{mbastudies-global-mba:singular} in Georgië in de Verenigde Staten

Beste {mbastudies-global-mba:plural} in Georgië in de Verenigde Staten 2018

MBA

Een MBA of Master of Business Administration is een tweejarige opleiding. Om een ​​MBA na te streven, studenten moeten eerst hebben een Bachelor in een gerelateerd veld ontvangen. In een MBA-programma, ontvangen de studenten zakelijke-gerelateerde cursussen die ze gekwalificeerd zijn om te werken en te beheren bedrijven en bedrijven.

 

De VS blijft 's werelds meest populaire bestemming voor internationale studenten. Universiteiten in de VS domineren de wereldranglijst en het land biedt ook een breed scala aan spannende studie locaties. Staatsuniversiteit systemen worden gedeeltelijk gesubsidieerd door de deelstaatregeringen, en kunnen vele campussen verspreid over de staat, met honderdduizenden studenten.

Gelegen in het zuidoosten van de VS, Georgië is de 8ste grootste staat in termen van bevolking. Atlanta is de grootste stad in de staat waarin een groot aantal publieke en private instellingen heeft. Naast het hosten van de oudste universiteit van het land dat de Universiteit van Georgia, zijn er 70 meer openbare instellingen met een breed scala aan programma's.

{mbastudies-global-mba:plural} in Georgië in de Verenigde Staten

Lees meer

Global Partners MBA

J. Mack Robinson College of Business - Georgia State University
Campus Voltijd October 2018 Verenigde Staten Atlanta

[+]

Top {mbastudies-global-mba:plural} in Georgië in de Verenigde Staten. [-]