Lees de Officiële Beschrijving

Het creëren van betere resultaten

De Henley Executive MBA is een intense en lonende ervaring. Het is uitdagend, stimulerend en relevant. In veel gevallen is het levensveranderend.

Driemaal geaccrediteerd door AMBA, EQUIS en AACSB, en van de meest bekende MBA's in de wereld, is de Henley Executive MBA ontworpen om u te helpen de best mogelijke resultaten te bereiken in het bedrijfsleven en in het leven. De voordelen kunnen duidelijk worden gemeten, waardoor u persoonlijk en in ruime mate aan uw bedrijf een aanzienlijke ROI levert. De Henley Executive MBA is het enige MBA-programma in Finland dat een master's degree aanbiedt.

Maak gebruik van onze wereldwijd erkende expertise in internationale zaken, leiderschap, bedrijfsnaam en internationale financiën. Leer hoe je strategisch denkt en meer vertrouwen krijgt. Wij zullen op alle niveaus, door coaching en persoonlijke ontwikkeling, met u samenwerken om u het vertrouwen en de energie te geven om uw uitdagingen aan te pakken en de focus die u nodig heeft om uw doelen te bereiken.

Omgaan met de Henley MBA voor een verrijkende ervaring die u aansluit bij wereldwijde zaken en een wereldwijd netwerk. U vindt het een van de meest waardevolle investeringen in uzelf die u kunt maken.

Volgens de laatste rankings is Henley Business School de meest internationaal gewaardeerde aanbieder van Executive MBA-programma's in Finland.

De Henley Executive MBA

De Henley Executive MBA is geschikt voor ervaren en ambitieuze managers die hun leidinggevende en managementcompetenties ontwikkelen. Het programma is gestructureerd om u in staat te stellen voltijd te werken en uw MBA deeltijd te studeren, waarbij u uw huidige huidige en relevante organisatorische problemen verbindt.

Het is ideaal als u niet tijdig uit de werkplek kunt gaan studeren en meer flexibiliteit wenst over hoe, wanneer en waar u uw MBA-kwalificatie behaalt.

De Executive MBA is een exclusief programma geleverd via individuele en groepsstudie, face-to-face workshops en 24/7 e-learning resources. De workshops, waarvan de meeste in Helsinki worden geleverd, worden uitgevoerd door onze wereldklasse faculteitsleden uit het Verenigd Koninkrijk en het internationale netwerk. Negen individuele opdrachten, ontworpen om uw effectiviteit op lange termijn te verbeteren, bieden mogelijkheden om de theorie te integreren met de praktijk en kan onmiddellijk worden toegepast met maximale impact op de werkplek.

In het programma wordt nadruk gelegd op algemene leiderschapskoncepten, waardoor de Personal Development module door alle fasen van de Henley Executive MBA stroomt, waardoor een geïntegreerd proces naar persoonlijke groei mogelijk is.

Je wordt ondersteund door onze persoonlijke docenten en krijgt het voordeel deel uit te maken van een ervaren, ambitieus leerteam. Er kan ook een keuzevak International Study Visit worden gekozen.

In de 24 maanden van het programma studeert u ervaringen met gelijkgestemde professionals uit een breed scala aan managementachterstanden en bedrijfstakken.

Leerervaring

De Henley Executive MBA heeft een bijzondere sterke focus op de thema's van internationale zaken, leiderschap, management en corporate reputatie.

Een gemengd onderwijsmodel dat realtime dilemmas en zakelijke keuzes weerspiegelt, evenals een mix van individueel en groepsleer, face-to-face workshops en 24/7 e-learning resources leidt niet alleen tot een meer volledige leerervaring, maar helpt ook om Evenwichtig gelijktijdig werk en studie, zelfs wanneer u in het buitenland woont of werkt.

Onze MBA-programma's combineren het beste in de academische theorie met praktische, echte projecten. Dit betekent dat, naast het feit dat u een uitstekende leerervaring heeft, u klaar bent om alles in de praktijk te brengen wanneer u terug bent op de werkplek.

Bij Henley erkennen we dat u zichzelf ontwikkelt om zich voor te bereiden op de uitdagingen van het bedrijfsleiderschap, zodat binnen de programma's een doorlopend onderdeel van persoonlijke ontwikkeling en carriereontwikkeling is om u te ondersteunen door uw reis.

Tijdens uw studie krijgt u ondersteuning van onze persoonlijke tutors in Finland en maakt u deel uit van een leermechanisme met ervaren professionals.

De Henley Executive MBA kan op drie continenten worden bestudeerd. Momenteel wordt het programma aangeboden in Finland, Denemarken, Duitsland, Ierland, Maleisië, Malta, het Verenigd Koninkrijk en Zuid-Afrika.

Waarom studeer de Executive MBA in Henley?

De Henley Executive MBA biedt u meerdere voordelen aan u en uw bedrijf:

  • Masters degree van een internationaal erkende business school met triple-geaccrediteerde status
  • Levensveranderende ervaring door sterke focus op zowel persoonlijk leiderschap als management mogelijkheden
  • Zeer internationale ervaring, inclusief leerinhoud, faculteit en studenten
  • Echt beloning leren reis met andere ervaren managers
  • Negen relevante opdrachten ontwikkelen uw organisatie vanaf dag één
  • Online toegang tot tienduizenden academische en industriële studiebronnen die uw bedrijf en studie ondersteunen
  • Verbeterde academische en zakelijke Engels vloeiendheid
  • Vervangende workshops in andere overzeese kantoren
  • Studie breekt toegestaan, als andere afspraken in het leven veranderen
DUUR: 24 maanden + laatste onderzoeksproject (tot 7 jaar flexibiliteit)
Opleiding te volgen in:
Engels
Deze cursus is Campus based
Begindatum
Mar. 2019
Oct. 2019
Duration
2 - 7 jaar
Deeltijd
Prijs
41,000 EUR
(BTW 0%, BTW-vrijgestelde onderwijsdienst)
Op locaties
Op datum
Begindatum
Mar. 2019
Aanmeldingslimiet
Begindatum
Oct. 2019
Aanmeldingslimiet

Mar. 2019

Location
Aanmeldingslimiet
Einddatum

Oct. 2019

Location
Aanmeldingslimiet
Einddatum