{mbastudies-global-mba:singular} in Thessaloniki in Griekenland

Top {mbastudies-global-mba:plural} in Thessaloniki in Griekenland 2018

MBA

Een Master of Business Administration of MBA is een twee jaar graduate niveau mate waarin individuen kunnen nastreven na het behalen van een Bachelor. Het verdienen van een MBA kan helpen afgestudeerden krijgen de belangrijke kennis, vaardigheden en ervaring die ze nodig hebben om een ​​carrière te beginnen in de corporate wereld.

 

Griekenland, officieel de Helleense Republiek, of Hellas als geroepen uit de oudheid, is een land in Zuidoost-Europa. Volgens de telling van 2011, Griekenland 's bevolking is ongeveer 11 miljoen.

De stad Thessaloniki is de tweede grootste van het land en de thuisbasis van meer dan 790.000 inwoners. Het is een van Griekenland's meest essentiële commerciële centra en speelt een belangrijke rol in de economie als geheel. Het herbergt het land de grootste universitaire onder andere instellingen.

{mbastudies-global-mba:plural} in Thessaloniki in Griekenland

Lees meer

MBA Global Finance

Mediterranean College, Athens
Campus Deeltijd 2 jaar October 2018 Griekenland Thessaloniki Athene +1 more

[+]

De leerervaring wordt verder verbeterd door het brede scala aan professionele en academische achtergrond van deelnemers.

Fusies en Overnames Marketing planning, - -

Beoordelingsmethoden variëren ook, inclusief individueel en groepscursuswerk, presentaties, rapporten, zelfreflectie, online tests en projecten voor echte bedrijven.

De combinatie van al deze verschillende beoordelingsmethoden vergemakkelijkt de ontwikkeling van de vaardigheden van studenten op het gebied van communicatie, analyse - synthese, probleemoplossing, schrijfpresentatie en zelfevaluatie. De leerervaring van de studenten wordt verder verbeterd door de uitgebalanceerde mix van de deelnemers, die verschillende academische en professionele achtergronden vertegenwoordigen, evenals de verdere activiteiten van de Mediterranean Business School (zoals de Student Excellence Conference, gastcolleges, enz.).... [-]


MBA Globaal

Mediterranean College, Athens
Campus Deeltijd 3 jaar October 2018 Griekenland Thessaloniki Athene +1 more

Onze MBA Global is een benchmark voor succesvolle managers in de moderne, zakelijke wereld en wil een incubator worden voor de toekomstige leiders. [+]

. Onderwijzend personeel bestaat uit bedrijfsleiders met een solide academische achtergrond, die geaccrediteerde docenten van de Universiteit van Derby zijn.

Onze MBA Global is een benchmark voor succesvolle managers in de moderne, zakelijke wereld en wil een incubator worden voor de toekomstige leiders.

Presentatievaardigheden

[-]