Global executive mba

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Executive MBA

De Executive MBA op AVT is een verrijkende reis waarmee u uw managementvaardigheden kunt versieren terwijl u de veranderende rollen van leiders in de dynamische bedrijfsomgeving van vandaag verkent.


De MBA is een 18 maanden programma in twee delen:

 • Deel 1 is de CBA die zes maanden / 650 leeruren duurt.
 • Deel 2 is de MBA die extra 12 maanden / 1300 leeruren duurt en bouwt voort op de succesvolle afronding van het CBA-programma.

Het eerste deel van de Executive MBA omvat een leuke, eye-opening studie tour naar Cambridge in Boston, Massachusetts, USA.

De Executive MBA-klasse reist ook naar Shanghai voor een onderdompeling in de Chinese markt.

De MBA bij AVT:

 • Een intensieve, nagraadse executive degree.
 • Een dynamische, spannende omgeving om te leren van de studiereis naar de VS en China, aan online leermiddelen en bibliotheken, tot de moderne classroom faciliteiten.
 • Faculteit van de voornaamste handelsscholen van Amerika, elke erkende autoriteit op hun vakgebied.
 • Kleiner klasse maten om optimaal leren te bevorderen.
 • Harvad Case Learning Method stimuleert lezingen om optimale leermogelijkheden te creëren.
 • Gekruide deelnemers bieden elkaar een waardevolle collectieve ervaring.

Een internationaal geaccrediteerd MBA-programma

AVT is een van de voornaamste Scandinavische handelsscholen voor ambitieuze leidinggevenden. Met een internationale MBA-accreditatie van de Vereniging MBA's (AMBA) , komt onze instelling tot een exclusieve groep scholen van hoge kwaliteit over de hele wereld.

Is de MBA geschikt voor u?

Het thema van de AVT Executive MBA is "Verantwoordelijk Leiderschap in een Globaliserende Wereld", dat is geïnspireerd door het Globally Responsible Leadership Initiative (GRLI). Naast de traditionele MBA onderwerpen, onderzoekt het curriculum de kwesties van maatschappelijk verantwoord ondernemen, ethiek, cross-cultureel management en duurzaam bedrijf.

In de Live Case fase zullen u en uw mede-deelnemers de verschillende uitdagingen onder ogen zien van een groot Deens bedrijf. Grundfos, die in de loop van het MBA-programma als 'live case' optreedt, heeft de klas van 2009 ondersteund. De klas van 2010 werkte samen met Carlsberg Group; de klas van 2011 werkte samen met lego De MBA-klasse van 2012 werkte samen met Maersk Line.

Bewezen bedrijfsmodellen en deskundige inzichten

Het Executive MBA programma bij AVT is gebaseerd op de belangrijkste aspecten van het bedrijfsleven - van strategie, leiderschap en marketing tot financiering, bedrijfsvoering en human resources. Het is een modern, praktisch programma dat bewezen bedrijfsmodellen en deskundige inzichten biedt waarmee u de werkelijke problemen binnen uw eigen bedrijf en organisatie kunt aanpakken.

Word lid van andere ervaren directeuren

Als deelnemer aan het AVT MBA-programma sluit u zich aan bij een prestigieuze en wereldwijde gemeenschap van zakelijke leiders, bestaande uit presidenten en pioniers uit een verscheidenheid aan industrieën.

Bouw je professionele netwerk

De MBA helpt u om vanzelfsprekend uw professioneel netwerk te verbreden door relaties en verbindingen met de faculteit AVT en uw medeleerders te vormen.

Na afstuderen wordt u lid van het elite AVT Alumni Business Network, dat verder bouwt op de allianties die u tijdens uw studie heeft vastgesteld. Momenteel bestaat uit meer dan 800 leden, ons omvangrijk netwerk is gericht op zakelijke uitmuntendheid en levenslang leren mogelijkheden voor haar leden.

Het leren dat past bij uw bezig plan

Bij AVT weten we dat er meer te leven is dan het studeren. Daarom biedt het MBA-programma flexibele en handige plannen en online integratie voor veel programmacomponenten. Ons programma stelt u in staat om te leren en te groeien - zonder opofferingen in andere gebieden van uw leven te doen.

Neem de volgende stap

U kunt op elk gewenst moment op het AVT MBA-programma solliciteren en binnen 10 werkdagen een antwoord krijgen. Echter, aangezien de MBA een zeer gewild programma met beperkte ruimte is, wordt de vroege applicatie sterk aangemoedigd.

Executive MBA Toelatingen

Om tot het MBA-programma op AVT toegelaten te worden, moet u de CBA succesvol hebben afgerond met een GPA van 3.0 of hoger - of minimaal 3,4 als u geen goede diploma heeft (bijvoorbeeld bachelor, master of HD diploma).

Om een ​​klascompositie te waarborgen die de persoonlijke leerervaring van de deelnemers maximaliseert, benadrukt de toelatingscommissie:

 • Succesvolle voltooiing van CBA met de vereiste GPA.
 • Ambitie en rijden.
 • Minimaal 5 jaar bedrijfs- en / of management ervaring.
 • Persoonlijk profiel en leiderschapspotentieel.
 • Engels taalvaardigheid.
Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Over de school

AVT Business School is a recognized and international accredited MBA business school for professionals who aspire to make a greater impact and achieve the next level of success.

AVT Business School is a recognized and international accredited MBA business school for professionals who aspire to make a greater impact and achieve the next level of success. Lees Minder

Accreditaties