Lees de Officiële Beschrijving

Full-time en part-time MBA

De Universiteit van MBA-programma van Tampa's wordt aangeboden in drie handige formaten:

 •     De Full-time / Day programma dat is ontworpen voor versnelde afronding met een groep medestudenten. Full-time / Day programma studenten nemen tussen 8 en 16 uur per semester van dagonderwijs. Full-time / Day programma studenten kunnen het programma te voltooien in zo weinig als 12 maanden.
 •     Het Part-time / Evening programma is bedoeld voor studenten die full time banen te werken en de noodzaak om het programma te voltooien in hun eigen tempo. De lessen zijn gepland een keer per week van 6 tot 09:40 Studenten die part-time kunnen de cursussen te voltooien in zo weinig als twee jaar bij te wonen.
 •     De Executive MBA programma is ontworpen voor professionals met zeven of meer jaar werkervaring. Zaterdag klassen zijn cohort gebaseerd, aangeboden om de andere zaterdag en laat de voltooiing van het programma in 24 maanden.


* Om te kwalificeren voor part-time financiële hulp, moet je geregistreerd minstens 4 credit-uren. Om te kwalificeren voor full-time financiële hulp, moet je geregistreerd minstens 8 krediet uur.

Programma Kenmerken

De Universiteit van MBA-programma Tampa - Creating Value voor afgestudeerden, organisaties en de maatschappij - helpt studenten ontwikkelen de verfijnde strategische mind-set aangetoond door succesvolle managers. MBA-programma UT is een van de grootste, meest gevestigde en meest exclusieve in Florida.

Programma functies zijn onder meer:

 •    MGT 598 Leading for Performance - Deze cursus is bedoeld om de capaciteit van een student voor het leiderschap te verbeteren. Studenten verhogen zelfbewustzijn als high-performance leiders en zich richten op het uitlijnen van mensen met de doelstellingen van een organisatie.
 •     Professional Development Practicum - Alle studenten nemen vier, een uur hoofdstukken van dit practicum waarin ze een portefeuille van toegepaste professionele activiteiten en projecten zal bouwen.
 •     Besluit Analyse - Elke student neemt een van de drie beslissing analyse cursussen ontwikkeld om de vaardigheden en competenties die nodig zijn voor de toepassing van kwantitatieve probleemoplossende applicaties te ontwikkelen.
 •     Global business concepten, persoonlijke communicatie, ethiek en maatschappelijke verantwoordelijkheid, innovatie, kritisch denken en economische duurzaamheid worden opgenomen in de kern cursussen.

Concentraties

Studenten kunnen aanvullende cursussen te nemen in zeven concentraties:

 1.     Ondernemingsschap
 2.     financiën
 3.     Information Systems Management
 4.     Innovatiemanagement
 5.     internationale bedrijfsleven
 6.     afzet
 7.     Non-profit management

Sykes College of Business

De Sykes College of Business is een integraal onderdeel van een 100 hectare grote campus van de universiteit ligt in het hart van Tampa. Als een uitgebreide instituut, de Universiteit van Tampa biedt een volledig spectrum van middelen, gekwalificeerde docenten en moderne faciliteiten.

De Sykes College of Business is een van de elite particuliere scholen in het zuidoosten op zowel de graduate en undergraduate niveau geaccrediteerd door AACSB International - De Vereniging voor Advance Collegiate Schools of Business. AACSB International is de eerste zakelijke accreditatie-organisatie, het bevorderen van excellentie en continue verbetering in undergraduate en graduate onderwijs.

Opleiding te volgen in:
Engels

Zie 1 andere vakken van University of Tampa - Sykes College of Business »

Deze cursus is Campus gesitueerd
Begindatum
sep 2019
Duration
1 - 2 jaar
Deeltijd
Voltijd
Op locaties
Op datum
Begindatum
sep 2019
Aanmeldingslimiet

sep 2019