{mbastudies-global-mba:singular} in Milaan in Italië

Top {mbastudies-global-mba:plural} in Milaan in Italië 2018

MBA

Een Master of Business Administration (MBA) wordt uitgereikt aan afgestudeerden na voltooiing van twee jaar van geavanceerde en gespecialiseerde studie over onderwerpen zoals business, management, finance en accounting. Het verdienen van een MBA kan afgestudeerden geven een concurrentievoordeel ten opzichte van andere sollicitanten in een agressieve arbeidsmarkt.

 

Officieel bekend als de Italiaanse Republiek, het land is gevonden in Zuid-Europa. De officiële taal is het Italiaans en het cultureel rijke hoofdstad is Rome. Veel van de oudste universiteiten ter wereld 's bevinden zich in Italië, in het bijzonder de Universiteit van Bologna (opgericht in 1088). Er zijn drie Superior Graduate Schools met "de status van universiteit ", drie instituten met de status van de Doctoral Hogescholen, die functioneren op graduate en post-graduate niveau.

Voor al diegenen die geïnteresseerd zijn in het bestuderen van Mode en trends Milaan is de beste plek om te gaan. Het heeft alle goede opleidingsinstituten die een goede kwaliteit van het onderwijs te bieden tegen een redelijke prijs. Universiteit van Milaan en de Polytechnische Universiteit van Milaan zijn enkele van de bekende universiteiten.

{mbastudies-global-mba:plural} in Milaan in Italië

Lees meer

Mba In De Wereldwijde Hospitality En Toerisme Beheer

UET University School Of Tourism (Scuola Universitaria Europea per il Turismo)
Campus Voltijd 12 maanden June 2018 Italië Rome Milaan Palermo +2 more

UET Italia lanceert UET International in het Engels gedoceerd programma's wereldwijd aan te bieden. Schrijf u in onze MBA in Global Hospitality and Tourism Management begint op 2 november 2015. [+]

Top {mbastudies-global-mba:plural} in Milaan in Italië. Over het programma UET Italia gelanceerd UET International in het Engels gedoceerd programma's wereldwijd aan te bieden. De eerste inname van het mba in de wereldwijde hospitality en toerisme beheer begon op 2 november 2015. De MBA bestaat uit 3 fasen: Theorie (4 maanden in Milaan campus) Stage (4 maanden overal waaronder de huidige werkplek) Sluitstuk project (4 maanden online, maar viva in Milaan). Zorg voor een dual degree van UET en een Britse universiteit door de overdracht van 120 credit-uren verdiend in onze MBA volledig geaccrediteerd door vier Britse universiteiten, waaronder Coventry University (London Campus) gerangschikt nee. 2 in het toerisme en hospitality op de Britse 2016 Guardian League University Guide. Kansen voor UET Alumni Verbeter je carrièremogelijkheden en beklim de carrièreladder Beurzen tot 55% voor de EU-Alumni en 35% voor niet-EU Alumni Programma Structuur Semester 1 4 maanden, blok onderwijs, 9 units, 270 contacturen - Marketing voor Horeca en Toerisme - E-Toerisme en Social Media in Hospitality en Toerisme - Destination Management - Hotel Real Estate Investment and Asset Management - Financieel Management voor de horeca - Organisatorische behavious in International Tourism and Hospitality Organisaties - geavanceerde onderzoeksmethoden voor Hospitality and Tourism - Strategisch management voor Hospitality and Tourism - International Tourism Policy and Development Semester 2 4 maanden, full-time 6 maanden onbetaalde stage Semester 3 4 maanden, sluitstuk project leerdoelen De mba in de wereldwijde hospitality en toerisme beheer is een 12-maanden full-time programma dat is ontworpen om de vaste hospitality... [-]