Gemenebest Executive Master of Business Administration (cemba)

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Commonwealth Executive Master of Business Administration (CeMBA)

Ontwikkeld als een gezamenlijke programma door de Commonwealth of Learning (COL), Vancouver, en een consortium van vier deelnemende universiteiten in Azië, is dit programma ontworpen om te helpen professionals die werkzaam zijn als managers en leidinggevenden in de Maleisische organisaties, om een ​​diepgaand begrip van krijgen management principes en het ontwikkelen van vaardigheden en capaciteiten die nodig zijn om zo effectief managers in de sterk concurrerende mondiale zakelijke omgeving te functioneren. De presentatie van de inhoud van de cursus in het open afstandsonderwijs (ODL) zorgt ervoor dat de leerlingen niet hoeven te ontwrichten van hun werkplek. De moderne en uiterst relevante programma-inhoud wordt ondersteund door online en face-to-face ondersteuning van een docent, videoconferentie gebaseerde interactie en Residential School cum Project Workshop.

programma functies

Programma aangeboden als een OAO-modus van het onderwijs met attendability toegang en flexibiliteit elementen aangepast aan de eisen van de werkende volwassenen in Maleisië.

  • Content gezamenlijk ontwikkeld door middel van deelname van de COL en toonaangevende open universiteiten in Azië.
  • Wereldwijde content die op geschikte wijze worden aangepast aan de lokale zakelijke omgeving.
  • Effectief leren ondersteund door zeer interactief en goed ontworpen learning support systeem, met inbegrip van aangezicht tot aangezicht tutorials, online en telefonische begeleiding, video conferencing support, schroefdraad discussies en mogelijke interactie met de industrie leiders.
  • levering programma met gekwalificeerde universitaire docenten.
  • Hoog niveau van toepassing oriëntatie door het gebruik van case studies en projectwerk component.

Carriere vooruitzichten

Beheer afgestudeerden van het programma kunnen zich positioneren voor midden en hoger niveau leidinggevende posities in nationale en internationale organisaties, streven naar opwaartse mobiliteit in hun eigen organisaties of het nemen van uitdagende opdrachten in leidinggevende posities in de industrie of de dienstensector.

Cursus Activiteiten

Kijkend naar de specifieke kenmerken van de uitvoerende macht MBAprogramme, en de verwachte student profiel, het programma aflevering bevat een aantal functies van de online studenten te ondersteunen in aanvulling op het gezicht om ondersteuning te staan. De volgende zijn thecomponents van theprogramme levering:

Face-to-face Tutor support: Begeleiders zullen 5 les sessies per cursus, deel te nemen aan face-to-face tutorials bieden aan de leerlingen, samen met e-mail gebaseerde ondersteuning in reactie op de student queries. Niet meer dan 25 studenten worden voorgesteld om elke docent moet worden toegewezen voor een bepaalde cursus. De onlinetutorial steun zal worden verleend op basis van een vooraf aangekondigd schema en studenten wordt verwacht dat zij actief deelnemen aan de sessies. Een totaal van 5 les sessies per semester gepland voor elke cursus. Mentoren zal leiden discussies op tutorials en opheldering over kwesties die verband houden met de cursus, markeer uw opdrachten, feedback geven en u adviseren en controleren van uw vooruitgang. Begeleiders zullen ook case study discussies te voeren als onderdeel van de tutorials.

De online chatsessie kan worden uitgevoerd met of zonder audio en video presentatie. Discussies en berichten op klasse projecten en case studies kunnen worden geplaatst voor de hele klas of voor een bepaalde groep studenten. Er is ook de chat-log functie met details over de chatsessies die de leerlingen op elk gewenst moment kunt bekijken. Docenten en de cursus coördinatoren zal ook online schroefdraad discussies over actuele thema's voor elke cursus uit te voeren.

Video conferencing support: De video conferencing faciliteit is beschikbaar voor het uitvoeren van tutorials af en toe. Het kan ook worden gebruikt voor het uitvoeren van Viva Voce voor studenten onderzoeksprojecten in het kader van het programma. Ten behoeve van de studenten, kunnen openbare lezingen door vooraanstaande academici en experts uit de industrie worden georganiseerd door middel van video-conferencing.

Discussie ruimte voor Learner interactie als onderdeel van de Wawasanlearn features: Dit is een interactieve omgeving waarin de leerlingen discussies kunnen hebben en vragen te posten onder elkaar, organiseren geval discussies, het delen van ervaring en andere peer-interactie. Studenten worden aangemoedigd om leergemeenschappen te vormen om hun leren te verbeteren door middel van het delen van elkaars ervaringen en leren over diverse toepassingen van het management concepten in verschillende organisaties

Residential School cum Project Workshop (RSPW): Een Residential School cum Project Workshop, verspreid over een weekend, zal eenmaal per semester worden georganiseerd om intensieve interactie met experts uit de industrie te bieden om hun kennis te vergroten en helpen bij het invullen van hun project te werken. Daarnaast zal de Residential School een platform te bieden voor leerlingen om ervaringen te delen en nuttige netwerken.

Digitale Bibliotheek Toegang: Ingeschreven leerlingen, na authenticatie, krijgt toegang tot elektronische bibliotheek catalogi, databanken, e-books, e-journals en andere hulpmiddelen voor virtuele referentie te hebben.

Handy Gids voor management goeroes: Door middel van een samenwerking tussen de BBC en de COL, Charles Handy, de bekende hoogleraar management van de London Business School en nu een onafhankelijke schrijver, kreeg de opdracht om "The Handy Gids voor de goeroes van bestuur" voor te bereiden als een soort "essentiële inleiding" naar een dergelijk programma. De Gids is een radio-serie, een totaal van 12 programma's duren 15 minuten elk, eerste uitzending in de BBC World Learning streng van educatieve programma's, in de laatste drie maanden van 2001. De leerlingen kunnen nu horen deze reeks - die kijkt naar het werk van twaalf managementgoeroes waaronder Peter Drucker, Tom Peters, Sumantra Ghoshal, Kenichi Ohmae en Bill Gates - online op de BBC World Service Engels leren website http://www.bbc. co.uk/worldservice/learningenglish/work.

Toelatingseisen

(1) Reguliere Entry

  • Bachelor's Degree met CGPA van ten minste 2,5; OF
  • Bachelordiploma met CGPA van minder dan 2,5, met een minimum van 5 jaar werkervaring op het betreffende gebied; OF
  • Een ander gelijkwaardig erkend door de Maleisische regering en goedgekeurd door de Senaat van de Universiteit

(2) Erkenning van Eerder Verworven Competenties (EVC)

Erkenning van Eerder Verworven Competenties (EVC) biedt een kans voor mensen met werkervaring, maar gebrek aan formele academische kwalificaties om hun tertiaire studie voort te zetten. APEL betreft de identificatie, documentatie en evaluatie van de eerder verworven competenties om te bepalen in welke mate een individu de gewenste leerresultaten heeft bereikt, voor de toegang tot een programma van de studie.

Aanvragers moeten voldoen aan de volgende toelatingscriteria door het ministerie van Hoger Onderwijs (Mohe) en Maleisische Kwalificaties Agency (MQA) bepaald:

  • De kandidaat moet minstens 30 jaar oud zijn in het jaar van toepassing en beschikken over ten minste STPM / Diploma / equivalent (bijv stichting) met relevante werkervaring.
Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

As the people’s university, WOU believes in providing education and lifelong learning opportunities to all people for self-enrichment and professional advancement. By opening the door to tertiary edu ... Lees meer

As the people’s university, WOU believes in providing education and lifelong learning opportunities to all people for self-enrichment and professional advancement. By opening the door to tertiary education, WOU ensures that more Malaysians are now able to pursue an affordable degree. Lees Minder