Read the Official Description

Versnel je carrière in wereldwijde zaken en berei je voor voor meer leiderschapskansen door het Global MBA Program van de Universiteit van Washington. Dit programma biedt een breed beeld van wereldwijde zaken en stelt u in staat om op uw individuele carriere doelen te concentreren door middel van keuzevakken, real-world business projecten, certificaten en twee graden.

Programma overzicht

De Universiteit van Washington's éénjarige Global MBA Programma (GMBA) biedt professionals met eerdere internationale bedrijfservaring en een bacheloropleiding een kans om op hun kennis en vaardigheden te bouwen, een curriculum aan te passen aan een verscheidenheid aan carriere doelen. Een ideale kandidaat voor dit programma heeft een gericht carrièremaat op het wereldwijde bedrijf en een plan om het na afstuderen na te streven.

Studeer op een top business school
Nationaal gerangschikt door het US News & World Report, beschikt de Michael G. Foster School of Business van de Universiteit van Washington over deskundigen faculteit leden en is een van de twee Amerikaanse business schools om internationale EQUIS certificering te houden van de European Foundation for Management Development. De Foster School is geaccrediteerd door AACSB International 'de Association voor Advance Collegiate Schools of Business.

Bereid je voor om te leiden in de wereldwijde zakelijke arena
Versterking van communicatie en beïnvloeding van vaardigheden door interactie met faculteitsleden, klasgenoten en bezoekersbezoekers. Deelnemen aan een samenwerkende leerervaring die samenwerkingsverbanden over culturen en professionele disciplines bevordert. Zet je kennis en vaardigheden op de proef in geval van wedstrijden.

Ontwikkel een wereldwijd professioneel netwerk
Doe mee aan een hoogwaardige groep internationale business professionals voor een intensieve verkenning van wereldwijde zakelijke zaken, management fundamentals en electieve studies die uw carrière aspiraties ondersteunen. U krijgt de kans om te ontmoeten en te studeren met voltijdse en avond-MBA-studenten in keuzevakken en verbreden uw contactgroep door middel van MBA-studentenverenigingen.

Bevorder je carrière
Uw voorafgaande werkervaring, gecombineerd met bedrijfsprojecten en veldstudies die tijdens het Global MBA-programma zijn afgerond, zal u onmiddellijk na afstuderen voor wereldwijde werkgelegenheid voorbereiden. Werkaanwerving begint maar een paar weken in het programma.

Leerplan

Een jaar van transformational learning
Het vier kwartaal Global MBA Programma begint in juni met een geconcentreerde zomer MBA kern die de fundamenten van het bedrijfsleven omvat. In de loop van de zomer voltooit u intensieve cursusmodules op gebieden zoals financiën, accounting, marketing en operations management. Kleine klasgroottes zorgen voor nauwe interactie met faculteit en collega-klasgenoten.

Focus uw studie door middel van keuzevakken

Naar aanleiding van de kern, voltooit u driekwart van academische cursussen, inclusief crossculturele communicatie, ethiek en corporate governance, en Amerikaanse bedrijfsvoering. Het is aan te bevelen dat studenten in het Global MBA-programma minstens twee electieve cursussen met een wereldwijde zakelijke focus hebben. Keuzevakken bieden ook de gelegenheid om ideeën te ontmoeten en uit te wisselen met studenten uit het MBA-programma Full-time en Evening. U kunt ervoor kiezen om een ​​gespecialiseerd certificaat te verdienen door de vereiste keuzevakken te volgen.

Verdien een MBA-graad of een dubbele graad
Het Global MBA-programma leidt tot een Master of Business Administration degree van de Universiteit van Washington. Studenten kunnen kiezen voor een tweetal diploma door aan te passen aan andere scholen aan de Universiteit van Washington.

Doelgroep


Ontworpen voor professionals met internationale zakelijke ervaring en op universitair niveau business education.

Program taught in:
Engels

See 4 more programs offered by University of Washington Foster School of Business »

Deze cursus is Campus based
Begindatum
Mar. 2019
Juni 2019
Duration
1 jaar
Voltijd
Prijs
37,000 USD
By locations
By date
Begindatum
Sept. 2019
Application deadline
Begindatum
Juni 2019
Application deadline
Begindatum
Mar. 2019
Application deadline

Mar. 2019

Location
Application deadline
Einddatum

Juni 2019

Sept. 2019