Global Executive MBA (EMBA)

Algemeen

5 locaties beschikbaar

Beschrijving van opleiding

Global Executive MBA

PROGRAMMA START

Fall (begin oktober)

Toelatingseisen

Eerste graad in elke discipline
Minimaal 5 jaar postdoctorale werkervaring
Zeer goede kennis van het Engels
HHL / EADA online Test (of GMAT / GRE)

Deadlines

31 augustus - regelmatige deadline
31 januari - begin inschrijving tarief met 15% korting
31 mei - begin inschrijving tarief met 10% korting
30 juli - voor beursaanvragen

Programma Lengte

21 maanden
8 residentiële weken binnen 3 kalenderjaren
(40 dagen out of office)

Studenten

15-20 studenten per klas, gemiddelde leeftijd: 35
80% internationale studenten

Internationaal perspectief

2 of 3 residentiële weken bij gerenommeerde business schools in opkomende markten (Brazilië, China, India)
Meer dan 300 partneruniversiteiten

ranking

Financial Times Executive MBA Ranking 2014:
No. 6 voor carrière vooruitgang wereldwijde Financial Times European Business Schools Ranking 2014:
Top 3 MBA in Association Duitsland Founder's voor de Duitse Science Start-up Radar 2013: beste ondernemende universiteit van Duitsland

Voertaal

100% Engels

Accreditatie

AACSB, ACQUIN, AMBA

5

Programma Structuur

Programma-bijbehorende executive coaching & innovatief leiderschap training

De Global Executive MBA van EADA en HHL bereidt u om te werken in een geglobaliseerde en zeer concurrerend ondernemingsklimaat en zal u begeleiden tot een niveau van kennis die onontbeerlijk is voor uw management development proces met succes voort te zetten.

Je zal het management vaardigheden te verwerven om uw professionele en persoonlijke ontwikkeling, wat leidt tot een competitief voordeel voor zowel u als het bedrijf waar u werkt te versnellen.

Het programma zal volledig in het Engels zijn en zal zich richten op de kenmerken en overeenkomsten van de zakelijke praktijken in West-Europese landen (met name Duitsland en Spanje). Daarnaast zullen de deelnemers inzicht in de economie en de cultuur van de Chinese, Braziliaanse en Indiase markten op onze Global Executive partneruniversiteiten te krijgen.

De nieuwe structuur van de 21-maanden durende programma is geschikt voor de professionele en persoonlijke behoeften van internationale managers. Om de "MBA" dual degree van HHL en EADA deelnemers te verkrijgen om met succes alle passeren Kernmodules, 2 van de 3 aangeboden Electieve modules en de uiteindelijke Master Thesis.

Onze Program - Een hoge Return on Investment

EADA en HHL hebben hun eigen praktijk, actieve en participatieve aanpak ontwikkeld met de nadruk op "learning by doing". De methodologie weerspiegelt vraag vanuit het bedrijfsleven naar professionals met vaardigheden, zoals het vermogen om na te denken, het vermogen om te handelen in het gezicht van de verandering, de veelzijdigheid te werken in multifunctionele teams en aanpasbaarheid aan de uitdagingen van een mondiale omgeving worden geconfronteerd. Ons doel is om een ​​hoge return on investment te bieden. WIJ BIEDEN:

 • Dual MBA diploma van twee toonaangevende beheer instellingen
 • Zakelijke onderwijs op het hoogste niveau met state-of-the-art kennis en een zeer praktische aanpak
 • Gespecialiseerde cursussen ontwikkeld om verschillende landen over de hele wereld te vergelijken met een speciale focus op de BRIC-landen (Brazilië, China, India)
 • Interculturele en interpersoonlijke training met diverse teams
 • Ondersteuning van toegewijde executive coaches en leiderschap training tijdens het programma
 • Neem contact op met gerenommeerde business experts die inzicht geven over de beste praktijken in bedrijven over de hele wereld
 • Uitwisseling van zakelijke ervaringen met collega's en deskundigen uit diverse sectoren en landen

Core Modules

De Global Executive MBA programma combineert state-of-the-art management kennis en vaardigheden met een internationale oriëntatie. EADA en HHL hebben hun eigen praktijk, actieve en participatieve aanpak met de nadruk op "learning by doing". De Core modules worden onderwezen op HHL (Duitsland) en Barcelona (Spanje).

 • Fundamentals in Business and Economics
 • Marketing, Logistiek en Innovatie
 • Leiderschapskwaliteiten
 • Accounting en Finance
 • Strategie

Keuzemodules

De Global Executive MBA programma bereidt u om te werken in een sterk concurrerende, geglobaliseerde zakelijke omgeving. Kennis van verschillende culturen en toekomstige markt zijn essentieel. Daarom is het curriculum omvat 3 belangrijke opkomende markten: Brazilië, China en India. De deelnemers zullen kiezen 2 van de 3 keuzemodules. Het is ook mogelijk om alle 3 modules aanwezig.

Master Thesis

De scriptie is een belangrijk onderdeel van de Global Executive MBA. De scriptie is een kans voor de deelnemers om de kennis die ze in de MBA hebben verworven toe te passen om echte zakelijke problemen op te lossen.

Er zijn twee soorten van stellingen die de deelnemers kunnen kiezen:

Zakelijk Consulting Project

De business consulting project geeft u de mogelijkheid om echte organisatorische vraagstukken te onderzoeken met het oog op de vorming van concrete aanbevelingen.

ondernemend Project

De ondernemende project is gericht op deelnemers die willen opzetten van hun eigen bedrijf. Het project is een business plan van hoe je een nieuw product op de markt te brengen.

Executive Coaching en Leadership Training

In een zeer concurrerende en vluchtige zakelijke omgeving, echt leiderschap maakt het verschil tussen succes en mislukking.

Daarom richten we ons op leiderschap cursussen en u zal worden getraind in belangrijke communicatieve vaardigheden. Tijdens het volledige programma bieden wij de deelnemers Executive coaching sessies, het genereren van nieuwe inzichten met betrekking tot uw doelen. Lees hier enkele ervaringen over 'Personal Coaching ".

Bovendien zullen de deelnemers de unieke NeuroTrainingLab gebruiken EADA, een technologische en pedagogische innovatie bevorderen van de sociale competentie.

Dienstregeling

Het programma wordt uitgevoerd in 21 maanden met 8 residentiële weken in 5 verschillende locaties. Alle kern cursussen worden gegeven in HHL en EADA terwijl de keuzevakken zijn plaats op top gerangschikt business schools in Brazilië, China en India.

Klasse Profiel

Een echt diverse studentenpopulatie

Wat maakt ons programma echt uniek is het netwerk van de deelnemers in elke klasse met een zeer heterogene en zeer internationale achtergronden, Tegelijkertijd in vergelijkbare doelen langs het pad naar succes. Je klasgenoten hebben verschillende achtergronden in het gebied van cultuur en onderwijs en brengt uitgebreide leven en werkervaring in de klas om het programma een internationale en multiculturele ontmoetingsplaats te maken.

Studenten in onze huidige klasse zijn een uitstekende, diverse en zeer gemotiveerde groep studenten vertegenwoordigen 11 verschillende nationaliteiten (Bulgarije, Brazilië, Colombia, Tsjechië, Duitsland, Italië, Peru, Spanje, Zuid-Afrika, Verenigde Staten, Vietnam). De leden van deze diverse groep hebben een gemiddelde van 12 jaar werkervaring op gebieden zoals IT, geneeskunde en financiën. De gemiddelde leeftijd van de deelnemers is 37.

De leden van deze diverse groep hebben een gemiddelde van 10 jaar werkervaring op gebieden zoals e-commerce, IT, Green Technology, Marketing, Apotheek, Logistiek, Toerisme, Retailing, Consulting, Media en Banking.

klasse Statistieken

 • Gemiddelde leeftijd: 37
 • Leeftijdscategorie: 31-52
 • Groepsgrootte: 20
 • Percentage van de vrouw: 20%
 • Gemiddelde werkervaring: 12 jaar
 • Percentage internationale studenten: tot 80%
 • Gemiddeld aantal landen vertegenwoordigd: 11
9

Internationale

Buiten de doos - krijgen internationale ervaring

International competentie is essentieel voor een zakelijk leider. Wereldwijde partnerschappen zijn daarom een ​​van onze belangrijkste activa. Binnen het programma bestudeer je in vijf verschillende landen (Brazilië, China, Duitsland, India en Spanje) reputated partneruniversiteiten. Je krijgt een uitgebreide internationale ervaring en leren van je medestudenten, alsmede van de internationale faculteit.

Onze Global Executive Partners

EADA Business School - Barcelona, ​​Spanje

EADA is een internationale business school gevestigd in Barcelona. Het biedt programma's voor de Masters, MBA en Executive Education. EADA's MBA-programma behoort tot de 100 beste MBA-programma's in de wereld door The Economist en de Financial Times. Daarnaast is EADA consequent gerangschikt onder de top vier business schools in Spanje. In de 2012 Financial Times European Business School ranking bereikte EADA de 27ste plaats. De MBA-programma van EADA is uitzonderlijk hoog gerangschikt voor carrière vooruitgang (Financial Times ranking 7 wereldwijd) en 20 in prijs-kwaliteitverhouding. EADA is geaccrediteerd door de AMBA en EQUIS.

Zakelijke School São Paulo - Brazilië

BSP werd opgericht in 1996. In 2011 werd BSP verkozen als een van de beste Latijns-Amerika scholen volgens Amerika Economia. De school werd ook verkozen als de eerste business school in Brazilië en derde in Latijns-Amerika, volgens QS TOP MBA ranking in 2010.

Lingnan (Universiteit) College, Sun Yat-sen University - Guangzhou (Kanton), China

Is ontstaan ​​in 1888, Lingnan (Universiteit) College is een business school gepositioneerd als een toonaangevende business en economie onderwijs provider en onderzoeksinstituut in Zuid-China. De Lingnan MBA en EMBA programma's zijn geaccrediteerd door AMBA en Lingnan (Universiteit) College is EQUIS geaccrediteerd. De Forbes Magazine plaatste het college MBA-programma derde in de 'Most Valuable Full-time MBA programma's in China "en in 2009, Lingnan MBA-programma gerangschikt 4 voor de meest invloedrijke MBA in China.

Indian Institute of Management - Calcutta, India

De visie van het Indian Institute of Management (IIM) is te voorschijn als een internationaal centre of excellence in alle facetten van een beheer van het onderwijs geworteld in de Indiase ethos en maatschappelijke waarden. In de afgelopen vier decennia is IIM Calcutta uitgegroeid tot een van Azië's beste business schools. Vandaag de dag trekt het beste talent in India - een smeltkroes van de academische wereld, de industrie en onderzoek. De school is geaccrediteerd door AACSB, AMBA en EQUIS.

Onze gerenommeerde Faculty

faculteit HHL en EADA's bieden de perfecte combinatie van praktische en theoretische methodieken. De cursussen worden gegeven door ervaren en gerenommeerde docenten met een uitstekende track record van expertise in hun onderdanen.

HHL Partner Universiteiten

International competentie is essentieel voor een zakelijk leider. Wereldwijde partnerschappen zijn daarom een ​​van de belangrijkste activa van HHL's. We bedienen onze selectief aantal studenten met meer dan 130 partner universiteiten over de hele wereld.

Carrière

Focus op de student

Naast de executive coaching de Career Dienst van EADA en HHL zorgt voor een zeer individuele carrière service. Je weet wat je wilt - een lonende en uitdagende carrière met potentieel voor promotie.

We weten hoe om u te helpen om dit doel te bereiken door het brengen van belangrijke zakelijke contacten en doorgroeimogelijkheden rechtstreeks aan u.

Individuele Career Strategy

 • Individuele counseling sessies
 • Career Potential Analysis
 • Carrière Plan Writing

applicatie Voorbereiding

 • CV en sollicitatiebrief schrijven
 • Interview voorbereiding
 • Case study training

Zoek naar werk

 • HHL Online Recruiting Platform
 • CV Book
 • Toegang tot HHL Netwerk en Corporate Partners

Toepassing

Word lid van onze volgende EMBA klasse!

Toelating tot onze Global Executive MBA-programma is zeer concurrerend. We kiezen bewust voor een divers studenten, die een verscheidenheid aan achtergronden, culturen en nationaliteiten weerspiegelt, en bestrijkt een breed scala van persoonlijke interesses en professionele ambities.

Inschrijving plaatsvindt eenmaal per jaar met studies te beginnen in begin oktober. Wij opereren een rollende toelatingsproces. De toelatingscommissie beoordeelt en reageert op een aanvraag binnen een maand na ontvangst. De volgende ronde gaat dan een gesprek met een van de Program Directors.

Toelatingscriteria

 • Een afgeronde eerste graad in elke discipline van een erkende universiteit
 • Postdoctorale werkervaring van minstens 5 jaar. Gemiddeld studenten in onze Global Executive MBA hebben 12 jaar werkervaring.

Toepassing Documenten

Gelieve de volgende aanvraagdocumenten door ze te uploaden naar onze online applicatie platform. Aanvragers moeten de volgende toepassing documenten in te dienen:

 • Curriculum vitae
 • Motivatiebrief
 • Final transcript en diploma
 • Bewijs van minimaal 5 jaar relevante praktijkervaring
 • Bewijs van een zeer goede kennis van het Engels
 • 2 brieven van aanbeveling
 • EADA / HHL online Admission Test (als alternatief GMAT / GRE)
 • letter Company support
 • Kopie van het paspoort
 • Paspoort foto

Deadlines

 • 31 januari: de vroege inschrijving tarief met 15% korting
 • 31 mei: de vroege inschrijving tarief met 10% korting
 • 30 juli: alle aanvragers het aanvragen van een beurs
 • 31 augustus: alle aanvragers die om de Global Executive MBA-programma

Kosten & Financiering

Een waardevolle investering

De huidige collegegeld voor de volledige Global Executive MBA zijn EUR 45.000 - Met inbegrip van:

 • Academic materialen (boeken, aantekeningen, mappen en individuele vergunning voor Harvard academische materialen)
 • Transport met bedrijfsbezoeken in alle kern en keuzemodules
 • Welkom en sluiten diners van alle modules
 • Volpension in EADA's Residential Training Center
 • Half accommodatie boord tijdens de modulaire weken bij HHL (The Westin Leipzig Hotel)
 • Half accommodatie boord tijdens de International Keuzemodules (Brazilië, China, India)

Kandidaten die zich aanmelden voor het programma op 31 januari / 31 mei zullen profiteren van een verlaging van het tarief van 15% / 10%. De Early Bird korting wordt aangeboden aan degenen die alle verplichte documenten opgeladen en de toepassing ervan door deze termijnen ingediend en hebben met succes geslaagd voor het interview alsmede de HHL Entry Test door eind februari / juni. In aanmerking te komen voor de Early Bird korting van de betaling van de Commitment fee eind maart / juli moet zijn ontvangen. We verheugen ons op uw sollicitatie. We staan ​​te popelen om u te voorzien van een uitstekende service en een uitstekende en zeer gemotiveerde kandidaten te ondersteunen. Word lid van onze volgende Global Executive MBA Class!

Betaalvoorwaarden

Nadat u bent opgenomen, vragen wij een aanbetaling van 10% (EUR 4.500) binnen 4 weken om uw plaats veilig te stellen in het programma. De overige kosten moeten worden betaald in drie tranches.

financiering Opties

Als je eenmaal zijn toegelaten tot de HHL u in aanmerking voor een studielening en diverse onderwijs fondsen.

Informatie voor de belastingbetalers in Duitsland

Het collegegeld voor het Global Executive MBA programma, evenals studie-gerelateerde kosten (incl. reis- en verblijfkosten) zijn fiscaal aftrekbaar als beroepskosten verwacht. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met uw juridisch belastingadviseur.

Alumni & Netwerk

Word lid van onze wereldwijde netwerk

Als deelnemer van het Global Executive MBA programma, zult u een levenslange lid van de alumniverenigingen en zal de toegang tot een sterke internationale business netwerk op basis van de lange traditie van de twee samenwerkende business schools krijgen.

Onze alumni werken over de hele wereld, wat neerkomt op tientallen landen en een verscheidenheid aan hoogwaardige industrieën. Wij bieden meer dan alleen maar een graad. Uw persoonlijke ervaringen met klasgenoten en docenten zullen een leven lang meegaan.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Over de school

Why HHL? Not only Germany’s oldest business school HHL also continues to be one of the country’s leading management institutions, offering international business education based on elite academic st ... Lees meer

Why HHL? Not only Germany’s oldest business school HHL also continues to be one of the country’s leading management institutions, offering international business education based on elite academic standards. Ranking/Accreditation Lees Minder
Kitzscher , München , Morro de São Paulo , Guangzhou , Kolkata , Barcelona + 5 Meer Minder