Filter
Global MBA
Studievorm: Alles Tempo: Alles

Top Global MBA in Gezondheidszorg 2019

Een wereldwijde MBA is een Master of Business Administration diploma dat training combineert in traditionele zakelijke vaardigheden met een focus op wereldwijd leiderschap, ethiek, duurzaamheid en bedrijfs- en sociale verantwoordelijkheid. Sommige programma's bieden studenten zelfs de mogelijkheid om in het buitenland te studeren.

Wat is een wereldwijd MBA in de gezondheidszorg? Deze afstudeerprogramma's stellen studenten voor aan belangrijke zorgclusters over de hele wereld. Studenten volgen waarschijnlijk cursussen in bedrijfs-, gezondheidszorg- en managementpraktijken, met een focus op 'best practices' wereldwijd. Veel van deze wereldwijd georiënteerde programma's benadrukken toonaangevende strategische veranderingen in gezondheidszorgsystemen, datagedreven besluitvorming en de beste gezondheidssystemen en bedrijven internationaal. Sommige onderwerpen en cursussen die individuen kunnen tegenkomen, zijn onder meer financiële instrumenten voor gezondheidszorg, ethiek en wetgeving in de gezondheidszorg, informatietechnologie en digitale gezondheidsinnovaties, strategische verandering en implementatie voor de gezondheidszorg en de boekhouding voor de gezondheidszorg.

Veel wereldwijde MBA-zorgprogramma's benadrukken het bouwen van invloedrijke leiders. Leiderschapscompetenties kunnen afgestudeerden helpen om beter betaalde banen te krijgen. Studenten krijgen vaak het vermogen om het grotere geheel te zien in situaties. Door vanuit een mondiaal perspectief naar de dingen te kijken, kunnen ze vanuit een grotere hoek naar een probleem kijken en hen onderscheiden van de concurrentie bij het solliciteren naar een baan. Sommige programma's vereisen zelfs dat studenten een vreemde taal leren.

De kosten van het behalen van een Global MBA in de gezondheidszorg kunnen fluctueren, afhankelijk van de universiteit en het aangeboden programma. Verschillende factoren kunnen van invloed zijn op de prijsstelling, dus doe ook onderzoek. Zodra je een school hebt gevonden, neem je direct contact op voor specifieke prijzen.

Globale Master of Business Administration-zorgprogramma's bereiden studenten meestal voor op een breed scala aan functies binnen en buiten de gezondheidszorg. Studenten vinden zichzelf vaak uniek gekwalificeerd voor rollen als bedrijfsleiders, human resource managers, beheerders van de openbare gezondheidszorg, internationale sales accountmanagers en medische controllers. Afgestudeerden kunnen werken voor organisaties zoals ziekenhuizen, revalidatiecentra, de overheid, geestelijke gezondheidszorg en verpleeghuizen. Veel mensen vinden zichzelf geschikt voor internationale posities in de gezondheidszorg waar de nadruk meer ligt op het voorkomen van ziekte dan op behandeling.

Afhankelijk van de locatie en het programmatype kunnen studenten online universiteiten en over de hele wereld vinden die een Global MBA in de gezondheidszorg aanbieden. Zoek naar je programma hieronder en neem rechtstreeks contact op met het opnamekantoor van de school van je keuze door het leadformulier in te vullen.

Lees meer Lees Minder
Andere opties binnen dit vakgebied:

1 Resultaten in Gezondheidszorg

Hanyang University School of Business

Global MBA (MBA) - Het hoofddoel van het programma is professionele beroepsbeoefenaars in de gezondheidszorg te produceren die kennis en vaardigheden hebben in het beheer ... [+]

Global Healthcare Management MBA (GHCM MBA) Programma Overzicht

1. Field: Healthcare Management

2. Graad: Master of Business Administration in de gezondheidszorg management

3. Voornemende studenten

- Managers van universiteitsziekenhuizen, ziekenhuizen in publieke en civiele sectoren - Artsen, verpleegkundigen en ziekenhuisadministraties - Medewerkers in de gezondheidszorg en farmaceutische industrie - Overheidsmedewerkers in het Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn & Gezinszaken en Gerelateerde Organisaties in Openbare en Burgerlijke Sectoren - Andere geïnteresseerd in Healthcare Management

4. Vereiste voor afstuderen: 14 vakken (45 studiepunten)... [-]

Zuid-Korea Seoel
Maart 2020
Engels
Deeltijd
2 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands