Lees de Officiële Beschrijving

Wie is het programma voor?

U krijgt een afgestudeerd zijn, maar niet noodzakelijk met een eerste graad in management. Je hebt drie of meer jaren werkervaring, bij voorkeur in een soort van management rol en worden graag investeren in een programma, dat geeft je de vaardigheden en kennis om je carrière vooruitgang naar hogere niveaus. Als alternatief, zult u op zoek naar de mogelijkheid om het MBA-programma te gebruiken als een opstapje naar een nieuwe carrière.

U wordt intelligent, welbespraakt, zelfverzekerd, ambitieus en gemotiveerd om je ervaringen met anderen te delen en om een ​​uitdagende educatieve ervaring die u zullen helpen inzicht in uw sterke en zwakke punten en wat u te bieden hebben als een toekomstige manager plegen.

Studeren voor een Newcastle Business School MBA is niet alleen een postdoctorale ervaring, het is een levenservaring. Het zal u en uw vooruitzichten, en het zal u zeker uitrekken met de intensiteit en diversiteit. Door het bestuderen van een breed scala aan onderwerpen leert u aan het management processen te zien vanuit een aantal verschillende perspectieven, niet in het minst de internationale dimensie die het begrip van de hedendaagse zakelijke en organisaties invloeden.

Het algemene doel van het programma is om u JavaScript, door middel van de ontwikkeling van uw management-en leidinggevende capaciteiten, bij te staan ​​of direct uw organisatie te worden effectiever en efficiënter in een snel veranderende, complexe en op kennis gebaseerde economie. Het programma is ontworpen om het potentieel van kandidaten die al een aanzienlijke bestuurlijke ervaring en die het vermogen en de ambitie om naar het hoogste niveau te maximaliseren.

De filosofie van het programma is afgeleid van de principes van reflectie en ervaringsleren. U zult gaan met principes en theorieën van ondernemen, management en organisatie, die zullen u voorzien van kaders voor het beoordelen, reflecteren, analyseren en bekritiseren van bestaande individuele en organisatorische praktijken. U zult ook het ontwikkelen van nieuwe kennis en vaardigheden, waarmee betere en meer passende praktijken worden aangemoedigd. De uitkomst van dit proces zal een kritische beoordeling te worden, om de strategische mogelijkheden te bouwen en aan de hedendaagse management en de organisatorische aspecten te begrijpen in een context van verandering. De ontwikkeling van leerlingen als managers en leiders om de prestaties van de organisatie ten grondslag ligt aan deze filosofie te maximaliseren.

Als Newcastle Business School MBA-student zul je diagnosticeren van problemen, onderzoek en informatie opvragen en toepassen van de inzichten van krachtige conceptuele modellen te ontwikkelen en evalueren van oplossingen. Uw bewezen vermogen om dit programma behandelen zal niet alleen uw aantrekkelijkheid voor toekomstige werkgevers, maar u helpen om uw organisatie vooruit te helpen. Tegen het einde van het programma, zal je hebben zich ontwikkeld tot een uiterst modern uitgeruste business manager, die is begonnen met een proces van zelfontwikkeling.

Je zal zijn uitgegroeid tot een reflectieve en strategisch denker met een internationale oriëntatie en een body van de hedendaagse kennis in vaardigheden met betrekking tot bedrijven en organisaties, organisatie-onderzoek en change management.

Programma-inhoud en structuur

De MBA bestaat uit een aantal core modules en twee opties geleverd over twee semesters, leidt tot een aanzienlijke stuk van onderzoek, worden genomen, hetzij in de vorm van een academisch proefschrift of een werk-based action research project.

De belangrijkste component van het programma omvat de functionele gebieden van het bedrijfsleven, de essentiële principes van management praktijk, het ontwikkelen van leiderschap, strategisch management, onderzoeksvaardigheden en een onderzoek van de hedendaagse problemen in de bedrijfsvoering.

Opties kunt u naar een specialist gratis zakelijke omgeving te verkennen. Deze thema-opties omvatten marketing, finance, human resource management, toerisme, hospitality en operations management. Als alternatief kun je een groep consultancy project.

Het laatste derde van het programma bestaat uit een begeleid individueel onderzoek studie in de vorm van hetzij een proefschrift of een werk-based action research project uitgevoerd in opdracht van een organisatie.

Daarnaast worden inductie, academische vaardigheden te ondersteunen en het proefschrift voorbereiding sessies voorzien naast het programma naar uw ondersteuning bij het leren. Newcastle Business School zal betalen voor de deelnemers zich inschrijft voor dit programma te worden het bestuderen van de leden van het Chartered Management Institute (voor de duur van het programma).

Dit omvat toegang tot uitgebreide zakelijke / management informatie met betrekking tot theorie en praktijk, persoonlijke / loopbaanontwikkeling begeleiding, autorecording online CPD Scheme, een team van professionele onderzoekers en nog veel meer. Afgestudeerden van dit programma zal de erkenning van beroepskwalificaties op minimaal Associate niveau (ACMI) ontvangen, of met 3 jaar praktische leidinggevende ervaring op volle Lid niveau (MCMI), behoudens de individuele betalen van een jaarlijkse vergoeding. Die in staat om de status te bereiken kan ook ontwikkelen tot Chartered Manager (CMgr) status.

&nbsp

Carrièremogelijkheden

De MBA blijft de bekendste beheer van de kwalificatie in de wereld. Het heeft het potentieel om u te helpen dat de nieuwe baan, je carrière te versnellen, kunt u voor promotie voor te bereiden, of neem een ​​grote carrière verandering. De mogelijkheden zijn eindeloos. Pas afgestudeerden hebben vaak teruggekeerd naar hun eigen land aan het senior management functies (onder meer General Manager en Managing Director). Als alternatief afgestudeerden zijn begonnen academische carrière op het gebied van business en management of gaat nader onderzoek te verrichten op doctoraal niveau in de vorm van promotie of DBA kwalificaties.

Het is echter niet de MBA op zichzelf dat deuren voor je open. Het is de combinatie van het programma en uw eigen persoonlijke kenmerken die het verschil, dat is de reden waarom we combineren academische discipline met een focus op persoonlijke bewustwording en persoonlijke ontwikkeling van onze MBA-programma zal maken.

Onderscheidende kenmerken

Studenten op het MBA-programma genieten van alle van de generieke aspecten van de Newcastle Business School postdoctorale ervaring. Daarnaast is de full-time MBA programma heeft een aantal specifieke kenmerken:

* De kern aspecten van het programma bestaan ​​uit een scala aan onderwerpen modules, waarvan de meeste zijn uniek voor de suite van MBA-programma's in Newcastle Business School. De MBA-studenten worden onderwezen als een standalone groep studenten.


* Het management development woningen en een latere woon-evenement met betrekking tot kwalitatief onderzoek vaardigheden worden gedeeld met de part-time MBA programma, waardoor de full-time MBA-studenten een gelegenheid elkaar te ontmoeten en studeren naast hun Britse tegenhangers, die lokaal worden gebruikt om Newcastle.


* Een internationale studie-missie, die in de afgelopen tijd heeft plaatsgevonden in Zuid-Afrika en in locaties zoals Centraal-Europa. Dit laat de leerlingen een bezoek aan een scala van multinationale organisaties. Studenten participeren in een reeks gastcolleges, die de basis voor groepswerk en de primaire onderzoek waarbij de deelnemende organisaties.


* Studenten hebben een vrije keuze uit een lijst van 16 optionele modules die hen in staat stellen om te studeren naast de postdoctorale studenten uit een scala van gespecialiseerde programma's in de school. Deze opties mogelijk maken MBA-studenten om te vertrekken met een benoemde MBA award, bijvoorbeeld MBA (Financiën) of MBA (Marketing) in plaats van de algemene MBA-kwalificatie.


* Als alternatief kunnen de studenten zich een groep consultancy project in een "echte organisatie 'en wordt ondersteund door Newcastle Business School als hun programma-optie, waardoor het mogelijk de toegang tot, en te werken met een host lokale organisatie.


* Voor studenten met de juiste organisatorische contacten, de MBA heeft een alternatief voor de traditionele Masters proefschrift, in de vorm van een Work-Based Action Research Project.

Opleiding te volgen in:
Engels

Zie 2 andere vakken van Northumbria University, Newcastle Business School »

Deze cursus is Campus gesitueerd
Duration
1 jaar
Voltijd