De continue processen van verandering, globalisering, opkomende markten en toegenomen concurrentie zijn enkele van de kenmerken die kenmerkend zijn voor het huidige gedrag van de economie. Aan de andere kant biedt de huidige economische crisis voor veel bedrijven de gelegenheid zichzelf opnieuw uit te vinden. Het bedrijf van de toekomst zal opereren in een geglobaliseerde markt van klanten, concurrentie en leveranciers, waar de kansen zich in het andere deel van de planeet kunnen bevinden.

In deze context moeten managers en CEO's voortdurend hun kennis en vaardigheden bijspijkeren om hun solide bedrijfskennis te combineren met een globale visie van het bedrijf, omdat alleen op deze manier zij in staat zullen zijn om de uitdagingen die de markten vandaag de dag hebben gesteld en een wereldwijde bedrijfsstrategie die zich aanpast aan veranderende milieuomstandigheden.106824_Sintitulo-1.jpg

Redenen om de EAE Business School Global Executive MBA te voltooien

 1. Residential Program in Madrid, Shanghai en New York
  Een deel van de inhoud, evenals de verdediging van de Final MBA Work, wordt gegeven in drie residentiële verblijven aan het begin, midden en einde van het programma, in Madrid (EAE), Shanghai (Shanghai University) en New York (Kean University), respectievelijk.


 2. Zakelijke netwerken
  Vergaderingen met professionals van grote bedrijven en andere studenten, waarmee u uw netwerk van contacten kunt uitbreiden. In 2017 organiseerden we vergaderingen met leidinggevenden van bedrijven zoals Microsoft, Red Bull, HP, CEPSA of Grupo Hero, en vele anderen.


 3. EAE Emprende
  Via onze business incubator trainen, financieren en begeleiden we uw ondernemende projecten. EAE Lab biedt u de benodigde bronnen en omgeving, zodat u de concurrentievoordelen kunt bepalen en uw bedrijfsidee kunt ontwikkelen.


 4. Uitvoerend Partner Executive
  We bevorderen de continue training van managementprofielen, waardoor hun professionele projectie toeneemt.


 5. Afgestemde oriëntatie
  Tijdens de Global Executive MBA kun je individuele coachingsessies uitvoeren, die je persoonlijk en professioneel zullen begeleiden tijdens de ontwikkeling van de Amerikaanse woonwijken. UU. en China.


 6. rankings
  De EAE MBA, een van de 65 beste in Europa en 200 in de wereld (Ranking QS Global MBA 2018).
  EAE behoort tot de 35 beste zakelijke scholen ter wereld (Ranking América Economía 2017).
  106826_3.jpg

Toelatingseisen en kwalificatievereisten

toelatingseisen

 • Minimaal 3 jaar professionele ervaring om toegang te krijgen tot de MBA.
 • Heb een bachelordiploma of een universitair diploma.


Double Degree

Degenen die het programma met succes hebben afgerond, behalen de titel van Global Executive MBA van EAE Business School. Daarnaast zullen deelnemers die voldoen aan de gevestigde academische vereisten de titel behalen van de Global Executive MBA van de Rey Juan Carlos University.

Om de kwalificaties van universiteiten te behalen, is het noodzakelijk om te voldoen aan de vereisten die beide instellingen vragen.


Toelatingsproces

Het fundamentele doel van ons toelatingsproces is om de geschiktheid van de kandidaten te verzekeren, door middel van hun professionele traject en academisch curriculum . Alle deelnemers moeten het meeste uit deze leerervaring halen, door een context waarin het mogelijk is om een langetermijnrelatie te ontwikkelen met klasgenoten, leraren en alumni.

Om het toelatingsproces te starten, moet u het bijbehorende formulier invullen , zodat het profiel van de kandidaat kan worden beoordeeld door onze Academische Commissie. Als de resolutie van de toelating van de academische commissie tot de Global Executive MBA positief is, kan de kandidaat zijn / haar registratie aan deze master formaliseren.

106613_proceso-admision-eae.jpg

Carrièremogelijkheden

De Career Careers Service van EAE Business School is verantwoordelijk voor het creëren van nieuwe kansen op werk die de student begeleiden en begeleiden, met een analyse van hun profiel, om hun professionele doelen te bereiken en hun verwachtingen en interesses aan te passen aan de arbeidsmarkt.

De afdeling Carrière organiseert ook evenementen om de inzetbaarheid te bevorderen, zoals het online werkgelegenheidsforum; de Bank of Opportunities met meer dan 6000 vacatures die elk jaar worden gepubliceerd; of het International Talent Programme, gericht op studenten die internationale ontwikkeling en zichtbaarheid zoeken in multinationale bedrijven, met workshops en interviews met headhunters uit verschillende delen van de wereld. EAE neemt ook deel aan de inzetbaarheidsprogramma's van merken met grote projectie, zoals L'Oreal, Banco Sabadell, Leroy Merlin, Kyocera, Schneider Electric, IBM, waar studenten toegang toe hebben.


Enkele gegevens van ons werkgelegenheidsverslag 2017:

 • 93% van de studenten vindt vóór zes maanden na het einde van het programma werk
 • 34% verhoogde hun salaris tot 30% een jaar na het voltooien van de master
 • 67% van de studenten heeft via een aantal van de beschikbare routes via EAE Business School een baan gekregen
 • 74% accepteert een nieuwe beroepsaanbieding na het afstuderen
Opleiding te volgen in:
Spaans
Laatst bijgewerkt op December 21, 2018
Deze cursus is Combinatie van online en op de campus
Begindatum
Duration
12 maanden
Voltijd
Prijs
28,000 EUR
Op locaties
Op datum
Aanmeldingslimiet
Begindatum
okt 2019
Aanmeldingslimiet
Location
Aanmeldingslimiet
Einddatum

okt 2019

Location
Aanmeldingslimiet
Einddatum