Global Executive OneMBA - 21 maanden

Algemeen

Lees meer over dit programma op de website van de school

Beschrijving van opleiding

Waarom de RSM Global OneMBA?

Vijf scholen. Vier continenten. OneMBA.

De Global Executive OneMBA is het enige Executive MBA-programma dat is ontworpen met gelijke inbreng van vijf vooraanstaande business schools in Azië, Europa, Noord-Amerika en Zuid-Amerika. Ontworpen voor senior executives en professionals, biedt dit prestigieuze modulaire programma van 21 maanden u de mogelijkheid om zaken te ervaren door de lens van 's werelds belangrijkste economische regio's, waardoor het ongeëvenaard is in zijn ontwikkeling van kennis, leiderschapskwaliteiten, wereldwijde netwerken en internationale ervaring zaken waar het gebeurt, zoals het gebeurt.

  • Een curriculum in het Engels en ontworpen met gelijke inbreng van vijf hoog aangeschreven business schools
  • Wereldwijd teamwerk binnen een klaslokaal van 100 geografisch verspreide leidinggevenden
  • Vier weken durende wereldwijde residenties gehouden op vier verschillende continenten
  • Het combineren van ontwikkelde economieën met opkomende markten
  • Een flexibele, parttime indeling die is ontworpen voor leidinggevenden in veelgevraagde functies
  • Projecten die zijn ontworpen om een ​​duidelijke meerwaarde te bieden aan sponsorbedrijven
  • Elf lokale residenties in Rotterdam met het Europese OneMBA-cohort

129258_USopeningweek-classof2020.jpg

Programma in één oogopslag

Voor wie is dit programma bedoeld?

Wereldwijd georiënteerde, inspirerende professionals die klaar zijn voor hun volgende professionele uitdaging. Doorgaans kandidaten met uitstekende professionele prestaties, uitzonderlijke leiderschapskwaliteiten, ervaring in people management en academische excellentie, een bachelordiploma (of gelijkwaardig) en een goede beheersing van de Engelse taal. We hebben minimaal zes jaar fulltime professionele werkervaring nodig. De meerderheid van onze OneMBA-studenten heeft 10 tot 15 jaar postdoctorale werkervaring.

Aan welke behoeften voldoet het programma voor deelnemers?

De mogelijkheid om op echt wereldwijde schaal te netwerken, waarbij ervaring, attitudes en omstandigheden van zaken in Europa, Azië, Noord-Amerika en Latijns-Amerika worden geïntegreerd, evenals het vergroten van leiderschapsvaardigheden die groei en ontwikkeling naar wereldwijde managementverantwoordelijkheden zullen inspireren.

Wat haalt een deelnemer uit het programma?

Een MBA-diploma van een van de tien beste business schools van Europa. Daarnaast ontvangen RSM OneMBA-afgestudeerden ook het OneMBA-certificaat ondertekend door de decanen van de vijf OneMBA-partneruniversiteiten;

  • Een programma dat een diversiteit aan teamwerkomgevingen biedt via wereldwijde onderzoeksteams en regionale onderzoeksteams;
  • Ontwikkeling van professionele leiderschapsvaardigheden ingebed in het hele programma;
  • Een managementprogramma dat is geworteld in duurzaamheid en innovatie en dat de basis vormt voor de voortdurende ontwikkeling van zakelijk en gemeenschapsleiderschap.
Laatst bijgewerkt op aug 2020

Over de school

Over the past 40 years, Rotterdam School of Management, Erasmus University has firmly established its reputation as one of Europe’s leading business schools.

Over the past 40 years, Rotterdam School of Management, Erasmus University has firmly established its reputation as one of Europe’s leading business schools. Lees Minder