Full-time MBA met een focus op duurzaamheid

Duquesne University

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Full-time MBA met een focus op duurzaamheid

Duquesne University

Your Future, Unfolding

In slechts een jaar, zal u vergroot uw carrière als je meester MBA essentials, krijgen real-world ervaring, gedrag veldwerk in het buitenland en de interface met C-Suite executives. Als onze alumni zeggen, "Wat een verschil een jaar maakt!"

Gerangschikt 1 in de Verenigde Staten en 8 in de wereld voor integratie van duurzaamheid, deze full-time, versnelde MBA is consequent erkend onder de "mondiale top 25" voor financiële, sociale en milieubewustzijn sinds 2007. De cutting-edge leerervaringen belichamen Principles van de Verenigde Naties voor Verantwoord Beheer Onderwijs (PRME).

De MBA Duurzaamheid biedt ongeëvenaarde leiderschap voorbereiding. Het curriculum is verankerd door rigoureuze cursussen in alle zakelijke disciplines. Wat is er anders? De cutting-edge duurzaamheid cursussen, live-consultancy opdrachten, wereldwijde studiereizen, cross-functionele integratie en sluitstuk practicum die dienen als proeftuin voor het uitvoeren van activiteiten vanuit een hoger perspectief.

En Pittsburgh - een dynamische bedrijfscultuur, onderwijs en duurzaamheid hub - is de ideale plek om een ​​jaar verdienen van een world-class MBA.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2019
Duration
Duur
1 jaar
Voltijd
Price
Prijs
51,039 USD
Omvat niet vliegtickets, maaltijden en alle overige kosten voor de verplichte studiereis en eventuele optionele excursies.
Locations
Verenigde Staten - Pittsburgh, Pennsylvania
Startdatum : Sept. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates