Global MBA

West Texas A&M University - College of Business

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Global MBA

West Texas A&M University - College of Business

Sinds 1994 biedt het College of Business de Master of Business Administration (MBA) in de vorm van een wereldwijde levering aan. Het wereldwijde programma draait om een ​​drielaags systeem: faculteitsleden die op verschillende tijden van het jaar naar buitenlandse locaties reizen om geconcentreerde cursussen, internetgebaseerde instructies en / of verkorte of gewone lessen op de WTAMU campus te houden. De toelatings- en cursusvereisten voor de Global MBA zijn hetzelfde als het MBA-programma van de traditionele campus. Er zijn kleine verschillen op alle wereldwijde locaties en sommige locaties draaien om een ​​diploma optie, dus neem contact op met de directeur van afgestudeerde programma's als u specifieke vragen of problemen hebt.

De Global MBA bestaat over het algemeen uit 36 ​​credituren (12 lessen) coursework in de verschillende bovenstaande instructiemodi. Specifieke leveringsmodus is ontworpen op een manier die voldoet aan de behoeften van specifieke studentencohorten op de verschillende locaties.

Het College van Bedrijf heeft een relatie met diverse wereldwijde partners in Taiwan, Canada, Verenigde Arabische Emiraten en Singapore. De wereldwijde partners helpen onze MBA en diploma programma's te bevorderen en bieden klaslokaal faciliteiten. Het wereldwijde model is ook toegepast als middel om het regionale bedrijfsleven te dienen bij de coördinatie van het MBA-programma van 2001 tussen BWXT en WTAMU bij Pantex. De oplevering van bedrijfscursussen op de Pantex-faciliteit is officieel begonnen op 3 januari 2002 en betekende meer dan honderd studentenwerknemers.

Het Global programma is bewezen een vitale culturele uitwisseling voor zowel faculteit als studenten. Studenten kunnen de nuances van Amerikaanse zakelijke praktijken leren, terwijl de faculteitsleden maximaal drie weken op een vreemde locatie doorbrengen en in staat zijn om culturele en commerciële bedrijven te bezoeken.

Afgestudeerden van het Global programma zijn gehuurd en bevorderd door multinationale bedrijven, hebben hun eigen bedrijfsonderneming gevormd, of hun opleiding op doctoraal niveau in de Verenigde Staten voortgezet.

Studenten die de Master of Business Administration of Business Administration Diploma hebben, moeten eerst vaardigheden opbouwen in Accounting, Economics, Business Statistics, Computer Information Systems, Management, Marketing, Finance en Business Law. Deze bekwaamheid kan worden opgericht door cursussen die in een bachelorprogramma zijn uitgevoerd, in coördinatie met onze wereldwijde partner, door middel van geavanceerde permanente examens of door formele nivelleringskursussen te nemen.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is
Online
Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2019
Duration
Duur
Voltijd
Locations
Verenigde Staten - Canyon, Texas
Startdatum : Sept. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Sept. 2019
Verenigde Staten - Canyon, Texas
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan