Read the Official Description

AACSB Accredited

Leadership and Ethics voor digitale en internationale omgeving.

Boston USA

Barcelona, ​​Spain

Kobe, Japan

Global MBA CEU

Mensen die leiden nieuwe projecten in de digitale en mondiale milieu, voortdurend in beweging, met een diep ethisch zakelijk inzicht.

kenmerken

Gecertificeerde MBA slechts drie universiteiten + Diploma van Essential Leadership CCL

Abat Oliba CEU University (Barcelona). San Pablo CEU University (Madrid). CEU Cardenal Herrera University (Valencia). Center for Creative Leadership (Chicago)

Het programma omvat prestigieuze certificatie programma 'Leadership Essentials' als gevolg van de overeenkomst tussen de CEU en CCL, uniek in Spanje. Het is in de Top 4 aanbieder van executive education wereldwijd door de Financial Times ranking.

ervaring vereist

Een minimum van 2 jaar professionele ervaring

echt Global

Drie locaties: de EU, de VS en Japan

CEU University (Barcelona, ​​Spanje)

9 maanden

Barcelona is een van de belangrijkste economische regio's in Spanje. Het is een moderne, kosmopolitische en leuke stad.

Babson College (Boston, USA)

samenwerken Entity

15 dagen

De eerste wereld insitución in onderwijs in ondernemerschap in de ranglijst van de Financial Times.

Riam Business School (Kobe, Japan)

samenwerken Entity

15 dagen

Toonaangevende business school in Japan en de eerste in het onderzoek in het bedrijfsleven.

beurzen

CEU voert een programma ter ondersteuning van het Global MBA-studenten met een breed scala van kortingen op het inschrijfgeld.

Kandidaten kunnen een subsidieaanvraag en / of hulpverlening te maken na het invullen en indienen van de aanvraag voor toelating tot de universiteit onder de in het schema van de opnames geldende voorwaarden.

Plaatsing en beroepskeuzebegeleiding

In de CEU willen we dat u alle nodige ondersteuning om vooruitgang te boeken in je carrière en daarom blijven ondersteunen na het afstuderen hebben. Dankzij onze afdeling Career and Entrepreneurship Center. Het ministerie van Career groepen CEU relaties met veel bedrijven op zoek naar oplossingen die voldoen aan de werving behoeften en verwachtingen van de professionele ontwikkeling van de afgestudeerden. Oud-studenten nog steeds toegang tot de afdeling Career Services als persoonlijk advies, toegang tot exclusieve werkplek en gespecialiseerde tools voor het zoeken naar een baan te hebben.

MBA structuur

Het programma is gericht op 3 belangrijke trends in de huidige en toekomstige economische klimaat, alsmede de belangrijkste ontwikkeling naar een professionele en succesvolle werk gebieden.

Accomodatie

CEU biedt persoonlijke aandacht voor buitenlandse studenten en biedt de beste mogelijkheden om hun behoeften aan vervoer en huisvesting te voldoen.

CEU behandelt alle

 • Verblijfsvergunning.
 • Ziektekostenverzekering.
 • Accommodatie.
 • Ondersteuning.
 • Vervoer.
 • Entertainment en Connectivity.

Waarom CEU

De CEU is een educatieve instelling met meer dan 80 jaar het bevorderen van de integrale ontwikkeling op alle onderwijsniveaus. Het werd opgericht door de Katholieke Vereniging in 1933 ACDP de lancering van drie particuliere universiteiten en 10 hogescholen in 11 steden in Spanje. De drie universiteiten CEU San Pablo in Madrid, Cardenal Herrera in Valencia en Barcelona Abat Oliba delen van het concept dat onderzoek activiteit is fundamenteel voor de educatieve model te ondersteunen in het kader van R + D + I nationaal systeem pijler.

Waarom kiezen voor Global MBA aan de CEU

Omdat ...

 • CEU is de eerste Spaanse educatieve groep met meer dan 80 jaar ervaring
 • Het is een werkelijk wereldwijde programma, de levering plaatsvindt in Azië, Europa en Amerika
 • Babson College in Boston, is een van de drie belangrijkste instellingen in opleiding in ondernemerschap wereldwijd door de Financial Times
 • Het programma biedt een goede internationale mening van het bedrijfsleven dankzij de stage in Japan gehouden in RIAM, Kobe University School of Business
 • De MBA bestaat uit certificatie 'Leadership Essentials' Center for Creative Leadership CCL, 4e instelling in de wereld door de Financial Times in leiderschapstrainingen
 • Onze prestigieuze internationale faculteit met professionele en academische ervaring die nodig zijn
Program taught in:
Spaans
Engels
Deze cursus is Campus based
Begindatum
Oct. 2019
Duration
10 maanden
Voltijd
By locations
By date
Begindatum
Oct. 2019
Application deadline

Oct. 2019

Location
Application deadline
Einddatum