Read the Official Description

Your Future, Unfolding

In slechts een jaar, zal u vergroot uw carrière als je meester MBA essentials, krijgen real-world ervaring, gedrag veldwerk in het buitenland en de interface met C-Suite executives. Als onze alumni zeggen, "Wat een verschil een jaar maakt!"

Gerangschikt 1 in de Verenigde Staten en 8 in de wereld voor integratie van duurzaamheid, deze full-time, versnelde MBA is consequent erkend onder de "mondiale top 25" voor financiële, sociale en milieubewustzijn sinds 2007. De cutting-edge leerervaringen belichamen Principles van de Verenigde Naties voor Verantwoord Beheer Onderwijs (PRME).

De MBA Duurzaamheid biedt ongeëvenaarde leiderschap voorbereiding. Het curriculum is verankerd door rigoureuze cursussen in alle zakelijke disciplines. Wat is er anders? De cutting-edge duurzaamheid cursussen, live-consultancy opdrachten, wereldwijde studiereizen, cross-functionele integratie en sluitstuk practicum die dienen als proeftuin voor het uitvoeren van activiteiten vanuit een hoger perspectief.

En Pittsburgh - een dynamische bedrijfscultuur, onderwijs en duurzaamheid hub - is de ideale plek om een ​​jaar verdienen van een world-class MBA.

Program taught in:
Engels

See 1 more programs offered by Duquesne University »

Deze cursus is Campus based
Begindatum
Sept. 2019
Duration
1 jaar
Voltijd
Prijs
51,039 USD
Omvat niet vliegtickets, maaltijden en alle overige kosten voor de verplichte studiereis en eventuele optionele excursies.
By locations
By date
Begindatum
Sept. 2019
Application deadline

Sept. 2019