Lees de Officiële Beschrijving

Ten vierde van zijn tiende verjaardag, is het Global Executive MBA (GEMBA) -programma een 18-jarige opleiding aangeboden sinds 1997 door middel van een partnerschap tussen de Business School van de Universiteit van Washington en het Sangnam Institute of Management bij de Yonsei School of Business. GEMBA biedt ervaren managers een uitstekend MBA-opleiding en essentiële internationale blootstelling. Dit programma is toegankelijk voor iedereen, wereldwijd, die voldoet aan de toelatingseisen en die in Korea en de Verenigde Staten de mogelijkheid heeft om te studeren.

Programma overzicht

Elke 35 tot 40 januari executives beginnen met het 18-jarige Global Executive MBA-programma aan de Yonsei University in Seoel. Managers met leiderschapspotentieel en bewezen Engelse taalvaardigheden besteden zes intensieve maanden aan het leren van zakelijke principes en praktijken aan het Sangnam Institute of Management voordat ze vroeg in juli naar Seattle komen.

Tijdens het zomerkwartier van de Universiteit van Washington worden de studenten bekendgemaakt aan de Seattle gemeenschap en zijn ze ingeschreven in Engelse taallessen en een business communication course voor internationale managers. Begin september eindigen de managers negen maanden aan het bestuderen van een reeks kern- en keuzevakken op het gebied van wereldwijde managementstrategieën.

In juni, na succesvolle afronding van de programmavereisten, nemen Global Executive MBA-studenten deel aan afstudeerceremonies aan de Universiteit van Washington. Ze krijgen een MBA-diploma van de Universiteit van Washington en een gezamenlijk certificaat van de Yonsei University en de Universiteit van Washington.

Organisatorische voordelen

Het Global Executive MBA-programma doet meer dan een hoger onderwijs voor individuen. GEMBA levert sterkere leiders, betere netwerkbeheerders en toegang tot cutting edge management onderzoek. Bedrijven waarvan de werknemers in het GEMBA-programma profiteren, omdat ze de tools en concepten krijgen die nodig zijn om hun organisaties naar het volgende niveau te brengen, en ze ontwikkelen en ervaren een globaal perspectief op zaken en cultuur.

Om de opleiding van een werknemer te ondersteunen, maken werkgevers een slim zakenbesluit. Deze investering levert opbrengsten in de vorm van betere beslissingen, innovatieve ideeën en nieuwe processen, en integratie van cutting-edge onderzoek naar de bedrijfsvoering van een bedrijf. De waarde van het onderwijs, de directe toepassing ervan en het professionele netwerk dat erin is behaald, zijn duidelijke voordelen voor zowel deelnemers als werkgevers. Werkgevers krijgen een snelle rendement op hun investering, omdat nieuwe concepten in actie worden gebracht.

Sponsoring bedrijven vinden ook dat ondersteunende deelname aan het Global Executive MBA-programma ook bijdraagt ​​tot het aantrekken en behouden van getalenteerde medewerkers en voor te bereiden op toekomstige leiderschapssrollen binnen het bedrijf.

Leerplan

Yonsei University


Onderwezen door Yonsei faculteit, onderzoekt de kern de fundamenten van het bedrijfsvoering. Studenten krijgen initiële instructies in economische en financiële analyse, de rol van individuen in een organisatie, marketing management, corporate finance en management accounting. Ze bestuderen ook consumentenmarketing, bedrijfsvoering en hoe mensen zich gedragen in werkstelsels. Ze leren ook methoden van data analyse, krijgen praktische vaardigheden met behulp van computers en internet, en onderzoeken informatietechnologie. De cursussen aan de Yonsei University zijn gescheiden in drie categorieën: Pre-MBA Studie, Stichting Cursussen en Functionele Cursussen.

University of Washington


Studie aan de Universiteit van Washington omvat drie belangrijke academische onderdelen: Business English, GEMBA Core Courses en MBA Elective Courses. Daarnaast worden GEMBA-studenten verplicht deel te nemen aan 16 uur community service en een lopende reeks lunchtijdse culturele gesprekken over hedendaagse problemen.

In het eerste kwartaal inschrijven de studenten een intense Engelse taalcursus en een of twee kerncursussen. In de herfst-, winter- en lentekwartier worden studenten in een combinatie van kern- en keuzevakken ingeschreven. Core cursussen zijn speciaal aangepast voor de GEMBA studenten en voortbouwend op het leren dat plaatsvond op de Yonsei University. Keuzevakken zijn open voor GEMBA studenten om samen met andere MBA studenten aan de Universiteit van Washington. Studenten worden aangemoedigd om breed te denken in het plannen van hun studie aan de Universiteit van Washington, voortbouwend op voorafgaande educatieve of professionele ervaring, en vertrekken zich uit tot gebieden die hen een grotere mate van veelzijdigheid en vaardigheid geven.

Diensten leren is een belangrijk onderdeel van de educatieve ervaring. Elke student moet in totaal 16 uur vrijwilligerswerk in de gemeenschap aanbieden. Het doel van deze eis is om elke GEMBA-student een ervaring te geven met Amerikanen buiten de universitaire context. Deze "service learning" ervaring zal bijdragen aan hun vermogen om Engels te communiceren, en het zal hen ook een betere waardering geven voor het dagelijkse leven in de Verenigde Staten.


Opleiding te volgen in:
Engels

Zie 4 andere vakken van University of Washington Foster School of Business »

Deze cursus is Campus based
Begindatum
Sept. 2019
Mar. 2020
Duration
18 maanden
Deeltijd
Op locaties
Op datum
Begindatum
Sept. 2019
Aanmeldingslimiet
Begindatum
Sept. 2019
Aanmeldingslimiet
Begindatum
Mar. 2020
Aanmeldingslimiet

Sept. 2019

Mar. 2020

Location
Aanmeldingslimiet
Einddatum