Filter
Global MBA
Azië Studievorm: Alles Tempo: Alles

Top Global MBA in Gezondheidszorg in Azië 2019/2020

Wereldwijde MBA-programma's dienen professionals die hun loopbaan in het internationale bedrijfsleven willen bevorderen. Studenten studeren specialisaties die bijzonder gunstig zijn voor dit werkveld. Cursusonderwerpen kunnen bestaan ​​uit vreemde talen en culturele gevoeligheid.

Studenten die op het gebied van de gezondheidszorg studeren, zijn trainingen als leiders, managers en professionals die zich richten op de organisatie, de structuur en de levering van gezondheidszorg. Er zijn veel potentiële werkgelegenheidskansen. Studenten hebben de gelegenheid om mensen in alle segmenten van de maatschappij te dienen door te helpen bij het verbeteren van de persoonlijke en volksgezondheid.

Studenten die een deel van hun opleiding in Azië te voltooien worden steeds talrijker. Momenteel, de tweede en de derde grootste economieën in Azië. Zonder beperking, hebben studenten hun tijd beschreven in Azië als de beste ervaring van hun leven. Vandaag, drie van de vier meest bevolkte landen van de wereld zijn in Azië: China, India en Indonesië.

Global MBA in Gezondheidszorg in Azië

Lees meer Lees Minder
Andere opties binnen dit vakgebied:

1 Resultaten in Gezondheidszorg, Azië

Hanyang University School of Business

Global MBA (MBA) - Het hoofddoel van het programma is professionele beroepsbeoefenaars in de gezondheidszorg te produceren die kennis en vaardigheden hebben in het beheer ... [+]

Global Healthcare Management MBA (GHCM MBA) Programma Overzicht

1. Field: Healthcare Management

2. Graad: Master of Business Administration in de gezondheidszorg management

3. Voornemende studenten

- Managers van universiteitsziekenhuizen, ziekenhuizen in publieke en civiele sectoren - Artsen, verpleegkundigen en ziekenhuisadministraties - Medewerkers in de gezondheidszorg en farmaceutische industrie - Overheidsmedewerkers in het Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn & Gezinszaken en Gerelateerde Organisaties in Openbare en Burgerlijke Sectoren - Andere geïnteresseerd in Healthcare Management

4. Vereiste voor afstuderen: 14 vakken (45 studiepunten)... [-]

Zuid-Korea Seoel
Maart 2020
Engels
Deeltijd
2 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands