Global Executive MBA (GEMBA)

Algemeen

3 locaties beschikbaar
Lees meer over dit programma op de website van de school

Beschrijving van opleiding

INSEAD 's modulaire Global Executive MBA - programma (GEMBA) vindt plaats in volledig geïntegreerde campussen in drie regio's: Europa (Frankrijk), Azië (Singapore) en het Midden - Oosten (Abu Dhabi). De GEMBA biedt ervaren leidinggevenden een intensieve fast track van 14 tot 17 maanden naar de top via een van 's werelds meest prestigieuze en multiculturele business schools.

Elke klas heeft een ongeëvenaarde diversiteit aan nationaliteiten en zakelijke achtergronden, waardoor deelnemers van elkaar kunnen leren en een hecht maar wereldwijd gedistribueerd netwerk kunnen opbouwen. Een ander uniek kenmerk is het Leadership Development Program (LDP), dat een programma lang programma van groepscoaching, 360-graden assessments en teamactiviteiten omvat, ontworpen om een voor u authentieke leiderschapsstijl te ontwikkelen, waardoor uw loopbaanontwikkeling nog verder wordt versneld .

Het GEMBA-voordeel

Sterk gerangschikt en wereldwijd erkend

Zowel de INSEAD Global EMBA (GEMBA) als de Tsinghua- INSEAD EMBA (TIEMBA) staan door de Financial Times (2018) in de top van de wereld.

Een unieke focus op leiderschap

Ons programma voor leiderschapsontwikkeling loopt door het hele programma en evolueert samen met uw eigen leiderschapsvaardigheden.

Leren door diversiteit

In tegenstelling tot andere scholen heeft INSEAD geen dominante nationale cultuur. Dit stelt ons in staat om van diversiteit een krachtig leermiddel te maken.

Wereldwijd, intens en efficiënt

Met slechts 51 tot 60 dagen nodig om weg te werken over een periode van 14 tot 17 maanden, afhankelijk van uw keuze van startende campus, is de GEMBA een van de meest efficiënte routes naar een top bedrijfsniveau.

Tsinghua- INSEAD Executive MBA (TIEMBA)

De dual-degree Tsinghua- INSEAD Executive MBA (TIEMBA) biedt een extra optie voor ervaren leidinggevenden - in samenwerking met een van 's werelds grootste universiteiten in Peking, Tsinghua University. Dit unieke programma ontwikkelt een diepgaand begrip van het bedrijfsleven in China, zowel vanuit internationaal als binnenlands perspectief, dat ook kan worden toegepast op andere opkomende markten over de hele wereld.

Praktische elementen

Bij managementonderwijs draait alles om het overbruggen van theorie en praktijk. Dit geldt met name in ons GEMBA-programma, waarbij deelnemers wisselen tussen de klas en de echte wereld. Hoewel onze leermethoden stevig in theorie zijn gefundeerd, leggen ze de nadruk op praktisch leren en bruikbare inzichten.

Implementatie Essays

Deelnemers zijn verplicht om 2 kerncursussen of keuzevakken te kiezen om een Implementatie-essay te schrijven, waarbij het leren van cursussen wordt toegepast op praktische problemen en problemen waarmee ze op het werk geconfronteerd worden.

Peer Exchange

Als onderdeel van ons Leadership Development Program (LDP) heeft elke deelnemer de mogelijkheid om wat tijd door te brengen op het terrein van de organisatie van een collega-deelnemer. Deze gestructureerde uitwisselingen bieden een uitstekende gelegenheid om te leren van de bedrijfspraktijken en de context van anderen. Deelnemers geven elkaar feedback en nemen deze component op in hun reflectiedocument binnen de LDP.

Capstone Bedrijfssimulatie

Een krachtige computergebaseerde simulatie stelt deelnemers in staat hun disciplinaire vaardigheden uit te oefenen in een competitief en zeer realistisch zakelijk spel. Concurrerende resultaten worden beoordeeld door gesimuleerde markten.

Het laatste project

Het laatste project vereist dat deelnemers de cursusinhoud toepassen terwijl ze werken aan echte mogelijkheden voor implementatie na het programma. Projecten kunnen zelfs door het bedrijf worden gesponsord.

128284_photo-1454165804606-c3d57bc86b40.jpgHelloquence / Unsplash

Admissions

We zijn op zoek naar ervaren leidinggevenden met intellectuele nieuwsgierigheid en een verlangen om te leren en zichzelf uit te dagen in een rigoureus academisch programma. We verwelkomen aanvragen van over de hele wereld, ongeacht ras, religie, geslacht of financiële status en ons doel is om een hoogwaardige, opwindende, dynamische en diverse klasse op te bouwen.

Er is één GEMBA-intake per jaar, verdeeld in drie regionale afdelingen, bestaande uit ongeveer 210 deelnemers en in totaal meer dan 50 nationaliteiten. Het EMBA-toelatingsproces is hetzelfde voor alle GEMBA-aanvragers, ongeacht of ze zich aanmelden voor Azië, het Midden-Oosten of de sectie Europa. De deadlines voor applicaties zijn echter anders omdat de secties op verschillende datums beginnen.

Ben je klaar voor de uitdaging?

De GEMBA is niet alleen een intensieve zakelijke cursus. Het is een intense allround ervaring: een grote verplichting die gedurende vele maanden moet worden volgehouden. Voordat u begint met het EMBA-toelatingsproces, moet u er rekening mee houden dat u alle modules zonder uitzondering moet bijwonen en voorbereiden, en dat u een aanzienlijk deel van het werk tussen de modules moet voltooien.

Admissions Criteria

We hebben vier EMBA-toelatingscriteria die allemaal even belangrijk zijn:

Bewezen leiderschap

INSEAD is op zoek naar kandidaten die hun potentieel als leiders kunnen aantonen. Bij de beoordeling van uw aanvraag houden we rekening met uw professionele ervaring en eerdere prestaties. Deelnemers aan onze huidige klas hebben gemiddeld 13 jaar werkervaring en minimaal drie jaar een managementfunctie voor teams en / of projecten.

Academische capaciteit

De INSEAD GEMBA is intensief, streng en uitdagend. U moet een solide academische basis hebben: een bachelordiploma of een gelijkwaardig diploma van een erkende hogeschool of universiteit (hoewel we in uitzonderlijke omstandigheden hiervan kunnen afzien).

Internationale outlook

We trekken aanvragers aan met interculturele gevoeligheid en een internationale kijk. We beschouwen aanvragers die in het buitenland hebben gewoond, gewerkt of gestudeerd of die voor internationale bedrijven of op internationaal niveau werken met klanten, leveranciers of andere belanghebbenden.

Mogelijkheid om bij te dragen

We zoeken kandidaten die blijk geven van een duidelijke wens voor intellectuele groei, zowel in de klas als door te werken aan groepsprojecten. Van deelnemers wordt verwacht dat ze proactief bijdragen en de inzichten delen die ze tijdens hun professionele en persoonlijke ervaringen hebben opgedaan.

Datums en deadlines

Hoewel we deadlines hebben, accepteren we aanvragen doorlopend, wat betekent dat we uw aanvraag zullen verwerken zodra u uw aanvraag indient. We raden u echter aan zo snel mogelijk een aanvraag in te dienen, vooral als u van plan bent een beurs aan te vragen.

Sectie Azië Midden-Oosten sectie Afdeling Europa
Ronde 1 17 januari 2020 15 februari 2020 01 maart 2020
Ronde 2 06 maart 2020 11 april 2020 10 mei 2020
Ronde 3 24 april 2020 13 juni 2020 12 juli 2020
Ronde 4 05 juni 2020 08 augustus 2020 06 september 2020

Executive MBA (GEMBA) Vergoedingen en kosten

Het programma vindt plaats in een modulair formaat op de Europe Campus, Asia Campus en de Middle East Campus, afhankelijk van de sectie waar je lid van wordt. Welke route je ook kiest, je studeert op alle drie de campussen en komt als één klas samen voor de tweede helft van het programma. De klas studeert samen af in Singapore.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

We bring together people, cultures, and ideas to develop responsible leaders who transform business and society.

We bring together people, cultures, and ideas to develop responsible leaders who transform business and society. Lees Minder
Fontainebleau , Singapore , Abu Dhabi , San Francisco + 3 Meer Minder