Over Sun Yat-sen University

Sun Yat-sen University, oorspronkelijk bekend als Guangdong University, werd in 1924 opgericht door Dr. Sun Yat-sen (ook Sun Zhongshan geheten), een grote democratische revolutionaire leider van de 20ste eeuw. De universiteit is gevestigd in de provincie Guangdong, een gebied grenzend aan Hong Kong en Macao, dat de voorhoede vormt van de hervorming en openstelling van China.

Als een van de toonaangevende universiteiten in de Volksrepubliek China is Sun Yat-sen University een uitgebreide multidisciplinaire universiteit, inclusief de humaniora, sociale wetenschappen, natuurwetenschappen, technische wetenschappen, medische wetenschappen, farmacologie en managementwetenschappen.

De universiteit heeft ook met succes internationale samenwerking en uitwisselingsrelaties opgebouwd met vele topuniversiteiten in de wereld. Volgens de Times University University Ranking voor 2010-2011 was Sun Yat-sen University gerangschikt in de top 200 van de wereld.

Over Sun Yat-sen Business School

Sun Yat-sen Business School ( SYSBS ), opgericht in 1985, is opgericht om een ​​breed scala aan zakelijke opleidingen aan te bieden. SYSBS wordt beschouwd als een toonaangevende instelling voor bedrijfsopvoeding, met zowel de kwaliteitsmerken "211" en "985", en is een van de vier prestigieuze instellingen in heel China die de nationale sleutelcompetitie voor bedrijfsadministratie en de nationale discipline voor managementwetenschap hebben verleend. . In 2012 benoemde het Chinese MOE SYSBS tot een van de vijftien SYSBS .

De school is verdeeld in zes afdelingen - bedrijfskunde, boekhouding, marketing, financiën en investeringen, gastvrijheid en servicebeheer en managementwetenschap, met een totaal van 109 fulltime faculteitsleden, 46 hoogleraren, 50 universitaire docenten en 13 assistent professoren. SYSBS biedt momenteel bachelordiploma's in bedrijfskunde en managementwetenschap, academische masters in bedrijf en management, professionele masters (MBA, EMBA, MPAcc, MF, MAud, etc.), en doctorale graden in bedrijf en management.

Missie Om onze studenten te verrijken door een bloeiende leeromgeving te bieden en Chinese en Westerse managementwijsheid te integreren, gebaseerd op integriteit, innovatie en sociale verantwoordelijkheid.

Visie Om principiële en getalenteerde leiders te ontwikkelen - de Chinese Whampoa Military Academy in het bedrijfsleven te worden.

Internationale accreditaties en ranglijsten:

 1. SYSBS verdient prestigieuze AACSB-bedrijfsaccreditatie in 2013
 2. Ranking van World Entrepreneur: China's top 3 voor "het meest invloedrijke MBA-programma" voor 2011.
 3. EMBA-programma bereikt 11e plaats in de 2012 FT Ranking
 4. Top drie in China's meest invloedrijke MBA-lijst in 2012
 5. Bereikte de 58e plaats in de achtste Financial Times (FT) master in management ranking en 7e in termen van werkgelegenheid in 2012
 6. Verkregen het officiële certificaat van EQUIS-accreditatie op 14 juni 2011 voor al zijn MBA-programma's.
 7. Verkreeg het officiële certificaat van AMBA-accreditatie op 23 februari 2010 voor al zijn MBA-programma's.
 8. Bereikte TOP 100 in The Economist in Global Full-time MBA-ranking in 2016-2017. Data en programma-informatie Programma-aanvraag IMBA: van half maart tot en met 5 mei elk jaar; Fulltime IMBA: een 2-jarig Engelstalig MBA-programma, begint in september. Aanwezigheid is vereist van maandag tot vrijdag. Beloond "Master of Business Administration Degree" na het behalen van het volledige tegoed en het passeren van de laatste papieren verdedigingen.

Geschiktheidscriteria voor de toelating

 • Bachelor diploma of hoger van een erkende universiteit.
 • Een acceptabele GRE / GMAT / TOFEL / IELTS-score binnen de geldigheidsperiode heeft de voorkeur.
 • Ten minste 3 jaar professionele of voltijdse werkervaring voordat toelating de voorkeur heeft.
 • Face-to-face of online interview is nodig.
 • Meer dan twee referentiebrieven van UHD's of professoren of professionele supervisor.
 • Leeftijd: jonger dan 35, Gezond

Documenten die aan de school moeten worden overhandigd: deze documenten met TWEE exemplaren zijn vereist: zowel de vaste kopie als de gescande kopie worden geaccepteerd.

 1. Onlineaanvraag en aanvraagformulier: vul de online aanvraagprocedure (http://www.studyinsysu.com) in voordat u de papieren aanvraagmaterialen indient. De onvoltooide onlineapplicaties worden niet geaccepteerd. Na het voltooien van de online aanvraag, print het aanvraagformulier, onderteken uw naam en stuur het naar de Business School, SYSU met het andere applicatiemateriaal.
 2. Bachelor Transcript;
 3. Bachelor-diploma;
 4. Paspoort kopie;
 5. Chinees visum Copy; (als je hebt)
 6. Twee aanbevelingsbrieven van hoogleraren of universitair hoofddocenten (of van uw hogere ambtenaren)
 7. Hervat;

Stuur uw aanvraagdocumenten naar onderstaand adres:

Ms.Annie DING E-mail: dingjie3@mail.sysu.edu.cn Tel: 86 20 84115584 Fax: 86 20 84112501 MBA Admission Office, Business School, Sun Yat-sen University Adres: S135 (Office), Business School, Sun Yat-sen University , 135 Xin Gang Xi Road, Guangzhou, PR China, 510275

Opleiding te volgen in:
 • Engels

Zie 1 andere vakken van Business School, Sun Yat-sen University »

Deze cursus is Campus gesitueerd
Duration
2 jaar
Voltijd
Prijs
180,000 CNY
Op locaties
Op datum