Global MBA

Stephen M. Ross School of Business at the University of Michigan

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Global MBA

Stephen M. Ross School of Business at the University of Michigan

Het Global MBA-programma is opgericht om bedrijven de mogelijkheid te bieden hun elite-managers op te leiden in een van de beste MBA-programma's ter wereld. Het Global MBA-cursuswerk is precies hetzelfde als de reguliere MBA, maar het schema en de structuur zijn creatief ontworpen om de unieke behoeften van elk van de bedrijven in elke regio tegemoet te komen. Momenteel biedt UMBS Global MBA voor bedrijven die gevestigd zijn in of actief zijn in Azië.Selectief programma voor uitzonderlijke managers en professionals
Ervaren bedrijfsleiders en professionals vragen veel meer dan een conventioneel MBA programma kan bieden en het Michigan Global MBA Programma is zorgvuldig ontworpen om te voldoen aan die hoge eisen. Om het doel van het programma te behouden en de synergie tussen studenten te maximaliseren, is de toelating tot het programma beperkt tot elite-managers met corporate sponsoring.


Michigan MBA Curriculum


Er is een Michigan MBA-graad. Alle Michigan MBA programma's houden aan dezelfde strenge eisen. Na afloop van de vereiste kerncursussen kunnen studenten maximaal 36 electieve credits uit meer dan 110 keuzevakken nemen. Alle cursussen worden geleerd door de vooraanstaande universiteit van Michigan faculteit leden. Na de succesvolle afronding van de cursussen krijgen de studenten een MBA-graad in Michigan.


Zestien Maands MBA-programma


We begrijpen dat tijd een waardevol voordeel is voor bedrijfsleiders en bedrijven. We hebben de Asia Global MBA ontworpen om binnen zestien maanden af ​​te ronden - de minste hoeveelheid tijd, zonder de kwaliteit in gevaar te brengen. Door het verlaten van de lange zomervakantie bieden de meeste conventionele MBA-programma's tussen de eerste en tweede jaren, voltooit ons programma op korte termijn. Wij geloven in een strikte analyse, maar altijd met oog voor belangrijke praktische impact. Het minimaliseren van de afwezigheid van talentvolle werknemers bij het aanbieden van een wereldklasse opleiding is nog maar een ander voorbeeld van de inzet die de universiteit van Michigan Business School heeft voor haar partnerschap.

Diverse cultuurleer


De cohort van studenten die in de Asia Global MBA Class of 2006 zijn aangenomen, zal het programma starten door drie maanden in Azië te besteden voordat ze dertien maanden naar Ann Arbor, Michigan, reizen. De term Azië bestaat uit sessies in Japan, China en Korea. Sessies in Azië worden gehouden in volledig uitgeruste bedrijfsopleidingscentra, waar de gehele studentenlichaam en faculteit gedurende de vier weken verblijven. Faciliteiten zijn zorgvuldig ontworpen om studenten in staat te stellen zich volledig te onderdompelen in hun cursuswerk zonder afleiding, om te werken in teams die functioneren als een organisatorische eenheid, en om hun begrip van diverse Aziatische culturen en zakelijke praktijken te verdiepen. De school biedt culturele rondleidingen in elk land om de kennis van de lokale geschiedenis en cultuur te vergroten. Bij het voltooien van de term in Azië reizen studenten en hun familieleden naar Ann Arbor voor dertien maanden. In Ann Arbor kunnen studenten hun keuze uit woningen kiezen uit veel opties, zowel op als buiten campus. Terwijl in Ann Arbor studenten worden aangeboden, worden meer dan 10 weken vakantiedag aangeboden, waarbij studenten en hun familieleden over Amerika kunnen reizen of andere landen kunnen bezoeken.


Leven lange vriendschap met GMBA collega's


Studenten die deelnemen aan het Global MBA-programma van Azië zijn hoogwaardige managers van hun sponsorbedrijven. Gedurende de eerste twee termijnen van het programma nemen de studenten samen aan de vereiste kerncursussen deel. Studenten krijgen de kans om hun collega's op een zeer individueel niveau te leren kennen. In het klaslokaal en door diverse teamactiviteiten helpen en leren leerlingen van elkaar. Deelnemers aan het programma bouwen niet alleen camaraderie onder medebeslissende MBA-studenten, maar bouwen professionele relaties en levenslange vriendschappen. Tijdens de twee termijnen in Ann Arbor gewijd aan keuzevakken, sluiten Global MBA-studenten niet alleen deel aan de meer dan 2.000 studenten die deel uitmaken van het Business School studentenlichaam, maar ook de meer dan 50.000 studenten, faculteiten en personeelsleden die cultureel samenwerken rijke en gediversifieerde Universiteit van Michigan gemeenschap. Afgestudeerden blijven onderdeel van het programma via levenslang toegang tot de Business School, persoonlijke banden met peer-deelnemers en lidmaatschap in een van de grootste universitaire alumni netwerken ter wereld.

Leer de faculteitsleden van Michigan kennen

Global MBA studenten hebben de kans om de gewaardeerde Universiteit van Michigan Business School Faculteit te leren kennen. Wij nodigen de meest ervaren en toegewijde faculteitsleden uit om te leren in de kerncursussen. Bij de opleiding van een kerncursus in de Global MBA is de tijd van de faculteitsleden 100% toegewijd aan de wereldwijde studenten en de cursus. Faculteitsleden nodigen studenten uit om hen voor lunch en diner in kleine groepen aan te sluiten en uitsluitend kantooruren te houden voor Global MBA-studenten. Kennis maken van faculteitsleden is een voordeel om niet alleen tijdens het cursuswerk te benutten, maar ook na terugkeer naar je beroep.


* Hoogtepunten van het programma

Uniek ontworpen: Ons programma is het meest ideale MBA-programma voor ervaren bedrijfsleiders en professionals.

Michigan MBA Curriculum: Het Michigan MBA curriculum is erkend als de meest innovatieve in de wereld.

Flexibiliteit: Na afloop van de kerncursussen kunnen studenten kiezen uit meer dan 110 keuzevakken en tot 10 studiepunten in een van de afgestudeerde scholen van de Universiteit van Michigan.

Netwerkgebouw: Studenten kunnen relaties bouwen met een elite cadre van top Aziatische bedrijfsleiders en studenten in Ann Arbor; ze hebben ook toegang tot het grote alumni netwerk van Michigan.

Tijdbesparing: Het programma wordt voltooid in slechts 16 maanden.

Diverse cultuurleer: Studenten besteden drie maanden in Japan, China en Korea voordat ze dertien maanden doorbrengen bij het diverse studentenlichaam in Ann Arbor, Michigan.

Extracurriculaire activiteiten: In het gehele programma worden de studenten diverse hulpprogramma's aangeboden, waaronder Executive Skills Workshops en culturele rondleidingen om de kennis van het bedrijfsleven en de buitenlandse cultuur te versterken.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Juni 2019
Juli 2019
Duration
Duur
16 maanden
Voltijd
Locations
India - Bangalore, Karnataka
Startdatum : Juli 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Thailand - Bangkok
Startdatum : Juni 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Verenigde Staten - Ann Arbor, Michigan
Startdatum : Sept. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Startdatum : Sept. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Verenigde Arabische Emiraten - Dubai, Dubai
Startdatum : Sept. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates