MBASTUDIES

Global MBA in Personeelsbeleid/Human Resources in Taiwan

Wereldwijde MBA-programma's dienen professionals die hun loopbaan in het internationale bedrijfsleven willen bevorderen. Studenten studeren specialisaties die bijzonder gunstig zijn voor dit werkveld. Cursusonderwerpen kunnen bestaan ​​uit vreemde talen en culturele gevoeligheid.

Een MBA HR is een geavanceerde graad in human resources. Studenten hierdoor niet alleen een grondige kennis van de menselijke hulpbronnen en het bedrijfsleven, maar ze ontwikkelen ook leiderschapsvaardigheden. Managementfuncties zijn populair loopbaankeuzes na het afstuderen.

Taiwan (Traditioneel Chinees: 台湾 of 台湾, Vereenvoudigd Chinees: 台湾 TAI WAN) is een volk, dat is de thuisbasis van meer dan 23 miljoen mensen en is een van de meest dichtbevolkte plaatsen in de wereld. De meest prestigieuze universiteit is National Taiwan University.

Global MBA in Personeelsbeleid/Human Resources in Taiwan

1 Resultaten in Personeelsbeleid/Human Resources, Taiwan Filter

Meester van Global Human Resource Management (Full-time MBA programma)

National Sun Yat-Sen University
Taiwan, Kaohsiung City
Global MBA
September 2020
<
Voltijd
<
2 jaren
28 Feb 2015
Engels
Campus

Meester van Global Human Resource Management is gevestigd op de noodzaak van het College ter versterking van het HR vak, en om studenten enkele basis in hoe de belangrijkste g ...

Lees meer