MBASTUDIES

Global MBA in Energiestudies 2020/2021

Een Master's in Business Administration (MBA) is een van de meest veelzijdige masterprogramma's die beschikbaar is. Geleerden moeten meestal een bachelordiploma behalen om in aanmerking te komen voor acceptatie. Een masterdiploma is een voorwaarde voor diegenen die hun academische achtervolging met een doctoraat willen voortzetten.

Wat is een Global MBA in Energy Studies? Dit MBA-programma bekijkt de bedrijfsvoering en het management in de energiesector vanuit een internationaal perspectief. Studenten moeten kerncursuscursussen volgen op onderwerpen als marketing, financiën, boekhouding en bedrijfsvoering. Daarnaast leren ze hoe deze verschillende aspecten van bedrijfskunde specifiek betrekking hebben op de energiesector, waaronder olie, gas en hernieuwbare energie.

De meeste programma's hebben een sterke focus op hernieuwbare energie, waardoor afgestudeerden een voordeel hebben in dit zich snel ontwikkelende veld. Concrete vaardigheden zoals marketing en financiën bieden studenten de praktische training die ze nodig hebben om te slagen in een zakelijke omgeving.

De kosten van een wereldwijd MBA-programma zijn afhankelijk van de gekozen school. Het zal ook variëren op basis van de lengte van het programma en of het op de campus of online wordt bestudeerd. Neem contact op met het Admissions Office voor meer informatie over collegegeld en kosten.

Afgestudeerden met een Global MBA in Energy Studies bevinden zich vaak met een concurrentievoordeel op de arbeidsmarkt. De energiesector is altijd in bloei en de vooruitzichten op een baan zijn vaak goed. Mogelijke functietitels zijn projectmanager, operations manager en bedrijfsanalist. Deelnemers aan het programma kunnen zich ook specialiseren op het gebied van hernieuwbare energie of duurzaamheid, die beide groeien in de vraag, omdat er dagelijks vooruitgang wordt geboekt in groene technologie.

Hogescholen, universiteiten en business-scholen over de hele wereld bieden wereldwijde MBA-programma's voor energiestudies, waarvan vele online beschikbaar zijn met de mogelijkheid om voltijds of deeltijds te studeren. Zoek naar je programma hieronder en neem rechtstreeks contact op met het opnamekantoor van de school van je keuze door het leadformulier in te vullen.

1 Resultaten in Energiestudies Filter

MBA in duurzaamheid

University of Haifa, International School
Global MBA
okt 2020
<
Voltijds
Engels
Campus

Het programma blinkt uit in zijn focus op ecologische en sociale duurzaamheid, twee zaken die van cruciaal belang zijn voor effectieve en verantwoordelijke bedrijfspraktijken. ...

Lees meer