Global MBA in Mexico

Beste Global MBA in Mexico 2018

MBA

Zakelijke professionals die willen voortbouwen op hun opleiding en ervaring, kunnen een wereldwijde MBA volgen. Deze opleiding bereidt studenten voor op leidende posities in multinationale ondernemingen of ondernemende ondernemingen en omvat vaak mogelijkheden voor studie in het buitenland. 

Een Master of Business Administration of MBA is een twee jaar graduate niveau mate waarin individuen kunnen nastreven na het behalen van een Bachelor. Het verdienen van een MBA kan helpen afgestudeerden krijgen de belangrijke kennis, vaardigheden en ervaring die ze nodig hebben om een ​​carrière te beginnen in de corporate wereld.

 

Mexico is een van de meest populaire toeristische landen op de planeet. Het land heeft zowel tropische en gematigde zones zodat studenten de beste tijd hier. Als je wilt studeren voor uw cursus in de Nationale Autonome Universiteit van Mexico, zal het een schitterend leven met veel entertainment in het land ook.

Global MBA in Mexico

Lees meer

Global MBA

ITAM - Instituto Tecnológico Autónomo de México
Campus Deeltijd July 2019 Mexico Buenavista

De Global MBA is een speciaal afgestudeerd curriculum voor managers die zakelijke leidinggevende posities in de Americas bevinden of zoeken. Het programma is een joint venture van vier prestigieuze business schools. [+]

De Global MBA is een speciaal afgestudeerd curriculum voor managers die zakelijke leidinggevende posities in de Americas bevinden of zoeken.

Dit is een afgestudeerd programma dat bepaalt:

een. een regionale focus op het beheer van zaken in heel Amerika; b. een globaal perspectief door middel van reizen en geselecteerde echte zakelijke zaken gericht op strategie in de belangrijkste zakelijke regio's van de wereld; c. een internationale leiderschap en team building uitdaging door teamwork in een unieke internationale cohort, en; d. een dual degree MBA (Latijns-Amerika) / Master of Global Management (VS).

Het programma is een joint venture van vier prestigieuze business schools: IESA, Caracas; ITAM, Mexico Stad; Tulane University, New Orleans, en Universidad de los Andes, Bogota. MBA studenten van deze partner scholen inschrijven in een speciale wereldwijde module bestaande uit 6 drie-uur cursussen aangeboden in vijf verschillende landen. De wereldwijde module wordt aangeboden op basis van de normale academische kalender om reizen en versnelde afstudeerstudies tegemoet te komen.... [-]


Global MBA

IESA - Instituto de Estudios Superiores de Administración
Campus Deeltijd October 2018 Mexico Buenavista

De doelstelling van het Global MBA is om leidinggevende competenties die nodig zijn om een ​​betere ontwikkeling in het internationale bedrijfsleven te bereiken ontwikkelen. double degree uitgereikt .... [+]

Global MBA

De Global MBA is een gezamenlijk initiatief van vier business schools:

* Tulane University, USA. * Autonoom Technologisch Instituut van Mexico (ITAM), Mexico. * Universidad de los Andes (Uniandes), Colombia. * Instituut voor Hoger Administration Studies (IESA), Venezuela.

De doelstelling van het Global MBA is om leidinggevende competenties die nodig zijn om een ​​betere ontwikkeling in het internationale bedrijfsleven te bereiken ontwikkelen.

MBA (IESA) / Master of Global Management (Tulane University): double degree worden toegekend.

Programma kenmerken:

Regionaal: Understanding best management praktijken en Latijns-Amerikaanse bedrijven. Mondiaal perspectief: lessen gegeven in zes steden, met behulp van de strategie gericht op gevallen van grote bedrijven over de hele wereld. Challenger: trabjos apparatuur, bestaande uit vier of meer studenten uit landen waar omgaan met verschillende culturen is het noodzakelijk en netwerken uitbreidt. ... [-]

Wereldwijde OneMBA

EGADE Business School
Campus Voltijd 21 maanden September 2018 Mexico Zona Valle Oriente

De Global OneMBA is een echt internationaal executive MBA, mede ontworpen door vijf van 's werelds meest prestigieuze business schools om een ​​onderwijs van wereldklasse te leveren: [+]

De Global OneMBA is een echt internationaal executive MBA, mede ontworpen door vijf van 's werelds meest prestigieuze business schools om een ​​onderwijs van wereldklasse te leveren:

Rotterdam School of Management, Erasmus University, Nederland.Kenan-Flagler Business School, de universiteit van North Carolina in Chapel Hill, Verenigde Staten.EGADE Business School , Tecnológico de Monterrey, Mexico.Escola de Administração de Empresas de São Paulo da Fundação Getulio Vargas, Brazilië.School of Management, Xiamen University, China.

De Global OneMBA is een wereldwijd executive MBA, in tegenstelling tot alle andere in de wereld. In een dynamische leeromgeving bestuderen studenten de organisaties, het beleid en de culturen in vier regio's - Azië, Europa, Latijns-Amerika en Noord-Amerika - om te begrijpen hoe zaken worden gedaan in ontwikkelde en opkomende markten.... [-]