MBASTUDIES

Global MBA in Administratieve studies 2020

Een Master of Business Administration (MBA) is een diploma ontworpen om studenten te helpen uitblinken als professionals in het bedrijfsleven. Een Global MBA is vooral gericht op het aanleren van individuen om succesvol internationaal zaken te doen.

Wat is een Global MBA in Administration Studies? Dit is een MBA die is gespecialiseerd in cursussen die zijn opgezet om studenten op te leiden voor personeelsbeheer. Een afgestudeerde met een dergelijke graad kan gaan werken in human resources voor een overzees bedrijf of voor een organisatie met veel internationale vestigingen. Klassen kunnen zich concentreren op onderwerpen zoals mondiale vooruitzichten, teambuilding via communicatietechnologie of taalvaardigheden. Deze cursus is ideaal voor iedereen die geïnteresseerd is in internationale betrekkingen of op reis voor werk.

Afgestudeerden met een Global MBA in Administration Studies blinken meestal uit in vaardigheden zoals teambuilding, talentmanagement en communicatietechnologie. Deze zijn essentieel voor internationaal werk, terwijl de teambuilding- en communicatievaardigheden ook helpen in het dagelijks leven.

De kosten van een Global MBA in Administration Studies zullen per instelling verschillen. De duur zal ook veranderen afhankelijk van waar de graad is voltooid. Studenten worden aangemoedigd om grondig onderzoek te doen voordat ze een programma selecteren.

Studenten die hun Global MBA in Administration Studies behalen, vragen vaak om posities op managementniveau bij internationale bedrijven en organisaties. Velen zijn gekwalificeerd voor functies zoals human resources manager, talent acquisition manager of directeur internationale operaties. In een steeds mondialer wordende markt, maken de cross-culturele communicatieve vaardigheden en administratieve expertise van kandidaten met deze MBA hen zeer competitief op de arbeidsmarkt.

Wereldwijde MBA in Administration Studies-programma's worden overal ter wereld aangeboden en kunnen vaak via het internet of internationaal via geaccrediteerde universiteiten worden voltooid. Online cursussen kunnen een handige optie zijn voor studenten die niet fulltime aan de universiteit kunnen studeren. Om de juiste cursus voor u te vinden, zoekt u naar uw programma hieronder en neemt u rechtstreeks contact op met het opnamekantoor van de school van uw keuze door het leadformulier in te vullen.

1 Resultaten in Administratieve studies Filter

Meester van Global Human Resource Management (Full-time MBA programma)

National Sun Yat-Sen University
Global MBA
<
Voltijds
<
2&nbsp;-&nbsp;4 jaren
Engels
Campus

Meester van Global Human Resource Management is gevestigd op de noodzaak van het College ter versterking van het HR vak, en om studenten enkele basis in hoe de belangrijkste g ...

Lees meer