Filter
Global MBA
Japan Studievorm: Alles Tempo: Alles

Beste Global MBA in Japan 2019

Zakelijke professionals die willen voortbouwen op hun opleiding en ervaring, kunnen een wereldwijde MBA volgen. Deze opleiding bereidt studenten voor op leidende posities in multinationale ondernemingen of ondernemende ondernemingen en omvat vaak mogelijkheden voor studie in het buitenland. 

Een Master of Business Administration (MBA) wordt uitgereikt aan afgestudeerden na voltooiing van twee jaar van geavanceerde en gespecialiseerde studie over onderwerpen zoals business, management, finance en accounting. Het verdienen van een MBA kan afgestudeerden geven een concurrentievoordeel ten opzichte van andere sollicitanten in een agressieve arbeidsmarkt.

 

Japan is een eiland in Oost-Azië. Gelegen in de Stille Oceaan, ligt het aan het oosten van de Zee van Japan, China, Noord-Korea, Zuid-Korea en Rusland, zich van het Zee van Okhotsk in het noorden aan de Oost-Chinese Zee en Taiwan in het zuiden.

Global MBA in Japan

Lees meer Lees Minder

gevonden resultaten

Doshisha Business School

Doshisha's wereldwijde MBA, een tweejarig full-time MBA-programma, is echt uniek met een internationale studentenorganisatie, drie innovatieve aandachtsgebieden, een nadr ... [+]

Wereldwijd ondernemen in de 21e eeuw kan niet langer vertrouwen op eenvoudige berekeningen van winst en prestaties, als primaire maatstaf voor succes. Met de focus op duurzaamheid, begeleidt de Doshisha Global MBA studenten om verder te verkennen dan de gevestigde grenzen bepaald door gevestigde theorieën en praktijken van internationale bedrijven en management om verder te kijken dan 'business as usual'. Naarmate ze uitgroeien tot wereldwijd gerichte leiders, zullen studenten niet alleen de breedte van standaard MBA-kernvakken beslaan, maar ook diepere inzichten ontwikkelen uit de drie aandachtsgebieden van het programma en hun analytische vaardigheden verbeteren via de component onderzoeksscriptie van ons programma.... [-]

Japan Kioto
September 2019
Voltijd
2 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands