Graduaat toediening

FGV

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Graduaat toediening

FGV

over CEAG

CEAG eerste MBA-programma in Brazilië geaccrediteerd door AMBA, is bedoeld om professionals met globale visie en modern management, een combinatie van theorie, praktijk en excellentie in het onderwijs voor te bereiden. De cursus is altijd in ontwikkeling te ontmoeten en te anticiperen op de eisen van de huidige markt. Met stevige wortels en visie op de toekomst voor meer dan 40 jaar een combinatie van theorie en praktijk om excellentie in het onderwijs.

De methodologie van de cursus gaat ervan uit dat tijdens de realisatie van de student kent en het gebruik van interpersoonlijke communicatie middelen, werken in groepen van verschillende samenstellingen in de ontwikkeling van de oefening en tonen het vermogen om te herkennen en specifieke problemen en oplossingen te analyseren naar voren in praktische situaties.

Algemene informatie

De cursus, gebaseerd op de basisvorming, is 2 jaar (512 uur / klasse).

De selectie bestaat uit curriculum analyse, motivatiebrief analyse en persoonlijk gesprek. Het proces vindt continu de resultaten (binnen 4 weken gemiddeld) gecommuniceerd aanvragers zodat alle stappen zijn voltooid. In geval van goedkeuring, kan de registratie worden uitgevoerd onmiddellijk na de levering van de resultaten, in persoon, op een dag en tijd op de hoogte worden door het secretariaat van specialisatie cursussen.

Candidate Profile

afgestudeerden gedurende ten minste drie jaar die geen vooropleiding in Business Administration hebben gehad, maar tijdens zijn loopbaan nam leidinggevende taken en daarom willen gedegen opleiding en bij te werken in dit gebied, aangeboden door een MBA-opleiding met internationale accreditatie hebben, herkend door de markt, een pionier op het gebied sinds 1976 in de vorming van zakelijke leiders.

voordelen

  • CEAG is een levenslange cursus. Zijn oud-studenten kunnen terugkeren op elk gewenst moment voor het nemen van individuele cursussen van uw keuze, zonder het selectieproces.
  • Over CEAG, kunt u professionele mogelijkheden die regelmatig rijden onthullen verkennen.
  • CEAG's degree verenigt de erkenning van EAESP-FGV in Brazilië om een ​​internationaal erkende MBA, het vergroten van hun inzetbaarheid in een steeds meer concurrerende markt.
  • Internationale uitwisseling in meer dan 80 partner business schools wereldwijd.
  • Curriculum dat de capaciteit van de diagnose en het oplossen van problemen bouwt.
  • werkmethode die leiderschap en teamwork ontwikkelt.
  • Krachtig netwerk met klasgenoten, docenten en oud-studenten die haar netwerk van relaties uitbreidt.

Tijd en plaats

Selectieproces: begint met semi-continue

Aantal zitplaatsen: 80 per semester

Locatie van de klassen: FGV / EAESP (Rua Itapeva, 432)

Lestijden: van 19u tot 22h40

klassen aanbiedingen:

  • Maandag en woensdag
  • Dinsdag en donderdag

Belangrijk: tijdens de cursus, zal er geen les verandering, behalve in het curriculum van electieve fase, die zal plaatsvinden in de 4e semester cursus. De keuze van de klasse waarin het aantal plaatsen is beperkt tot veertig (40), zal worden gemaakt bij de presentieregistratie volgens de volgorde van inschrijving.

verplichte vervangingen of klassen voor studielast naleving zal plaatsvinden op de in de schoolkalender gevestigde data.

voorwaarden

De aanvrager moet hun bachelordiploma (op elk gebied) hebben afgerond gedurende ten minste drie jaar.

De kandidaat moet een goede beheersing van het Engels, lectuur en analyse van teksten die in de loop kan worden gevraagd te hebben.

Deze school biedt programma's in:
  • Portugees
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Feb. 2019
Duration
Duur
2 jaar
Deeltijd
Price
Prijs
54,000 BRL
Locations
Brazilië - São Paulo, São Paulo
Startdatum : Feb. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Feb. 2019
Brazilië - São Paulo, São Paulo
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan