Global MBA in de Verenigde Taipei in Taiwan

Top Global MBA in de Verenigde Taipei in Taiwan 2019

MBA

Zakelijke professionals die willen voortbouwen op hun opleiding en ervaring, kunnen een wereldwijde MBA volgen. Deze opleiding bereidt studenten voor op leidende posities in multinationale ondernemingen of ondernemende ondernemingen en omvat vaak mogelijkheden voor studie in het buitenland. 

Als u wilt dat de corporate ladder te beklimmen en krijgen een leidinggevende functie, een MBA is voor u. Dit programma geeft je de kennis en vaardigheden om de veelzijdigheid te krijgen, in termen van begrip, van een scala aan functionele, zakelijke gebieden. Plus de mogelijkheid om instrumenten en analyse te gebruiken, om bij te dragen tot de strategische planning en besluitvorming.

Taiwan, officieel de Republiek China, is een staat in Oost-Azië en de eerste constitutionele republiek in Azië. Taiwan heeft een aantal goede universiteiten, waarvan vele uitwisselingsovereenkomsten met buitenlandse universiteiten, en deze zijn een goede manier om het leven in Taiwan te ervaren.

Taipei wordt beschouwd als het centrum van het onderwijs in de hele Taiwan. Dit is omdat het heeft meer dan 20 instellingen voor hoger onderwijs die het heeft. De top vier beste universiteiten in deze stad zijn National Taiwan University, de Nationale Chengchi University, National Taiwan Normal University, National Taiwan University of Science and Technology.

Global MBA in de Verenigde Taipei in Taiwan

Lees meer

The Global Master of Business Administration (GMBA)

Southern Taiwan University of Science and Technology
Campus Voltijd 2 jaar September 2019 Taiwan Taipei Tainan +1 more

[+]

Klasse scène

De internationale faculteit met gevarieerde specialiteiten biedt een gediversifieerd curriculum dat voldoet aan de meerdere belangen van studenten, zoals economie, marketing, statistieken en management in wereldwijde bedrijven.

[-]

Wereldwijde MBA

National Taiwan University College of Management
Campus Voltijd Deeltijd 1 jaar September 2019 Taiwan Taipei +1 more

Het NTU Global MBA (GMBA) -programma transformeert jonge professionals tot wereldleiders. Via onze vooraanstaande faculteitsleden en gastsprekers uit verschillende sectoren, zijn we in staat theorie te integreren met de praktijk vanuit een Aziatisch perspectief. Door voort te bouwen op de basis van een solide curriculum, is het Global MBA-programma gericht op het cultiveren van de ondernemers en innovators van de volgende generatie die zijn geïnspireerd om een ​​verschil te maken en invloed in de wereld te hebben. [+]

Of je nu een mondiaal ingestelde student bent met het oog op het uitbreiden van je horizon of een zakelijke professional die op zoek is naar inzicht in Azië, het NTU Global MBA-programma biedt je het concurrentievoordeel met een volledig Engels curriculum van een van de beste universiteiten in beide landen. Azië en de wereld.

Het NTU Global MBA (GMBA) -programma transformeert jonge professionals tot wereldleiders.

Via onze vooraanstaande faculteitsleden en gastsprekers uit verschillende sectoren, zijn we in staat theorie te integreren met de praktijk vanuit een Aziatisch perspectief. Door voort te bouwen op de basis van een solide curriculum, is het Global MBA-programma gericht op het cultiveren van de ondernemers en innovators van de volgende generatie die zijn geïnspireerd om een ​​verschil te maken en invloed in de wereld te hebben.... [-]