EFMD Epas Accredited
AACSB Accredited

Studeren aan een van de oudste en meest selectieve universiteiten in China, gevestigd in Shanghai in het hart van de economische motor van China. Opgericht in 1905, Fudan University was de eerste instelling voor hoger onderwijs in China voor het opzetten van een afdeling van het bedrijfsleven het onderwijs. De School of Management (FDSM) is uitgegroeid tot een van de top-class onderwijsinstellingen in China. De MBA-programma werd gelanceerd in 1996 door de samenwerking tussen de Fudan University School of Management en de MIT Sloan School of Management. Het doel is om professionals te kweken met een internationaal perspectief en ondernemingsgeest, goed aangepast aan de eisen van de economische globalisering in China en de rest van de wereld. Fudan MBA-programma als onder de Top 50 in de Global MBA Programma's door Financial Times, met een voortdurende verbetering van de ranglijst voor 4 opeenvolgende jaren. Salaris stijgingspercentage - No.1 in Azië, No.2 in de wereld.

Waarom Fudan-MIT International MBA programma

1) Samenwerking tussen twee vooraanstaande business schools: De nauwe samenwerking met de MIT Sloan School of Management is belichaamd in de faculteit training, gastprofessoren, leerplanontwikkeling, student projecten en complementaire alumni netwerken. 2) Geïnternationaliseerde faculteiten: De faculteit leden (30-40% zijn internationale faculteit) van de IMBA Programma bezitten zowel de rijke academische achtergrond en uitgebreide onderwijs ervaringen in het bedrijfsleven het onderwijs. Studenten kunnen ook lezingen ervaren door professoren van MIT Sloan, experts uit de industrie en zakelijke leidinggevenden, die cutting-edge ideeën en real-world ervaringen mee naar de klas.

3) Integrated Action Learning Projecten (iLab): Overvloedige project-based learning programma's (zoals business plan competities, het project Fudan-MIT China-Lab, de Fudan-Wharton GCP project, case ontwikkeling en simulaties) bieden studenten met mogelijkheden om hun kennis en vaardigheden toe te passen in een internationale omgeving.

4) Internationaal uitwisselingsprogramma voor studenten: Als een van de slechts vier scholen lid van de PIM Organisatie op het vasteland van China, FDSM biedt ongeveer 100 uitwisseling zetels uit meer dan 40 gerenommeerde internationale business schools MBA-studenten. Studeren in het buitenland kunnen cross-culturele communicatie vaardigheden te verbeteren en op te bouwen internationale exposure.

5) Professionele loopbaanontwikkeling service: De Fudan MBA Career Development Office, als de eerste van zijn soort in China, biedt studenten met de middelen en professionele service in loopbaanontwikkeling en werkgelegenheid. Carrière diensten, zoals carrièreplanning, workshops en persoonlijke advisering studenten helpen om hun loopbaan beter te plannen en het concurrentievermogen voor de toekomstige loopbaanontwikkeling.

6) Wereldwijde alumni-netwerk: Full-time studie bouwt sterke vriendschappen onder de studenten, die zich door de tweejarige programma en daarna. Dit alumni-netwerk is een levenslange bron voor de deelnemers Fudan-MIT IMBA programma. Daarnaast worden IMBA alumni uitgenodigd om een ​​deel van de MIT Sloan alumni netwerk als affiliate alumni geworden.

7) Beste locatie in Shanghai, China: De Fudan School of Management is gevestigd in Shanghai, een van 's werelds snelst groeiende business hub, en de meest invloedrijke economische, financiële, culturele en technologische centrum in China. Terwijl het leven en studeren in Shanghai, zullen de studenten volop mogelijkheden om te leren over de globalisering en de investeringen in de opkomende markten, samen met een goed begrip van zowel westerse als Chinese management praktijken.

Vergoedingen en kosten

Het all-inclusive prijs van de twee jaar durende IMBA programma is USD 34.100, die collegegeld, studieboeken, action learning projecten, seminars, evenementen, proefschrift bevat. Bijkomende kosten zal huisvesting, entertainment, transport en andere persoonlijke uitgaven, zoals was-, eet- of reizen gelden.

scholarship mogelijkheden

Het IMBA programma biedt eerste jaar en tweedejaars student beurs op basis van student GMAT score, academische prestaties, leiderschap potentieel en bijdragen aan het programma.

Toelatingseisen

  • Houd een bachelor diploma of hoger - Min. 2 jaar werkervaring - Een aanvaardbare GMAT of GRE score - Of andere gelijkwaardige tests - Inschrijvingsgeld: USD ($) 130

Tweede Degree Opties:

  • MIT Sloan MSMS Program - Yale SOM MAM Program - York Schulich MBA-programma

Specialisatie van Functie:

Financiën / General management / consulting / Marketing / Ondernemerschap

Specialisatie van Industrie:

Financial Services / Consulting / IT / Venture Capital & Private Equity

Opleiding te volgen in:
Engels
Deze cursus is Campus gesitueerd
Duration
24 maanden
Voltijd
Prijs
36,800 USD
totale programma
Op locaties
Op datum