Differentiatie begint bij een goede basis

Daarom hebben we het concept van de Fundesem IMBA gecreëerd om u de meest complete visie op bedrijfsbeheer te bieden.

Het concept van de Fundesem IMBA leidt tot een geïntegreerde management- en globale visie van het bedrijf die essentieel is voor elke professional die zijn / haar managementcarrière wil verbeteren en bevorderen, waardoor managers hun rol met grotere succesgaranties kunnen vervullen en de mogelijkheden voor professionele ontwikkeling.

De Fundesem IMBA biedt veel in ruil voor de inspanning van de student, en dus behaalt de graad behaald met de succesvolle afronding van het programma de Master's degree: IMBA (gezamenlijk uitgereikt door FUNDESEM en de Kamer van Koophandel van Alicante)

Methodologie

De methodologie van FBS Business School is bij uitstek praktisch: het richt zich volledig op de stelregel van "Leren door te doen", dat wil zeggen leren door te doen. De methodologie die in alle FBS MBA-programma's wordt gevolgd, is de Case-methode, waarmee studenten oplossingen voor praktische gevallen moeten voorbereiden en aanbieden, waarbij de student voor het besluitvormingsproces staat. Deze methodologie vereist een klooster dat zeer goed is opgeleid in deze techniek, omdat de klassen authentieke forums van gedeelde kennis moeten worden.

Structuur van het programma

Het MBA-programma aan de FBS Business School is verdeeld in drie perioden.

Nivelleren - MBA-periode - Accessoires

De Leveling-periode begint een paar weken voor de officiële datum van de MBA. In deze periode van vrijwillige assistentie ontvangen studenten lessen in boekhoudkundige fundamenten, gebruik van Office-tools en andere onderwerpen die kunnen helpen bij de realisatie van het programma.

De MBA-periode is verdeeld in de volgende delen of fasen:

FUNDAMENTEN: Een essentiële herziening van het huidige panorama van essentiële aspecten voor managementontwikkeling, met een 360º bedrijfsvisie.

GEAVANCEERD: verdieping van vaardigheden en managementvaardigheden door middel van inhoud variërend van big data tot internationale handel.

SPECIALISATIE: De laatste periode bestaat uit een specialisatie op delen van het bedrijf, zoals Algemeen Management, Financieel Management, Human Resources Management of andere.

PROJECT: uitwerking van een project van oprichting van een bedrijf waarin het geleerde kan worden toegepast met de ondersteuning en de geïndividualiseerde monitoring van een tutor.

PERSOONLIJK LOOPBAANPLAN: Begeleiding bij de planning van het Strategisch Plan van Loopbaanontwikkeling van de student. Inzetbaarheid is een van de belangrijkste kenmerken van de FBS MBA.

Wanneer studenten afstuderen, kunnen ze naar Complementos gaan. In deze periode van vrijwillige assistentie breiden studenten kennis uit van Digital Business, met onderwerpen gericht op Digital Ecosystem, Vision en digitale strategie, Business-modellen in digitale omgevingen, Technologische Disruption en Design Thinking, Digital Marketing en e-commerce en Human Resources Management in digitale omgevingen, zoals evenals Digital Finance.

Onder de aanvullende vakken is een taalverbeteringsmodule toegevoegd.

Aanvullende workshops

Tijdens de ontwikkeling van de master neemt de student deel aan verschillende workshops en seminars om zijn opleiding te voltooien.

INNOVATIE. Een workshop gebouwd om de processen, hulpmiddelen en visie die nodig zijn om te innoveren te vergemakkelijken. Het biedt de student de mogelijkheid om op een praktische manier een methode van co-creatie, onderzoek en innovatie te leren.

ZICHTBAARHEID IN PROFESSIONELE VAARDIGHEDEN Gedurende de hele cursus zijn er workshops en trainingssessies gepland om studenten te helpen hun toegankelijkheid of groei op de arbeidsmarkt te verbeteren. GEMOTIVEERDE TEAMS,

PRODUCTIEVE APPARATUUR. In de juiste richting van deze teams ligt de productiviteit van het bedrijf en daarom is het noodzakelijk dat de nieuwe leiders verschillende vaardigheden verwerven en ontwikkelen, zoals positieve communicatie, emotionele intelligentie, erkenning ...

DAGEN VAN PROFESSIONELE TOEPASSING. Tijdens de MBA kan de student conferenties, seminars en workshops bijwonen, geleid door professionele sprekers uit het bedrijfsleven.

Faculteit

De faculteit van FBS bestaat uit topprofessionals uit de bedrijfswereld, met uitgebreide ervaring op professioneel gebied, maar ook in onderwijs, onderzoek, consulting en consulting.

Het docententeam heeft ervaring in managementposities van nationale en multinationale bedrijven, evenals een geweldige pedagogische voorbereiding, waarmee zij de onderwerpen kunnen onderwijzen over onderwerpen waarin zij experts zijn.

Deze professionals brengen hun kennis, afgeleid van de beroepspraktijk, over in onze MBA-programma's, die studenten een globale visie geven, nauwkeurig en waarheidsgetrouw aangepast aan de realiteit van het bedrijf.

financiering

FBS is een stichting zonder winstoogmerk met als doel de ontwikkeling van professionals en bedrijven. Om deze reden biedt de stichting kandidaten voor MBA-programma's een reeks beurzen, zodat elke student die echt aan zijn opleiding heeft deelgenomen, de MBA zonder economische problemen kan uitvoeren. Daarnaast heeft FBS zeer voordelige financieringsovereenkomsten met verschillende financiële entiteiten.

Opleiding te volgen in:
  • Engels

Zie 2 andere vakken van Fundesem Business School »

Laatst bijgewerkt op April 1, 2019
Deze cursus is Campus gesitueerd
Begindatum
okt 24, 2019
Duration
Op locaties
Op datum
Begindatum
okt 24, 2019
Aanmeldingslimiet

okt 24, 2019

Location
Aanmeldingslimiet
Einddatum