SP Jain's MBA - Global (GMBA) is een uniek ontworpen, 12 maanden programma vereisen dat de studenten om te studeren in alle 3 campussen in Dubai, Singapore en Sydney. Ze worden daardoor ondergedompeld in de zakelijke praktijken van elke stad, waar ze werken met lokale bedrijven en hebben workshops en bezoeken ter plaatse met betrekking tot de politieke, culturele en zakelijke omgeving. Dit maakt de studenten meer aan te passen aan de hedendaagse zakelijke uitdagingen, meer open-minded om overal wonen, en meer bedreven in het werken met mensen uit verschillende culturen.

De MBA - Global-programma (GMBA) is bedoeld om studenten te helpen sterk geworden beslissers door middel van dagelijkse-applicatie op basis van het werk dat zij moeten beslissen hoe te reageren op onduidelijke situaties en / of omgaan met onvolledige informatie. Als gevolg daarvan zijn ze in staat om waardevolle invloed in hun organisaties uit het moment dat ze bij hebben.

Rankings: The Economist scoort SP Jain in de Top 100 Fulltime MBA's wereldwijd (2015) Forbes (VS) rangschikt SP Jain # 10 in de wereld, de beste internationale eenjarige MBA 2015-2016 Forbes (VS) rangschikt SP Jain # 1 in Dubai , # 19 in de wereld, Forbes Beste International Business School Rankings 2013-2014 Financiële tijden (VK) Geclassificeerd als SP Jain in de top 1% Business Schools in de wereld in 2011 & 2012

Keuzemodules

Logistiek, Investment Banking, Marketing, IT Management

Doelgroepen

Studenten met 3-8 jaar werkervaring.

Intake maanden: Jan, mei, september

Loopbaantrajecten

De SP Jain's MBA - Global (GMBA) is ideaal voor de behoeften van de VAE markt. Aangezien de Verenigde Arabische Emiraten is multi-culturele en internationale land, zakendoen en de handel met landen over de hele wereld, de multi-campus, meeslepende onderwijs onze studenten voeren maakt ze bijzonder goed gekwalificeerd om te begrijpen en te slagen in de VAE. De school biedt studenten met de plaatsing in top bedrijven over de hele wereld, en heeft meer dan 2000 succesvol geplaatst GMBA alumni.

Toelatingseisen

Bachelors Degree in een discipline (Minimaal 3 jaar opleiding) - SP Jain proeve van bekwaamheid of GMAT-score van 650 of hoger, gevolgd door een persoonlijk gesprek. Kandidaten moeten in de categorie 3-8 jaar werkervaring.

Testimonial van oud-student

"SPJ is een werkelijk wereldwijde ervaring en ik ben er trots op te hebben deelgenomen in een dergelijke experimentele en nieuw concept voor het management cursussen. Als je kijkt naar de beste universiteiten in de VS, Europa, etc., bijna allemaal op zijn minst overwegen het idee van een programma van een jaar in plaats van twee, maar ook langzaam te beseffen dat de wereld wordt steeds meer en meer met elkaar verbonden is en dat het leven in andere regio's is een groot deel van het leren over de wereld. We hebben cursussen van de faculteit genomen uit vele landen, continenten, met verschillende standpunten en leerstijlen. "

  • Michael Shinzaki GMBA-klasse van 2014
Opleiding te volgen in:
Engels
Deze cursus is Campus gesitueerd
Duration
1 jaar
Voltijd
Prijs
50,215 USD