Global Executive MBA

CEIBS Africa

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Global Executive MBA

CEIBS Africa

Top 20 wereldwijd voor 7 opeenvolgende jaren, # 13 in 2016 - Financial Times EMBA ranking

China Europe International Business School (CEIBS) is de toonaangevende internationale business school in China. De school is een autonome non-pro t joint venture opgericht in 1994 in het kader van een overeenkomst tussen de Chinese regering en de Europese Commissie. Het hoofdkantoor is gevestigd in de grootste campus in Shanghai financiële hub, Pudong, CEIBS heeft ook een campus in de politieke hoofdstad van China, Beijing. De Lorange Institute of Business, Zürich is CEIBS 'basis in het hart van Europa. De lessen worden ook aangeboden op locaties CEIBS 'in Shenzhen, in het zuiden van China, maar ook in

Accra, bruisende hoofdstad van Ghana

. CEIBS is de eerste in Azië gevestigde business school naar top-tier wereldwijde rankings te bereiken voor zijn MBA, Global EMBA en Executive Education programma's, en is de eerste business school in het vasteland van China om de internationaal erkende EQUIS-accreditatie te verdienen.

CEIBS Global EMBA is een 18 maanden leren reis dat balanceert China Diepte en Global Breedte en biedt u onbeperkte mogelijkheden om uw wereldwijde netwerk uit te breiden terwijl het hebben van toegang tot China's grootste gemeenschap business school alumni. Leren met en van hoge bereiken klasgenoten en een team van wereldklasse faculteit zal u voorzien van de wereld-klasse kennis die je nodig hebt om je carrière en uw organisatie naar het volgende niveau te nemen.

Taal Engels
Duur: 18 maanden, begin september
Schema: Part-time, 8 dagen om de twee maanden
Dagen uit van fice: 60
Locatie: Zürich, Shanghai en Accra

Profiel 2012-2016 Global EMBA deelnemers '

Gemiddelde Leeftijd 39 Gemiddeld jaar werkervaring 14 gemiddeld jaar managementervaring 10 landen / regio's Vertegenwoordigd 23 internationale deelnemers 34% vrouwelijke deelnemers 31%

JE LEREN REIS ...

III INTEGRATIE zakelijke functies • Company Project • Integrative Simulation • Global Keuzevakken (minstens één), de VS, Brazilië, India, Japan / Korea, Afrika

Ik MASTERING kernactiviteiten

• Inzicht in Economics & Markets • Global Trends • Becoming Customer-Centric • Het beheren van de Value Chain • beoordelen van de financiële gezondheid • Organisational Behaviour

II GEBOUW strategische capaciteiten

• Strategische Uitvoering • Het beheren van Across Borders • Leading Change • De Innovatieve Organisatie • Keuzevakken / Specialisatie

Toelatingscriteria

  • Undergraduate universitair diploma of hoger.
  • 10 years'work ervaring met 7 jaar in leidinggevende posities. (U bent van harte welkom om contact met ons op voor een beoordeling van uw ervaring)
  • Sterke beheersing van zowel de geschreven en gesproken Engels.

Onderwijs

Het collegegeld voor de 2017 inname CHF 90.000.

Hoe meld ik mij aan

GEMBA werkt met rollende opnames, wat betekent dat de kandidaten hun aanvraag op elk gewenst moment kunnen indienen

leiderschap

Transformeer uw vermogen om uw collega's en uw organisatie effectief te leiden.

botsing

Verbeter uw effectiviteit van managers en return on investment door het toepassen van nieuwe vaardigheden, kennis en kaders binnen uw bedrijf.

Faculteit

Werk met world-class faculteit en experts uit de industrie gedurende een 20-maanden durende reis die China Diepte en Global Breedte balanceert.

Netwerk

Breid uw wereldwijd bereik en het netwerk, terwijl de toegang tot business school alumni community.

Global

Ontwikkelen van een grotere waardering van de wereldwijde zakelijke kansen door deel te nemen in een minimum van drie wereldwijde ontdekking modules.

peers Leer van goed presterende klasgenoten en ontwikkelen van de samenwerking vaardigheden die nodig zijn om de complexe uitdagingen van de huidige mondiale zakelijke omgeving te voldoen.

"Onmogelijk om te beschrijven met woorden zoals een ongelooflijke reis. CEIBS GEMBA gaf me de mogelijkheid niet alleen om te groeien als een professionele, maar wat nog belangrijker is om te groeien als een persoon die door het ervaren van echte 360 ​​graden leren. Het programma is een must als je een echte interculturele ervaring te genieten en in staat zijn om zaken te doen met succes met China. '' Mijn Global EMBA ervaring in CEIBS was een transformationele een uit een persoonlijke en professionele leiderschap perspectief. CEIBS beoogt niet alleen om een ​​bedrijf van wereldklasse onderwijs te leveren, maar om vorm te geven en het creëren van de wereldwijde zakelijke leiders van morgen. "

Louise Vogler, Canada Global EMBA 2010 Regional Credit Of cer, Wholesale Bank Standard Chartered Bank David Sancho, Spanje Global EMBA 2012 CEO (Oost-Azië en India), Mango

"Mijn Global EMBA ervaring in CEIBS was een transformationele een uit een persoonlijke en professionele leiderschap perspectief. CEIBS beoogt niet alleen om een ​​bedrijf van wereldklasse onderwijs te leveren, maar om vorm te geven en het creëren van de wereldwijde zakelijke leiders van morgen. "

Louise Vogler, Canada Global EMBA 2010 Regional Credit Of cer, Wholesale Bank Standard Chartered Bank

Deze school biedt programma's in:
  • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2019
Duration
Duur
18 maanden
Deeltijd
Price
Prijs
90,000 CHF
CHF 90.000
Locations
Ghana - Accra, Greater Accra
Startdatum : Sept. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Sept. 2019
Ghana - Accra, Greater Accra
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan