{mbastudies-global-mba:singular} in Athene in Griekenland

Top {mbastudies-global-mba:plural} in Athene in Griekenland 2018

MBA

MBA is een programma dat is ontworpen voor studenten die willen hun academische vaardigheden verder en toepassen op actuele real-life business situaties. Het helpt studenten om te reflecteren en te herpositioneren zich in termen van het kiezen van hun toekomstige loopbaan. Studenten een breed inzicht in de belangrijkste functies van een scala aan zakelijke gebieden en gebruiken deze vaardigheden bij te dragen aan de strategische richting van een bedrijf.

Griekenland, officieel de Helleense Republiek, of Hellas als geroepen uit de oudheid, is een land in Zuidoost-Europa. Volgens de telling van 2011, Griekenland 's bevolking is ongeveer 11 miljoen.

Athene staat bekend als een van de oudste steden in de wereld en Griekenland. Het is de grootste met betrekking tot bevolking en grootte, waardoor het kapitaal van het land en hosts tal van hoger onderwijs en universiteiten.

{mbastudies-global-mba:plural} in Athene in Griekenland

Lees meer

MBA Global Finance

Mediterranean College, Athens
Campus Deeltijd 2 jaar October 2018 Griekenland Thessaloniki Athene +1 more

[+]

De leerervaring wordt verder verbeterd door het brede scala aan professionele en academische achtergrond van deelnemers.

Fusies en Overnames Marketing planning, - -

Beoordelingsmethoden variƫren ook, inclusief individueel en groepscursuswerk, presentaties, rapporten, zelfreflectie, online tests en projecten voor echte bedrijven.

De combinatie van al deze verschillende beoordelingsmethoden vergemakkelijkt de ontwikkeling van de vaardigheden van studenten op het gebied van communicatie, analyse - synthese, probleemoplossing, schrijfpresentatie en zelfevaluatie. De leerervaring van de studenten wordt verder verbeterd door de uitgebalanceerde mix van de deelnemers, die verschillende academische en professionele achtergronden vertegenwoordigen, evenals de verdere activiteiten van de Mediterranean Business School (zoals de Student Excellence Conference, gastcolleges, enz.).... [-]


MBA Globaal

Mediterranean College, Athens
Campus Deeltijd 3 jaar October 2018 Griekenland Thessaloniki Athene +1 more

Onze MBA Global is een benchmark voor succesvolle managers in de moderne, zakelijke wereld en wil een incubator worden voor de toekomstige leiders. [+]

. Onderwijzend personeel bestaat uit bedrijfsleiders met een solide academische achtergrond, die geaccrediteerde docenten van de Universiteit van Derby zijn.

Onze MBA Global is een benchmark voor succesvolle managers in de moderne, zakelijke wereld en wil een incubator worden voor de toekomstige leiders.

Presentatievaardigheden

[-]