full-time MBA

Algemeen

3 locaties beschikbaar

Beschrijving van opleiding

Denk aan de voordelen:

Excellente studenten en de eerste klas Faculteit: De Isenberg MBA-klasse bestaat uit heldere en gemotiveerde studenten van verschillende achtergronden en professionele ervaringen. De school onderhoudt een selectief toelatingsbeleid proces om kwaliteit van het programma, en student toewijding aan leren en professionele loopbaan te waarborgen. Isenberg MBA faculteit zijn op nationaal niveau erkend als uitstekende docenten, onderzoekers en adviseurs.

Hoge kwaliteit en zorgvuldig ontworpen Curriculum: Het eerste jaar curriculum biedt de core-business kennis die nodig is voor succes in een zomer stage, een belangrijke stap tussen de eerste en tweede jaar van het programma. Het tweede jaar geeft studenten de mogelijkheid om zich te concentreren op specifieke gebieden van professionele belangstelling en waardevolle real-world ervaring op te doen tijdens een semester lang consulting project. De Isenberg MBA-programma is geaccrediteerd door AACSB.

Persoonlijk Programma: Isenberg studenten samen te werken aan hun academische werk, delen ervaringen en carrière samen opgroeien buiten het klaslokaal. Studenten hebben er alle vertrouwen en zelf-aangedreven, maar niet naar buiten mededinging. Faculteit weet dat de MBA-studenten als individuen en begrijpen van hun academische en professionele belangen.

Nieuwe faciliteit: De Isenberg MBA-programma is ondergebracht in het nieuwe 47.000 vierkante meter aan de Universiteit Alfond Management Center. Het Centrum, geopend in 2002 als een aanvulling op originele gebouw van de School, biedt state-of-the-art leren faciliteiten, waaronder draadloos internet toegang, een real-time trading center, klaslokalen met DVD, audio-conferencing en video-conferencing-mogelijkheden, en een uitgebreide computer laboratorium. Het Centrum herbergt ook verschillende breakout zalen voor kleinere groepsdiscussies, interview kamers voor on-campus werven, en een MBA-student lounge.

Een enorme waarde: De Isenberg MBA blijft een van de grootste waarden in graduate business onderwijs. Veel full-time studenten ontvangen assistentschappen, die naast de Isenberg professoren leiden tot het werken op de huidige onderzoeks-en activiteiten in de klas. In ruil voor dit werk, krijgt de student collegegeld en vergoedingen volledig en biedt een extra twee-wekelijkse toelage en uitgebreide ziektekostenverzekering.

Uitgebreid arsenaal aan middelen: de Universiteit van Massachusetts is een universiteit van wereldklasse bekend om zijn uitstekende graduate onderwijs en onderzoek. De Universiteit van engineering, wiskunde en sportmanagement scholen MBA-studenten een kans om hun MBA-ervaring te diversifiëren door middel van het tweede jaar cursussen. De Isenberg locatie biedt volop mogelijkheden om intellectuele, artistieke, outdoor, en culinaire lusten. Amherst is gunstig gelegen in de Vijf College Ruimte van Massachusetts, waaronder de Universiteit, Amherst College, Hampshire College, Mt. Holyoke College, en Smith College. De grote steden van Boston, New York en Hartford in de buurt, evenals de schilderachtige bergen en de kusten van New England.

Dit telt op tot Career Success: Isenberg MBA-studenten hebben steeds met succes uitgevoerd in hun zoekopdrachten voor stages en banen. Dit wordt bereikt door het alumninetwerk, corporate aansluitingen op de Isenberg School en de Universiteit van Massachusetts, alsook door het zoeken naar werk voorbereiding via een verplicht career management cursus en de Chase Career Center ..

Laatst bijgewerkt op May 2011

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Over de school

Welcome to the Isenberg School of Management. If you are a student considering our programs, you will discover an exciting curriculum that combines business fundamentals with an emphasis on innovation ... Lees meer

Welcome to the Isenberg School of Management. If you are a student considering our programs, you will discover an exciting curriculum that combines business fundamentals with an emphasis on innovation, interdisciplinary study, and social responsibility. Lees Minder
Amherst , Pittsfield , Westborough + 2 Meer Minder