Read the Official Description

Hedendaagse Management Education met nadruk

- Naarmate onze globale visie impliceert, streven wij ernaar om toekomstige zakelijke leiders te ontwikkelen die zowel globale perspectieven bezitten. Hanyang is inderdaad goed gepositioneerd om deze visie na te streven. Hanyang heeft al uitwisselingsovereenkomsten met 146 scholen in 20 landen.

- Onze faculteit streeft ernaar om de inhoud van de cursus te behouden om nieuw te zijn, en weerspiegelt de huidige managementdachte.

Wereldklasse-faculteit in samenwerking met de Universiteit van Oregon

- Hanyang MBA-faculteit behoort tot de top in termen van academische onderzoeksuitvoer in Korea. Veel van hen zijn actieve opinieleiders, succesvolle ondernemers, invloedrijke consultants en belangrijke bestuursleden zelf in de Koreaanse samenleving.

- Met een samenwerkingsovereenkomst met de Universiteit van Oregon School of Business, zullen sommige MBA-cursussen worden onderwezen door eminente professoren uitgenodigd van de Universiteit van Oregon. Hanyang MBA zal haar curriculum blijven globaliseren op basis van onze globale visie.

Maak je eigen geïndividualiseerde curriculum: "zelf ontworpen track"

- Wij bieden het meest flexibele curriculum van elke topschoolse business school aan, waardoor onze leerlingen in staat zijn om hun coursework en hun toekomst te beheersen. Door "Self-designed Track" te selecteren, kunnen onze studenten hun opleiding strategisch aanpassen en gespecialiseerde vakgebieden ontwikkelen om hun specifieke interesses en vaardigheden tegemoet te komen. De flexibiliteit van onze cursussen zorgt voor grote voordelen voor onze studenten, met name wanneer het tijd is voor hen om te concurreren in een zeer gespecialiseerd vakgebied.

- Wij bieden acht functionele tracks aan: Accounting, Financiën, Internationaal Bedrijfsleven, Marketing, Management Information Systems, Organisatie Gedrag & Human Resource Management, Operations & Service Management, Strategisch Management & Venture.

Klem op samenwerking tussen de industrie en de academie door middel van "Field Study", "VIP Lecture Series", en etc.

- Wij geloven in een evenwichtige aanpak voor ons opleidingsprogramma. Ons programma omvat een management curriculum dat een evenwicht bereikt tussen theoretische concepten en praktische ervaringen in de praktijk. In ons programma kunnen studenten voor het afstuderen een 'Field Studies' uitvoeren. De student selecteert onderwerpen voor de veldstudie volgens hun huidige behoeften of carriere doelen, en professoren zullen studenten helpen bij het afronden van het project. Studenten kunnen in het klaslokaal gebruikmaken van gereedschappen en technieken en hen rechtstreeks toepassen op hun werkplek.

- Bij Hanyang MBA leer je niet alleen in het klaslokaal, maar ook direct van zakelijke leiders en beleidsmakers in Korea. "VIP Lecture Series" met vooraanstaande nationale leiders (zoals CEO's van succesvolle bedrijven, hooggeplaatste overheidsambtenaren, invloedrijke schrijvers, enz.) Wordt door de gehele semester aangeboden. Dit zal niet alleen de kloof tussen theorie en praktijk overbruggen, maar ook studenten de kans geven om te leren van zakenleiders in verband met complexe bedrijfsomgeving.

- Wij hebben deskundigen en specialisten van de industrie als onze gezamenlijke faculteitsleden. Zij delen hun waardevolle industriële knowhow met studenten, zodat de studenten deze indirecte leerervaring in hun werk kunnen toepassen.

Oplossingsgericht, Case-based Learning

- Net als veel andere MBA-scholen in wereldklasse gebruiken we diepgaand casestudies in ons onderwijs. Onze professoren gebruiken verschillende uitstekende zaken van HBC of Stanford. Daarnaast introduceren ze een aantal interessante Koreaanse zaken, waarvan sommige zelf bereid zijn. Zo hebben de leerlingen het recht om direct aan de auteurs bloot te leggen aan belangrijke Koreaanse zaken. Naast case studies worden andere lesstijlen en methoden zoals rollenspel, video's, simulaties en teamoefeningen gebruikt in de les.

Grote opening van de modernste faciliteit

- Misschien is een van de meest spannende aspecten van het schoolleven voor toekomstige MBA-studenten toegang tot een nieuw state-of-the-art business schoolgebouw. Hanyang School of Business brak op 10 juli 2004 op een nieuw 20 miljard, 15.207m2 business school gebouw. Het nieuwe vlaggenschipgebouw, dat 8 verdiepingen bevat plus twee kelderverdiepingen, is in 2006 afgerond. Het heeft tal van amfitheater klaslokalen en discussiezalen uitgerust met multimedia presentatie systeem, studenten lounge, executive klaslokalen, een bibliotheek, computer labs, een multifunctionele eetkamer, een fitnessruimte en andere voorzieningen voor het leren.

Locatie Advantage: 20 minuten van het centrum van Seoel

Een van de grote voordelen van Hanyang is de unieke locatie. Het duurt maar 20 minuten met de metro vanuit het centrum van het Kangbook of Kangnam gebied. Verder ligt een van de metroafslag (lijn nummer 2) in het centrum van de campus, waardoor de toegang tot de business school handiger is.

Mogelijkheden voor afwijzing van onderwijs

Wij bieden een afwijzing van studenten voor studenten met uitstekende academische kwalificaties. Studenten in de top 15 procent krijgen een opleidingsvrijstelling van 30 tot 100 procent van de opleiding.

Basisvereisten

- Voorwaarde voor de boekhouding: Studenten die geen boekhoudkursus hebben gevolgd, zijn verplicht een voorgeschreven boekhoudkursus aan te nemen voordat het reguliere semester begint. Een intensieve een-weekse Special Accounting Lesson Series zal voor deze studenten open zijn voor het gewone semester begint.
(Indien een student al eerder een boekhoudkursus heeft ingezet, kan hij / zij vrijgesteld worden van deze vereiste.)

- De student moet 45 credituren (15 vakken van 3 studiepunten per stuk) afnemen om af te studeren en de vereiste boekhouding is niet in aanmerking voor de afstudeerplicht.

- Studenten zijn verplicht om 5 cursussen in elke track van 10 MBA kerncursussen af ​​te nemen

- Studenten moeten een globale communicatiecursus kiezen (Engels, Chinees of Japans) om af te studeren. (Indien een student een diploma van vreemde talencursus indient, kan dit exem pted worden.)

- Studenten kunnen een veldstudie afleggen voor de afstudeerrichting: De student kiest onderwerpen voor de veldstudie volgens hun huidige behoeften of carriere doelen, en professoren zullen studenten helpen bij het afronden van hun project. Studenten kunnen in het klaslokaal gebruikmaken van gereedschappen en technieken en hen rechtstreeks toepassen op hun werkplek.

- Studenten kunnen ofwel "zelf ontworpen track" of "functionele track"

- Het duurt normaal gesproken 2 jaar om het programma af te ronden.

Program taught in:
Engels

See 4 more programs offered by Hanyang University School of Business »

Deze cursus is Campus based
Begindatum
Mar. 2019
Duration
2 jaar
Deeltijd
By locations
By date
Begindatum
Mar. 2019
Application deadline

Mar. 2019

Location
Application deadline
Einddatum