Flexibele mba

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Een flexibele MBA die u toelaat om uw toekomst te creëren.

De universiteit van Baltimore heeft een lange geschiedenis van het hebben van zakelijke programma's die het mogelijk maken drukke professionals ook hun educatieve doelen na te streven, terwijl het leven hun dagelijks leven.

Inschrijven in de UB MBA-programma kunt u kiezen:

  • hoe snel je je diploma te voltooien;
  • hoe je je lessen (traditionele klaslokalen, online of beide);
  • hoeveel lessen per sessie of semester u wilt nemen;
  • je specialisatie of u kunt een aangepaste een die past bij uw carrière op te bouwen.

Wat is de flexibele MBA?

Een flexibele MBA profiteert de werkende professional. De UB MBA-programma is zo ontworpen dat u zowel uw persoonlijke leven kan kruisen met uw academische leven.

Veel MBA-programma's zijn full-time en cohort-based, wat niet altijd gemakkelijk voor een werkende professional. De UB MBA-programma is flexibel. Studenten kunnen kiezen om al hun tijd te besteden aan het verdienen van hun diploma door te gaan full-time - of ze kunnen kiezen om te werken en lessen nemen, part-time.

Wat maakt een UB MBA-'flexible '?

Alle van de UB MBA lessen worden gegeven in de avond (vanaf 6:00), dus het maakt het gemakkelijk voor u om naar de klas op de campus als je liever een face-to-face cursus.

De UB MBA beschikt over 50 procent van onze cursussen online (alle benodigde kernvereisten programma online). Onze online cursussen worden gegeven in een asynchrone formaat, dus zelfs als je in een andere tijdzone kunt u uw opdrachten te voltooien of neem je examens.

U kunt beslissen of u wilt nemen cursussen part-time of full-time - het is allemaal aan jou. U hoeft niet voor iedereen te melden. Kies een specialisatie of aanpassen van uw keuzevakken om je carrière te verbeteren en u te helpen uw persoonlijke doelen.

We hebben iets wat we willen "Flexible Core" eisen voor de studenten die de neiging hebben om op te leunen om de corporate-side of een ondernemende mentaliteit noemen. Deze flexibele kern cursussen kunnen worden afgestemd op uw carrière doelen past.

Een aantal van de cursussen worden aangeboden in 7-week "hapklare" formaten. Deze soorten cursussen daadwerkelijk verbeteren het leren van studenten, vooral online, en kunt u de kennis die je nodig hebt om naar het volgende niveau in het programma te krijgen.

Wat zijn de voordelen? U bent in controle van de dag en hebben de flexibiliteit om te beslissen wat voor soort leeromgeving voor u werkt.

Je hebt een full-time faculteit die weten hoe ze werken professionals onderwijzen, en bieden praktische ervaring in het bedrijfsleven scenario's. Daarnaast huren we zakelijke professionals om cursussen te geven en brengen hun expertise in gespecialiseerde cursussen.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Over de school

The University of Baltimore provides innovative education in business, public affairs, the applied liberal arts and sciences, and law to serve the needs of a diverse population in an urban setting.

The University of Baltimore provides innovative education in business, public affairs, the applied liberal arts and sciences, and law to serve the needs of a diverse population in an urban setting. Lees Minder