MBASTUDIES

Global MBA in Personeelsbeleid/Human Resources 2020

Een Master of Business Administration kan een goede keuze zijn voor iedereen die op zoek is naar diepgaande concepten van de verschillende aspecten van het bedrijfsleven. Een wereldwijde MBA kan uw opleiding een stap verder brengen dan de basis MBA door u kennis te geven op uw vakgebied die internationaal kan worden toegepast.

Wat is een wereldwijd MBA in Human Resources? Deze opleiding biedt u een brede vaardigheid die u kunt gebruiken om personeelsmanagement in een bedrijf of bedrijf aan te pakken en te verbeteren. U kunt cursussen volgen die betrekking hebben op een aantal van de meer algemene bedrijfsconcepten, zoals boekhouding en marketing, en waarbij u zich vaak concentreert op onderwerpen die specifiek zijn gericht op personeel, zoals salarisbeheer.

Door het behalen van je diploma kun je meer bereiken dan alleen werkgerelateerde vaardigheden. Geldbeheer en leiderschapsvaardigheden kunnen worden toegepast op uw privéleven, zodat u uw vermogen beter kunt beheren. U kunt ook profiteren van specifieke zakelijke vaardigheden, zoals communicatie, zodat anderen u gemakkelijker kunnen begrijpen.

Verschillende programma's, of dit nu traditionele lessen zijn of cursussen die online zijn voltooid, kunnen verschillende kosten met zich meebrengen en de totale prijs voor het behalen van uw diploma kan variëren. Bekijk verschillende opties om te zien wat het beste past bij uw budget en levensstijl.

Het hebben van een Global MBA in Human Resources kan verschillende carrièremogelijkheden voor je openen. Sommige veelgevraagde carrières voor mensen met deze graad zijn onder meer een payroll-directeur, human resource manager, of bevestigende actie-officier voor een bedrijf of bedrijf. Veel van deze banen zijn gericht op het werken met medewerkers van het bedrijf om belangrijke beslissingen te nemen en noodzakelijke taken uit te voeren.

Er zijn zowel opties voor het online verdienen van een Global MBA als voor een traditionele school. Zoek naar je programma hieronder en neem rechtstreeks contact op met het opnamekantoor van de school van je keuze door het leadformulier in te vullen.

1 Resultaten in Personeelsbeleid/Human Resources Filter

Meester van Global Human Resource Management (Full-time MBA programma)

National Sun Yat-Sen University
Global MBA
<
Voltijds
<
2&nbsp;-&nbsp;4 jaren
Engels
Campus

Meester van Global Human Resource Management is gevestigd op de noodzaak van het College ter versterking van het HR vak, en om studenten enkele basis in hoe de belangrijkste g ...

Lees meer