Full-time MBA

SDA Bocconi School of Management

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Full-time MBA

SDA Bocconi School of Management

De SDA Bocconi Full-time MBA (Master of Business Administration) is een intense ervaring voor het leven dat leermogelijkheden maximaliseert in een beperkte reikwijdte van de tijd. Het is een eenjarig programma met een praktische en innovatieve curriculum, catering aan de realiteit van de markt door studenten aan te moedigen verder te gaan dan de conventionele business modellen door middel van creatief denken en verantwoord oplossen van problemen.

Waarom de SDA Bocconi MBA kiezen?

1. Best wereldwijd ROI

De SDA Bocconi MBA plaatst 1 in de wereld als de beste prijs-kwaliteitverhouding, de investering in de MBA-opleiding die zich het snelst terug betaalt.

Dit is volgens de meest recente ranglijst van return on investment Bloomberg Businessweek's (ROI, moet de gemiddelde tijd afgestudeerden terug te verdienen collegegeld) voor de beste MBA-programma's over de hele wereld.

Bovendien zal de SDA Bocconi MBA 1-jaar formaat uw investering te maximaliseren door het verlagen van uw tijd weg van het personeelsbestand, terwijl die u een drukke agenda beheren in een intensief programma structuur.

2. management excellence

SDA Bocconi School of Management is onderdeel van Università Bocconi: de enige International University gespecialiseerd in het onderwijs het bedrijfsleven en economie, Università Bocconi is een van Europa's oudste en meest prestigieuze business onderwijsinstellingen.

3. Praktisch en toegepaste kennis

Het curriculum is ontworpen om u de theoretische kennis voor leidinggevende excellentie te geven, terwijl een praktisch perspectief binnen het programma kunt u opgedane kennis en vaardigheden geleerd in de klas te testen. We bereiden toekomstige leiders symmetrische, staat van het mengen van een diepgaand inzicht in de huidige situatie met een samenhangende visie voor morgen te zijn.

4. Relationele Cocoon

Met slechts ongeveer 100 MBA-studenten, het programma vraagt ​​een zware investering in relaties en een verbintenis tot samenwerking en teamgericht werken.

Deze omgeving resulteert in obligaties gebouwd met klasgenoten, docenten en alumni die een leven lang zal duren.

5. Internationale klasse

Het spectrum van nationaliteit, leeftijd, geslacht, professionele ervaring en academische achtergrond van onze MBA-klasse brengt energie en vruchtbare uitwisseling die weinig MBA-programma kan bieden.

83% van de SDA Bocconi MBA-studenten komen uit meer dan 30 verschillende landen, een groot voordeel voor de moderne MBA's, die zullen werken in de grote multinationals en moeten leren omgaan met een verscheidenheid aan culturen.

6. Strategische locatie

Een International MBA in Milano betekent dat de beste mix van stijl, innovatie, vrije tijd, mensen en plaatsen.

Een stad in het hart van de Europese geïndustrialiseerde gordel en Italiaanse zaken en financiën - Milano zal uw campus. De hub van de mode, creativiteit en design, met een groot potentieel voor contacten en carrière.

7. Culturele ontwikkeling

Groeiende professioneel vereist ook een culturele groei. Verruim uw interesses en vangen de kans om onder te dompelen in ongekende rijkdom van het culturele erfgoed van Italië.

Je zult je horizon te openen en te absorberen de educatieve kracht van kunst.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2018
Oct. 2018
Duration
Duur
12 maanden
Voltijd
Price
Prijs
47,000 EUR
te betalen in vier termijnen
Locations
Italië - Altavilla Vicentina, Veneto
Startdatum : Oct. 2018
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Italië - Milaan, Lombardije
Startdatum : Sept. 2018
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Sept. 2018
Italië - Milaan, Lombardije
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Oct. 2018
Italië - Altavilla Vicentina, Veneto
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan