{mbastudies-global-mba:singular} in Mexico

Beste {mbastudies-global-mba:plural} in Mexico 2018

MBA

Een Master of Business Administration of MBA is een twee jaar graduate niveau mate waarin individuen kunnen nastreven na het behalen van een Bachelor. Het verdienen van een MBA kan helpen afgestudeerden krijgen de belangrijke kennis, vaardigheden en ervaring die ze nodig hebben om een ​​carrière te beginnen in de corporate wereld.

 

Mexico is een van de meest populaire toeristische landen op de planeet. Het land heeft zowel tropische en gematigde zones zodat studenten de beste tijd hier. Als je wilt studeren voor uw cursus in de Nationale Autonome Universiteit van Mexico, zal het een schitterend leven met veel entertainment in het land ook.

{mbastudies-global-mba:plural} in Mexico

Lees meer

Global MBA

IESA - Instituto de Estudios Superiores de Administración
Campus Deeltijd October 2018 Mexico Mexico-stad

De doelstelling van het Global MBA is om leidinggevende competenties die nodig zijn om een ​​betere ontwikkeling in het internationale bedrijfsleven te bereiken ontwikkelen. double degree uitgereikt .... [+]

Global MBA

De Global MBA is een gezamenlijk initiatief van vier business schools:

* Tulane University, USA. * Autonoom Technologisch Instituut van Mexico (ITAM), Mexico. * Universidad de los Andes (Uniandes), Colombia. * Instituut voor Hoger Administration Studies (IESA), Venezuela.

De doelstelling van het Global MBA is om leidinggevende competenties die nodig zijn om een ​​betere ontwikkeling in het internationale bedrijfsleven te bereiken ontwikkelen.

MBA (IESA) / Master of Global Management (Tulane University): double degree worden toegekend.

Programma kenmerken:

Regionaal: Understanding best management praktijken en Latijns-Amerikaanse bedrijven. Mondiaal perspectief: lessen gegeven in zes steden, met behulp van de strategie gericht op gevallen van grote bedrijven over de hele wereld. Challenger: trabjos apparatuur, bestaande uit vier of meer studenten uit landen waar omgaan met verschillende culturen is het noodzakelijk en netwerken uitbreidt. ... [-]

Global MBA

ITAM - Instituto Tecnológico Autónomo de México
Campus Deeltijd July 2018 Mexico Mexico-stad

De Global MBA is een speciaal afgestudeerd curriculum voor managers die zakelijke leidinggevende posities in de Americas bevinden of zoeken. Het programma is een joint venture van vier prestigieuze business schools. [+]

De Global MBA is een speciaal afgestudeerd curriculum voor managers die zakelijke leidinggevende posities in de Americas bevinden of zoeken.

Dit is een afgestudeerd programma dat bepaalt:

een. een regionale focus op het beheer van zaken in heel Amerika; b. een globaal perspectief door middel van reizen en geselecteerde echte zakelijke zaken gericht op strategie in de belangrijkste zakelijke regio's van de wereld; c. een internationale leiderschap en team building uitdaging door teamwork in een unieke internationale cohort, en; d. een dual degree MBA (Latijns-Amerika) / Master of Global Management (VS).

Het programma is een joint venture van vier prestigieuze business schools: IESA, Caracas; ITAM, Mexico Stad; Tulane University, New Orleans, en Universidad de los Andes, Bogota. MBA studenten van deze partner scholen inschrijven in een speciale wereldwijde module bestaande uit 6 drie-uur cursussen aangeboden in vijf verschillende landen. De wereldwijde module wordt aangeboden op basis van de normale academische kalender om reizen en versnelde afstudeerstudies tegemoet te komen.... [-]