Lees de Officiële Beschrijving

leaderboard-international-mba-MIB

Full-time MBA in International Business

Master in Business Administration met een sterke internationale oriëntatie, volledig in het Engels.
De full-time MBA richt zich op alle de grote vraagstukken van International Business en de bedrijfscultuur; analyses van technieken voor het beheer; Het ontwikkelt de leidinggevende en besluitvorming vaardigheden.
De Master bereidt een creatieve en globale beheer van de praktijk: een MBA afgestudeerde is in staat om te gaan met zakelijke situaties met een houding als leider en neem het op een nieuwe rol in het bedrijf.

Een Master geaccrediteerd


Accreditaties bevestigen dat is een van de beste internationale MBA in termen van inhoud, profielen van docenten en deelnemers, de organisatie, de kwaliteit van de geleverde diensten, netwerk van contacten en carrièremogelijkheden na het afstuderen.
Deze kredieten worden erkend door alle internationale Recruiter.

  • AMBA, Association of MBA's: de hoogste internationale accreditatie voor MBA, verleende slechts 160 scholen over de hele wereld.
  • ASFOR: certificeert de beste master-en MBA in Italië.

programma

De MBA-programma in International Business Full-Time covers in 12 maanden alle waarschuwingen van oudsher behandeld in een 2-jarige MBA-programma, met een veeleisende en uitdagende baan.

De intensiteit van de Meester maakt veel rijker en sterker uw MBA ervaring, zowel vanuit een punt van persoonlijk en professioneel.


FASE I - verplichte vakken

Het eerste deel van het programma omvat 14 obbliagatori cursussen, gericht op een algemeen begrip van het bedrijf over te brengen. financiën, begroting en controle, marketing, organisatie en het beheer van de human resources, economie, strategie en logistiek: In deze fase vindt u alle basics op bedrijfsleiding te krijgen.FASE II - KEUZEVAKKEN

Het tweede deel is bezuinigen op uw interesses en uw professionele aspiraties. De keuze tussen de verschillende gangen Keuzevakken kan een pad van onderzoek dat de verschillende professionele projecten weerspiegelt construeren.FASE III - IN ACTIE

En 'de fase waar je in de praktijk brengen van de kennis geleerd, werken aan een project in het veld, het uitvoeren van een corporate stage of deel te nemen aan een internationaal uitwisselingsprogramma.


Leiderschap en management ONTWIKKELING

Het ontwikkelt zich in de gehele programmaperiode en is gericht op de individuele vaardigheden die nodig zijn om de middelen en de resultaten te beheren uit te brengen.

Opleiding te volgen in:
Engels
Italiaans

Zie 2 andere vakken van MIB Trieste School of Management »

Deze cursus is Campus based
Begindatum
Sept. 2019
Duration
1 jaar
Voltijd
Prijs
25,000 EUR
(22% BTW inbegrepen). Voor het jaar 2017 zijn beschikbaar beurzen tot ongeveer aftrek van het collegegeld.
Op locaties
Op datum
Begindatum
Sept. 2019
Aanmeldingslimiet

Sept. 2019