Wil je een verschil maken?

 • Gebruik je professionele ervaring en versterk je leiderschap om een sprong in je carrière te maken.
 • Begrijp de dynamiek van markten en economische, sociaal-politieke en technologische veranderingen.
 • Breid uw managementvaardigheden uit, leer tools waarmee u uw bedrijfsuitdagingen met vertrouwen kunt evalueren en aanpakken.
 • Vergroot je zelfbewustzijn en ontwikkel je morele kompas om te navigeren in managementdilemma's.
 • Profiteer van persoonlijk leren en een individueel coachingprogramma, waarbij je ervaringen en kennis deelt met een selecte groep uitzonderlijke collega's en internationale topmanagers.
 • Leef een waar proces van verandering en transformatie.
 • Sluit je aan bij een van de belangrijkste netwerken van leidinggevenden in Latijns-Amerika.

Een zeer selectief en transformatief programma

 • 10 maanden intensieve studie waarbij avant-garde kennis, individuele follow-up tutorials en internationale consultingprojecten worden gecombineerd met toonaangevende bedrijven in Latam.
 • Personalisatie van het programma door middel van keuzevakken, sectorale projecten en interdisciplinaire workshops.
 • Internationale reis om meer te weten te komen over de nieuwste wereldtrends, de evolutie van markten te begrijpen, nieuwe opkomende bedrijfsmodellen te bespreken en aan te passen aan stakeholdermanagement.
 • Individuele en groepscoaching gericht op persoonlijke en loopbaanontwikkeling om een zakelijke mindset, vaardigheden, zelfkennis en leiderschap te bevorderen.
 • Een selectief en transformerend programma voor professionals die een verschil willen maken in de vierde industriële revolutie.

prominenten

29

Jaren als de gemiddelde leeftijd van de studenten.

30%

Van vrouwelijke studenten

6

Jaren gemiddelde werkervaring van de studenten.

85%

Van internationale studenten.

Meer informatie over de structuur van de fulltime MBA

Voor het programma

voorbereiding

Studenten volgen intensieve cursussen van een week in twee mogelijke formaten, online of persoonlijk. Deze cursussen dienen als nivellering van concepten en kwantitatieve kennis, waardoor de groep vanaf het begin kan worden gehomogeniseerd.

Tegelijkertijd ontwerpt de School of Business de activiteiten die op de meest effectieve manier helpen om de carrière van elke deelnemer te verbeteren. Hiervoor wordt de professionele en sectorale achtergrond van elke assistent bestudeerd om werken, keuzevakken, internationale adviesbureaus en workshops die gedurende het hele programma moeten worden uitgevoerd, te personaliseren, selecteren en coördineren.

Tijdens het programma

Fundamentals van Management en Business

Deze module bestaat uit 7 cursussen:

 • Milieu: bedrijfsleven en samenleving
 • Economische fundamentals van het bedrijfsleven
 • Business Analytics
 • Boekhouding en analyse van financiële overzichten
 • Leiderschap en verandering
 • Innovatie en ondernemerschap
 • strategie

Echte kennis voor de echte wereld

Bestaat uit drie componenten. De eerste zijn interdisciplinaire workshops met senior MBA's over digitale transformatie en zakelijke uitdagingen in Latijns-Amerika. De tweede is internationale consultingprojecten met toonaangevende bedrijven in Latijns-Amerika, de derde is deelname aan CEO Days waar prominente CEO's de huidige uitdagingen van zowel lokale als multinationale bedrijven bespreken.

Business Vanguard

De keuzevakken laten toe om het curriculum te personaliseren en individualiseren aan de specifieke interesses van de assistent. The Moral Compass confronteert studenten met morele en waarde-dilemma's die hen dwingen na te denken over management en leiderschap in de huidige omgeving. De sectorstudies en projecten actualiseren en presenteren de trends van de belangrijkste industrieën in de regio. Het afstudeerproject van het programma laat toe om de voorgaande kennis te integreren en toe te passen op zaken van ondernemerschap of echte problemen van geselecteerde bedrijven op te lossen.

Persoonlijke ontwikkeling

Het wordt uitgevoerd door individuele en groepscoachingsessies voor de ontwikkeling van leiderschapsvaardigheden, interactie met MBA-senioren en individuele begeleiding door leidinggevenden en managers. De presentatie van groepsrapporten en de verkenning van leiderschapsproblemen die de prestaties van de groep beïnvloeden, sluiten het werk dat is gedaan voor persoonlijke ontwikkeling tijdens het programma. Door de bestaande internationale uitwisselingen met Business Schools in de vijf continenten kan de assistent aan het einde van het programma ervaringen opdoen in andere culturen.

Na het programma

Loopbaanontwikkeling en internationaal netwerk

De IP MBA wil een rendement op de investering van de assistent bieden door: ontwikkeling van carrièrestrategieën, evenementen en beurzen voor werving, werkgelegenheid, lidmaatschap van het grootste internationale netwerk van afgestudeerden in het bedrijfsleven in Latijns-Amerika en workshops voor de zoeken en voorbereiden van selectieprocessen.

Academisch programma

Eindproject 100% praktisch en toegepast

 • Businessplan: nieuw bedrijf.
 • Real Consulting: Latin Consulting Practicum.

Businessplannen: studenten die voor dit afstudeerproject kiezen, moeten hun bedrijfsplannen presenteren als onderdeel van hun academische verplichtingen voor de voltijdse MBA. Om de realisatie van deze plannen uit te voeren, moeten studenten zich als een team met hun ideeën opstellen en een commissie selecteert het meest overtuigend, rekening houdend met het idee, duurzaamheid en het team van ondernemers.

Consultancy: het is een adviesbureau dat wordt toegepast op een bedrijf waar studenten rechtstreeks met het bedrijf werken aan een specifiek probleem dat moet worden aangepakt. Elke groep consultants bestaat uit 4 studenten die aan een specifiek project of probleem van het bedrijf zullen werken. Het bedrijf kan zich in Chili of in een ander land van de regio bevinden. Studenten moeten ongeveer een maand bij het bedrijf aanwezig zijn. Met de actieve deelname van de gidsdocenten als ondersteuning, zal de consultatiegroep het resultaat aan de klant presenteren zodra het werk in de bovengenoemde periode is voltooid. Dit werk zal worden geëvalueerd door dezelfde klanten en docenten.

Multilatin-onderdompelingsprogramma's

 • Je vergroot je kennis van regionale markten.
 • Vergemakkelijk uw nabijheid tot de regionale markt.
 • Je verrijkt je regionale netwerk.

Tijdens de MBA worden twee intense onderdompelingsprogramma's uitgevoerd om de zakenwereld in Latijns-Amerika nauwkeurig te analyseren en te begrijpen.

Via bezoeken en ontmoetingen met leidinggevenden van buitenlandse bedrijven met belangen in de regio en door interactie met vooraanstaande Latijns-Amerikaanse professionals, proberen de Multilatin Immersion-programma's uw kennis van markten en bedrijven in de regio uit te breiden, om uw nabijheid tot de realiteit te vergemakkelijken van professionals en bedrijven uit andere markten, verrijk uw regionale netwerk en help u bij de training om uw proces van arbeidsre-integratie te ondernemen.

We nodigen u uit om vanuit een regionaal perspectief naar het bedrijf en de ontwikkeling van uw carrière te kijken. Omdat we in Chili zijn, een competitieve en open markt die interactie tussen de academische wereld en de praktijk bevordert, studenten in staat stelt om betrokken te raken en van de markt te leren in contact met ondernemers en leidinggevenden van het medium.

CEO Days

 • Regelmatige vergaderingen met CEO's.
 • Direct contact met CEO's van verschillende bedrijven.
 • Inzichtelijke kennis van de realiteit van degenen die de bedrijven beheren.

Het programma genereert op onze Peñalolén-campus een reeks ruimtes die studenten in staat stellen om te communiceren met CEO's van bedrijven, om zo de zorgen en uitdagingen te ontdekken en te overdenken waarmee bedrijfsleiders worden geconfronteerd in hun loopbaan als manager en in de toonaangevende organisaties. De doelstellingen van deze dagen bestaan uit:

 • Ontdek uitdagingen en problemen waarmee CEO's doorgaans worden geconfronteerd.
 • Begrijp hoe CEO's hun loopbaan plannen.
 • Ontdek de functies waarnaar ze op zoek zijn in leidinggevenden.
 • Meer informatie over de besluitvormingsprocessen van CEO's en hun leiderschapsstijlen.
 • Verbeter netwerkmogelijkheden.114551_25.jpg

toelating

De periode van aanvragen voor de fulltime MBA is continu, het hele jaar door. Het aanvraagproces staat open voor elke gekwalificeerde persoon met een diploma of equivalent, afhankelijk van het land, uitgegeven door een geaccrediteerde universiteit. Er zijn veel factoren die we beschouwen bij het proces van toelating tot de MBA, zoals het academische potentieel dat wordt aangetoond in het examen, de aard en omvang van eerdere werkervaring, persoonlijke essays, aanbevelingsbrieven en duidelijkheid van professionele doelstellingen.

Toelatingsvoorwaarden

 • Volledig online aanvraagformulier.
 • Huidig universitair diploma en certificaat van notities.
 • Accrediteer minimaal 3 jaar werkervaring.
 • Toelatingsproef: Schriftelijk examen in het Spaans met een sectie in het Engels.
 • Persoonlijk interview in de woonplaats van de aanvrager.
 • Aanvraagkosten: US $ 100 (zodra het online aanvraagformulier is ingevuld).

Algemene informatie

prijs

De kosten van de inschrijving voor de fulltime MBA bedragen US $ 38.000. Dit bedrag omvat: de waarde van het lesgeld, alle didactisch materiaal en de internationale activiteiten buiten Chili (doorgang en verblijf).

De kosten van het programma kunnen worden betaald in 4 gelijke termijnen van US $ 9.500.

De eerste vergoeding, betaalbaar op het moment van registratie, wordt begrepen als bevestiging door de student van zijn deelname aan het programma. Daarom wordt dit bedrag in geen geval later terugbetaald.

De geschatte kosten van levensonderhoud in Santiago bedragen US $ 1.400 per maand, aangezien hij een huis deelt met een andere student.

Data en tijden

 • Data: maart tot december van elk jaar.
 • Openingstijden: maandag tot vrijdag, van 09.00 tot 19.00 uur

Curriculair gaas

114484_mba_fulltime_2019-e1551814214121.jpg

Uitgang naar de arbeidsmarkt

Word een leider om toekomstige uitdagingen het hoofd te bieden.

In de Full-time MBA geven we je de kans om te groeien en een leider te worden die in staat is om de toekomst met succes tegemoet te treden.

Bedrijven zoeken professionals met een wereldwijd profiel, die een onmiddellijke impact hebben op hun bedrijven en de veranderingen leiden.

Toonaangevende bedrijven in Latijns-Amerika zoeken naar afgestudeerden om zich te ontwikkelen in hun bedrijven. Ze helpen ons ook bij het wervingsproces van onze studenten.

Tijdens het jaar van de MBA zullen we je begeleiden in het proces van het ontwikkelen van je professionele carrière, zodat je re-integratie van je werk succesvol is.

Na het voltooien van dit programma

94%

Werkt voor 6 maanden afgestudeerden.

60%

Verhoogde zijn salaris

70%

Hij veranderde het werkgebied.

53%

Hij nam managementposities in.

Loopbaanontwikkeling activiteiten

 • Ondersteuning bij plaatsingsprocessen.
 • Direct contact met elke student.
 • Activiteiten met Head Hunters.
 • Zakelijke beurzen

Tijdens het jaar van de Full Time MBA ontwikkelen we niet alleen je kennis, maar ook vaardigheden en competenties die je in staat stellen om succesvol je professionele carrière te leiden en je inzetbaarheid te vergroten.

Het nieuwe professionele scenario van de huidige arbeidsmarkt vereist de aanname van professionele bestemmingen met striktheid en slimheid.

Om deze reden heeft het Business Placement Center van de Business School een programma met activiteiten georganiseerd om uw ontwikkeling, inzetbaarheid, banden met de arbeidsmarkt en persoonlijk ondernemerschap te bevorderen.

Onder de verschillende activiteiten die gericht zijn op het bereiken van een nieuw imago dat uw persoonlijke verandering projecteert, kunnen we noemen: 360 ° evaluatie, individuele adviesbureaus bij een outplacementbedrijf, zakelijke contacten, vergaderingen met zakenmensen, senior executives, headhuntersbeurzen en bedrijfsbeurzen.

Loopbaanontwikkeling is een baan die het programma op een absoluut geïndividualiseerde manier uitvoert, met als enig doel dat onze afgestudeerden hun maximale waarde toevoegen aan hun carrière met de Fulltime MBA.

Waarom de Business School van de universiteit Adolfo Ibáñez?

De Business School van de Adolfo Ibáñez-universiteit werd in 1953 in de stad Valparaíso opgericht. Het heeft meer dan 60 jaar ervaring en consolideert zichzelf als een van de meest prestigieuze business schools in Chili en Latijns-Amerika en wordt een benchmark op regionaal en mondiaal niveau.

Haar internationale erkenning wordt ook ondersteund door de positionering van haar programma's op prominente plaatsen van wereldwijde ranglijsten, zoals América Economía, Innovation Management, Financial Times en QS-ranking, onder anderen.

Een ontmoetingsplaats gelegen:

 • In een centrum voor wetenschap en technologie, dat over de beste financiële middelen in de regio beschikt.
 • In de wieg en thuis van geweldige multilatinas.
 • In een ecosysteem dat geschikt is voor innovatie en het oprichten van nieuwe bedrijven.

Een faculteit van internationale professoren, algemeen erkend voor:

 • Zijn unieke vermogen om academisch denken te combineren met vaardigheden bij het oplossen van echte zakelijke problemen.
 • Een breed scala aan onderzoeken ondersteund door de industrie en de publieke sector.
 • Een praktische en toegepaste aanpak van executive education.

Een levendige gemeenschap van:

 • Onderzoeks- en leeractiviteiten die leidende multinationals verbinden.
 • Platforms die het genereren, verspreiden en toepassen van ideeën versnellen.114554_MBAIP2009-2010103a.jpg
Opleiding te volgen in:
 • Spaans

Zie 2 andere vakken van Escuela de Negócios, Universidad Adolfo Ibáñez »

Laatst bijgewerkt op Mei 8, 2019
Deze cursus is Campus gesitueerd
Begindatum
mrt 2020
Duration
10 maanden
Voltijd
Prijs
38,000 USD
Deadline
jan 24, 2020
Op locaties
Op datum
Begindatum
mrt 2020
Einddatum
dec 31, 2020
Aanmeldingslimiet
jan 24, 2020

mrt 2020

Location
Aanmeldingslimiet
jan 24, 2020
Einddatum
dec 31, 2020

Advanced MBA

MBA International Programme: Roberto Jiménez