Global MBA in Internationaal Management

Top Global MBA in Internationaal Management 2019

Internationaal Management

Een wereldwijde Master of Business Administration is een graad op universitair niveau die vaak na een bacheloropleiding wordt gevolgd. Deze academische prijs onderscheidt zich van andere MBA-programma's door de multiculturele focus. Het kan een tot drie jaar duren om een ​​wereldwijd MBA-programma af te ronden.

Wat is een internationale MBA in International Management? Het is een programma op graduate niveau dat kijkt naar de functionele gebieden van bedrijfsbeheer door middel van een internationale aanpak. Cursussen kunnen verschillende leermethoden omvatten, waaronder computer-gebaseerde activiteiten, seminars, tutorials, case studies, lezingen en discussies. De exacte vakken die voor het programma vereist zijn, kunnen van school tot school verschillen. Cursussen kunnen vergelijkbaar zijn met financiële rapportering voor internationale kapitaalmarkten, ondernemende marketing, zakendoen in het Midden-Oosten, sociale media en digitale marketing, creativiteitsmarketing, internationaal human resource management en mondiaal kennisbeheer.

Deelnemers krijgen een verscheidenheid aan vaardigheden die hen kunnen helpen slagen in hun professionele en persoonlijke leven. Een wereldwijde MBA in International Management kan bijvoorbeeld onderhandelingsvaardigheden, communicatievaardigheden en integriteit bevorderen bij elke student. Onderhandelen en communiceren zijn belangrijke onderdelen van het bedrijfsleven en het hebben van sterke waarden zorgt ervoor dat waar mogelijk ethische maatregelen worden genomen.

De kosten van een wereldwijde MBA kunnen verschillen van school tot school. Bepalende factoren voor het lesgeld kunnen het studiegebied, de duur van het programma en de locatie van de school omvatten. Aanvragers kunnen een beter idee krijgen van de prijs door rechtstreeks contact op te nemen met scholen.

Een internationale MBA in International Management kan studenten voorbereiden op verschillende rollen binnen een internationale zakelijke omgeving. Voorbeelden van potentiële loopbanen zijn onder meer wereldwijde accountmanager, internationale verkoop- en marketingfunctionaris, specialist op het gebied van human resources-overleg en algemeen directeur. Sommige afgestudeerden kunnen gebruikmaken van de overdraagbare vaardigheden die ze hebben opgedaan voor loopbanen op andere gebieden, waaronder journalistiek, financiën en beleidsvorming. Geleerden kunnen deze opleiding zelfs gebruiken als een springplank voor een doctoraat.

Dit type diploma wordt aangeboden aan universiteiten over de hele wereld. Meer leren is eenvoudig. Zoek naar je programma hieronder en neem rechtstreeks contact op met het opnamekantoor van de school van je keuze door het leadformulier in te vullen.

 

Lees meer
Momenteel zijn er geen programma's om weer te geven onder Global MBA{category}{country}{region}{mode}.
Probeer in plaats daarvan onze categorie EMBA{related_category}{related_country}{related_region}{related_mode}.

Search for similar programs here