Filter
Global MBA
Studievorm: Alles Tempo: Alles

Top Global MBA in Groene Studies 2019

Een wereldwijd MBA-programma leidt studenten op voor zakelijke carrières met een internationaal perspectief. Deelnemers studeren vaak in het buitenland en deden praktische ervaring op in een internationale werkplek en werkten samen met een gevarieerde groep leeftijdsgenoten.

Global MBA in Groene Studies

Lees meer Lees Minder
Andere opties binnen dit vakgebied:

1 Resultaten in Groene Studies

University of Haifa, International School

De Global Green MBA-programma is bijzonder geschikt voor jonge afgestudeerden die geïnteresseerd zijn in een master's degree in business, dat de uitdagende vraagstukken v ... [+]

De Global Green MBA-programma is bijzonder geschikt voor jonge afgestudeerden die geïnteresseerd zijn in een master's degree in business, dat de uitdagende vraagstukken van duurzaamheid van het milieu-adressen. Het is een intensief, eenjarig programma, in het Engels gedoceerd over vijf studie periodes van tien weken elk van oktober tot en met september.

Het programma bestaat uit een kern van business administration cursussen, samen met een reeks van zowel de verplichte en keuzevakken over onderwerpen met betrekking tot duurzaamheid en milieubeheer. Studenten zijn verplicht om twintig kernvakken en een minimum van twee vakken uit een keuze van de keuzevakken te voltooien.

Het programma combineert een hoge academische standaarden met een internationale leeromgeving en biedt prachtige kansen voor de geavanceerde leren en uitgebreide interculturele uitwisseling. Eerdere ervaring in het bedrijfsleven is een voordeel, maar is niet verplicht.... [-]

Israël Haifa
Oktober 2019
Voltijd
1 - 1 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands