Fulltime en parttime MBA

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Het MBA-programma van de Universiteit van Tampa wordt aangeboden in vier handige formaten:

 • Het fulltime / dagprogramma ontworpen voor een versnelde afronding met een groep peerstudenten. Studenten nemen tussen de 8 en 14 credit-uren per semester overdag lessen. Studenten kunnen minimaal 40 uur voltooien in slechts 12 maanden.
 • Het parttime / avondprogramma is bedoeld voor studenten die fulltime werken en het programma in hun eigen tempo moeten voltooien. De lessen worden eenmaal per week gepland van 18.00 tot 21.50 uur. Studenten kunnen het cursuswerk in slechts twee jaar voltooien.
 • Het Professional MBA-programma is ontworpen om professionals met minimaal vijf jaar werkervaring te helpen hun carrière naar een hoger niveau te tillen. De lessen worden in deeltijd aangeboden, in een flexibel, avondformaat.
 • Het Executive MBA-programma is bedoeld voor professionals met zeven of meer jaar werkervaring. De lessen zijn gebaseerd op cohorten, worden om de andere zaterdag aangeboden en zorgen ervoor dat het programma binnen 21 maanden (vijf semesters) kan worden voltooid.

* Om in aanmerking te komen voor deeltijdse financiële steun, moet u minimaal 4 kredieturen hebben geregistreerd. Om in aanmerking te komen voor voltijds financiële steun, moet u minimaal 8 kredieturen hebben geregistreerd.

Programmakenmerken

Het MBA-programma van de Universiteit van Tampa helpt studenten bij het ontwikkelen van de geavanceerde strategische denkwijze die wordt getoond door succesvolle leidinggevenden. UT's MBA-programma is een van de grootste, meest gevestigde en meest exclusieve in Florida. Programmakenmerken omvatten:

 • MGT 598 Leiderschap en organisatiegedrag: deze cursus is bedoeld om het vermogen van een student tot leiderschap te verbeteren. Studenten vergroten het zelfbewustzijn als high-performance leiders en richten zich op het afstemmen van mensen op de doelen van een organisatie.
 • Professional Development Practicum: Alle studenten volgen twee secties (2 credit-uren per sectie) van dit practicum waarin ze een portfolio van toegepaste professionele activiteiten en projecten zullen opbouwen.
 • Besluitvormingsanalyse: elke student volgt een van de besluitvormingsanalysecursussen die zijn ontworpen om de vaardigheden en competenties te ontwikkelen die nodig zijn voor toegepaste kwantitatieve probleemoplossende toepassingen.
 • Globale bedrijfsconcepten, persoonlijke communicatie, ethiek en sociale verantwoordelijkheid, innovatie, kritisch denken en economische duurzaamheid zijn opgenomen in de kerncursussen.

Innovatief curriculum

Een van de meest gevestigde en exclusieve in Florida, het Sykes College of Business MBA-programma helpt studenten bij het ontwikkelen van de verfijnde, strategische mentaliteit van succesvolle bedrijfsleiders. Het innovatieve curriculum richt zich op het creëren van waarde, met de nadruk op zakelijke fundamentals en ervaringsleren. Met als doel te leren wat er nodig is om een sterke leider te zijn en zich voor te bereiden op een leidinggevende rol bij het afstuderen, krijgen studenten een brede kennis die hen gedurende hun hele loopbaan ondersteunt.

MBA-studenten willen misschien hun carrière naar een hoger niveau tillen, een verandering doorvoeren, een bedrijf starten, hun leiderschapspotentieel ontwikkelen of hun horizon verbreden door middel van bedrijfsstudie en netwerken. Het MBA-programma van de UT biedt de tools om dit allemaal te vervullen en tegelijkertijd een opleiding op maat te maken die aan individuele behoeften voldoet.

Met kleine klassen, nauwe relaties tussen faculteit en student en overvloedige banden met de industrie, moedigt het MBA-programma real-world leren aan door middel van klantprojecten, stages, casestudy's, consulting, strategische planning en gegevensverzameling en -analyse.

De robuuste internationale reisprogramma's van het college helpen studenten ook om een globale kijk in hun werk te integreren - een steeds belangrijkere vaardigheid, of ze nu werken voor een multinationaal bedrijf in de VS of in het buitenland.

De nabijheid van UT tot het centrum van Tampa biedt gemakkelijke toegang tot en verbindingen met een levendige zakengemeenschap. Elk jaar werven honderden bedrijven op de campus, waaronder T. Rowe Price, Citi, Nielsen en The Coca-Cola Company. Innovatief curriculum

Internationaal erkend programma

Het Sykes College of Business is geaccrediteerd op undergraduate- en graduate-niveau door AACSB International (de Association of Advance Collegiate Schools of Business), een eer die slechts zes procent van de business schools wereldwijd heeft. Het is beoordeeld door een top-85 afgestudeerde business school in de VS door Bloomberg Businessweek, en is sinds 2007 door The Princeton Review uitgeroepen tot een van de beste business schools ter wereld.

123790_UT-04.jpg

foto met dank aan de Universiteit van Tampa

Leren door ervaring

Een kerncomponent van het MBA-curriculum vereist dat studenten buiten het klaslokaal reiken naar real-world interacties die hun beslissingsvaardigheden en interpersoonlijke vaardigheden bepalen. Deze praktische leermogelijkheden helpen hen aantrekkelijker te worden voor werkgevers en uiteindelijk betere bedrijfsleiders.

Ervaringsgerichte cursussen

Of het nu gaat om het MBA-programma onmiddellijk na een bacheloropleiding of na jaren in het bedrijfsleven, het is belangrijk voor studenten om ervaringportfolio's op te bouwen om hun cv te verbeteren. Elke MBA-student neemt 4 credit-uren in ervaringsgerichte cursussen. Studenten kunnen de cursussen kiezen die het beste bij hun persoonlijke en professionele doelen passen. Opties zijn onder andere loopbaanontwikkelingstrajecten, leiderschapscertificering, stages, internationale reisstudiecursussen, onafhankelijk onderzoek, service-learningprojecten en SAP-certificering.

Strategisch analyseprogramma

Deze sluitsteencursus, gesponsord door het Naimoli Institute for Business Strategy, vereist dat studenten real-world strategische analyses voor lokale bedrijven bieden. Elk semester werken teams van MBA-studenten met verschillende bedrijven om hun strategieën te beoordelen en aanbevelingen voor verbetering te doen. Onder direct toezicht van een professor wordt van elk team verwacht dat het blijk geeft van deskundigheid op het gebied van management, financiën, marketing, boekhouding en informatiesystemen. Het proces omvat uitgebreid onderzoek, klantvergaderingen, gegevensverzameling en een schriftelijk eindverslag en presentatie aan de CEO, bestuursleden of leidinggevenden op hoog niveau binnen het bedrijf. Feedback van klanten is positief en bedrijfsleiders geven vaak uitvoering aan de aanbevelingen van UT-studenten.

concentraties

MBA-studenten kunnen ervoor kiezen om extra cursussen te volgen in negen concentratiegebieden:

 • Business Analytics
 • Cybersecurity
 • ondernemerschap
 • Financiën
 • Beheer van informatiesystemen
 • Internationale zaken
 • afzet
 • Non-profitorganisatie

Toelatingsvoorwaarden en documenten

Om u aan te melden, vult u de papieren of online aanvraag in. Aanvragen worden pas beoordeeld als het Office of Graduate and Continuing Studies alle vereiste materialen heeft ontvangen. Studenten worden op de hoogte gebracht van toelatingsbeslissingen nadat het materiaal is ontvangen en beoordeeld.

 • Voltooid applicatie.
 • $ 40 niet-terugbetaalbare aanvraagkosten.
 • Officiële transcripties van alle eerdere collegewerkzaamheden die rechtstreeks van elke instelling zijn ontvangen.
 • Graduate Management Admissions Test (GMAT) of Graduate Records Examination (GRE) scorerapport is vereist.
 • Twee professionele referentieformulieren (PDF) ingevuld door personen die getuigen van de professionele achtergrond en het academisch potentieel van de aanvrager. Professionele aanbevelingsbrieven worden in plaats van deze vorm geaccepteerd indien gewenst.
 • Professioneel CV.
 • Persoonlijke verklaring: beschrijf in ongeveer 500-1.000 woorden uw professionele doelen en hoe een diploma van de Universiteit van Tampa u zal helpen die doelen te bereiken. Op zijn beurt wil je misschien ook benadrukken wat je kunt bijdragen aan het graduate programma.
 • Werkervaring wordt aanbevolen maar is niet vereist.
 • Internationale aanvragers: testrapport Engels als vreemde taal (TOEFL) of het International English Language Testing System examen (IELTS) alleen voor internationale aanvragers.

Aanmeldingsdeadlines

Er is geen deadline voor aanmelding. Aanvragen worden doorlopend geëvalueerd voor herfst-, lente- en zomercondities. Gekwalificeerde studenten worden toegelaten totdat de plaatsen vol zijn voor de betreffende periode. De toelating is competitief en studenten worden aangemoedigd om vroeg in te schrijven. De studenten worden op de hoogte gebracht van hun status zodra alle documenten zijn ontvangen.

123795_UT-02.jpg

foto met dank aan de Universiteit van Tampa

Laatst bijgewerkt op aug 2020

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Over de school

The University of Tampa’s Sykes College of Business is a leading private institution focused on the development of tomorrow’s global leaders. Our commitment to excellence is reflected in our AACSB acc ... Lees meer

The University of Tampa’s Sykes College of Business is a leading private institution focused on the development of tomorrow’s global leaders. Our commitment to excellence is reflected in our AACSB accreditation — a recognition that places us among the top 5 percent of graduate business schools worldwide. Lees Minder

Accreditaties

AACSB Accredited