Global MBA in de Verenigde Palermo in Italië

Beste Global MBA in de Verenigde Palermo in Italië 2018/2019

MBA

Wereldwijde MBA-programma's dienen professionals die hun loopbaan in het internationale bedrijfsleven willen bevorderen. Studenten studeren specialisaties die bijzonder gunstig zijn voor dit werkveld. Cursusonderwerpen kunnen bestaan ​​uit vreemde talen en culturele gevoeligheid.

Personen die al een bachelordiploma hebben verdiend en willen hun kennis en opleiding verder te verhogen kan kiezen om een ​​Master of Business Administration of MBA te verdienen. Een MBA is een tweejarig programma dat kan helpen bij de voorbereiding afgestudeerden voor een loopbaan in leiderschap en management in het bedrijfsleven.

Italië, officieel de Italiaanse Republiek, is een unitaire parlementaire republiek binnen de Europese Unie, gevestigd in Zuid-Europa. Naar het noorden, het grenst aan Frankrijk, Zwitserland, Oostenrijk en Slovenië langs de Alpen.

Deze stad heeft een aantal van de universiteiten van Italië zoals de Universiteit van Palermo. Deze universiteiten staan ​​bekend om hun goede kwaliteit van het onderwijs en gediversifieerde opleidingen. Bovendien is dit een rustige en mooie stad maakt het ideaal om te leven.

Global MBA in de Verenigde Palermo in Italië

Lees meer
Momenteel zijn er geen programma's om weer te geven onder Global MBA{category}{country}{region}{mode}.
Probeer in plaats daarvan onze categorie Global MBA{related_category}{related_country}{related_region}{related_mode}.

Search for similar programs here