Lees de Officiële Beschrijving

De Greehey MBA is voor de waarden-gedreven leiders die willen hun bedrijven, instellingen en gemeenschappen te transformeren door zelf positief te transformeren. Een 16-maand,-cohort-based programma, de kleine klassen bieden u persoonlijke aandacht, een-op-een faculteit interactie en de mogelijkheid voor peer-to-peer mentoring.

Self-assessment oefeningen, doelen stellen activiteiten en individuele en collectieve projecten bieden precies de juiste context voor het leren, de toepassing en de praktijk. In het proces, studenten ontwikkelen nauwe relaties die hen en hun organisaties ten goede zal komen gedurende hun hele loopbaan.

Zaterdag practica geschikt voor werkende professionals en focus op essentiële vaardigheden. Advanced Business Skills Labs (ABS-Labs) gehouden op geselecteerde zaterdag de hele semester vallen in drie categorieën. Waarden-Driven Leiderschap Labs (V-Labs) gericht op de fundamentals van ethisch leiderschap, met inbegrip van strategieën voor het uitlijnen van individueel gedrag en organisatiecultuur, de ontwikkeling van geavanceerde gedragscompetenties en vertrouwdheid met de hedendaagse zakelijke kwesties en strategieën. Technische Labs (Tech-Labs) focus op essentiële vaardigheden zoals het gebruik van spreadsheets en andere software voor budgettering, data-analyse, simulaties en ondersteuning van de besluitvorming. Fitness Labs (Fit-Labs) richten zich op individuele en collectieve strategieën om fysieke en financiële gezondheid te ontwikkelen, en een onderzoek naar de persoonlijke betekenis van het werk op een manier die de prestaties zal verbeteren en zorgen voor een gezonde work-life balance.

Een ingebouwde, geconcentreerde internationale ervaring. Vandaag de dag wordt elk facet van het bedrijf geraakt door de mondiale economie, en geen professionele succes kunnen werken zonder een goed begrip van deze context. Het Greehey MBA programma duurt studenten wereldwijde bestemmingen voor een geconcentreerde leerervaring waarin zij worden blootgesteld aan diverse zakelijke culturen en leren van lokale experts. Bovendien, de reis is kort genoeg om te passen binnen de gemiddelde professional toegewezen vakantie tijd.

Wachtlijst en post-graduate ondersteunende activiteiten. St. Mary's is van mening dat het onderwijs begint het moment dat een student wordt geaccepteerd en duurt een leven lang. Studenten op De Greehey MBA wachtlijst kan beginnen om relaties met andere studenten te vormen en beginnen met het transformeren van hun carrière voordat ze ooit voet stap in een klaslokaal. Afgestudeerden van het programma blijven deel uitmaken van het St. Mary's familie voor een leven lang leren, met inbegrip van uitnodigingen voor netwerkbijeenkomsten en andere activiteiten met toegevoegde waarde.

Sociale Innovatie Workshop. Tijdens de zomer, Greehey MBA-studenten hebben een kans om met ideeën te komen in het kader van sociale innovatie en ontwikkelen ze in levensvatbare business concepten die ook een maatschappelijk doel te bereiken. Wij bieden een "echte wereld" ervaring waar formuleren en presenteren van lean business modellen gebeurt onder zware tijdsdruk.

De Greehey MBA voor-waarden gedreven leiders streeft naar bevoegde personen die verantwoordelijk zijn voor leidinggevende posities in een organisatie of onderneming in het kader van ethisch leiderschap, maatschappelijk verantwoord ondernemen, duurzaamheid en sociaal ondernemerschap te ontwikkelen.

Door het ontwerp van dit programma is een lock-stap, cohort-based, curriculum ervaring. We behouden ons het recht om af te wijken van de gevestigde curriculum, maar alleen op een case-by-case basis onder buitengewone omstandigheden.

Opleiding te volgen in:
Engels
Deze cursus is Campus based
Begindatum
Contact school
Duration
16 maanden
Voltijd
Op locaties
Op datum
Begindatum
Contact school
Aanmeldingslimiet

Contact school