INTERNATIONALE VOLLEDIGE MBA

MIP Politecnico di Milano School of Management

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

INTERNATIONALE VOLLEDIGE MBA

MIP Politecnico di Milano School of Management

Een top MBA programma ontworpen met officiële partnerbedrijven

De Internationaal Full time MBA programma wordt nu aangeboden in officieel partnerschap met internationale en nationale bedrijven die belangrijke betrokkenheid bieden door projectwerken, bedrijfs sponsorships en plaatsingskansen. De lijst van MBA Partner Companies omvat Ariston Thermo Group, Banale, Barilla, Boston Consulting Group, Candy Hoover, ConTe, Costa Crociere, EF - Education First, Fire, Hilti, lastminute.com Group, Eli Lilly, Luxottica, Microsoft, Moleskine, Moncler, OTB, Ouvert, Sirti en nog veel meer aan boord in de toekomst.

Hier zijn de top 5 redenen waarom de International MBA van MIP Politecnico di Milano een game changer zal zijn voor u

01. OFFICIËLE PARTNERSCHAP MET PARTNER BEDRIJVEN

Het internationale MBA-programma wordt aangeboden in officiële samenwerking met multinationale en Italiaanse bedrijven die bedrijfssponsoriën aanbieden, evenals projectwerk en werkgelegenheid voor kandidaten. Het programma is ontworpen door en voor bedrijven om de 'manager van de toekomst', die in staat is het oplossen van cross-functionele, multidimensionele en complexe problemen die de zakelijke wereld van vandaag wordt geconfronteerd is te bereiden.

De MBA Partner Bedrijven zullen een belangrijke rol in het programma vanaf het begin door networking events, mentorschap, zakelijke seminars en financieringsmogelijkheden voor kandidaten.

02. MBA-PROGRAMMA VAN DE TOEKOMST

 • Ontworpen om de 'manager van de toekomst' op te leiden die in staat de aanpak van cross-functional, multi-dimensionale en complexe problemen
 • Focus op nieuwe en opkomende technologieën in het management
 • Unieke Training Formula: technologische know-how in combinatie met managementvaardigheden
 • 4 Fundamentele Elementen: analytische benadering van Problem Solving, Innovatie & futuristische technologie, Balans van harde en zachte vaardigheden, nauwe samenwerking met bedrijven
 • Diversified Vakdidactiek: Digitaal leren, interactieve lessen, business cases, groepsactiviteiten, zakelijke seminars door bedrijven, outdoor training, assessment center, business games en business plan
 • Focus op specialisatie in nieuwe leeftijdsmanagementspecialisaties: Negen verschillende bootcamps om mee te doen en te leren
 • Tijdens het MBA-programma studenten de mogelijkheid om een ​​intensieve één-weken durende studie Tour Experience in de Silicon Valley waarvan het doel is om studenten bloot te stellen aan het ecosysteem en te verdiepen hun inzicht in ondernemerschap en cutting-edge onderwerpen zal moeten
 • Kleine klassengrootte met een optimale docent-student ratio en effectieve peer to peer learning
 • Mogelijkheid om de Italiaanse taal te leren tijdens het programma

03. JE DEDICATED CAREER SERVICE

MIP's Career Development Office (CDO) is one-of-a-kind en is gewijd aan het verstrekken van een zeer persoonlijke service aan elke MBA-student. De CDO biedt begeleiding en hulp om zo de beste voorbereiding van de kandidaat voor het wervingsproces met de MBA Partner Zowel bedrijven als alle bedrijven van ons netwerk. De CDO's doel is om de MBA-studenten te voorzien van de juiste kansen om te groeien in hun post-MBA carrière.

Onze Missie

 • MBA studenten gerichte loopbaanontwikkeling support tools voor het herbevestigen, realigining en self-definiëren van contextuele carrière beslissingen.
 • Ter ondersteuning van leerlingen hun concurrentievoordeel te ontwikkelen in de post-MBA recruitment processen.

04. VERSCHILLEN DIVERSITEIT

De klasse International MBA bestaat uit meer dan 20 verschillende nationaliteiten met kandidaten uit verschillende academische, professionele en culturele achtergronden. De ervaring is echt internationaal dankzij de vele korte en lange termijn uitwisseling opportuniteiten in Frankrijk, Spanje, Mexico, Brazilië, Hong Kong, China, India, Australië, de VS en het Verenigd Koninkrijk.

05. ONTVANG DE BUDDING ENTREPRENEUR IN JIJ

Het International MBA aan de MIP is ook een unieke kans voor wannabe ondernemers. Het programma biedt het platform te bouwen op uw eigen ondernemend idee en test het in de voorkant van echte investeerders en business angels. De kandidaten zullen toegang hebben tot PoliHub hebben - Politecnico di Milano's in-house start-up incubator om hun eigen zakelijke onderneming of een nieuw product idee te ontwikkelen.

Studeren in Milaan en bij MIP Politecnico di Milano is een unieke en lonende ervaring. Naast het studieprogramma nemen studenten deel aan een breed scala aan spannende activiteiten, evenementen en ervaringen die hun eigen persoonlijke reis verrijken en verbeteren.

De nieuw opgerichte Masters BLOG is een blog die is ontworpen voor mensen die geïnteresseerd zijn in meer weten over Milaan en MIP, waar ze deze ervaringen kunnen delen en bespreken, evenals hun eigen inzichten, meningen en persoonlijke verhalen over allerlei uiteenlopende onderwerpen, waaronder zaken, onderwijs , huidige evenementen en meer!

Deze school biedt programma's in:
 • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2018
Duration
Duur
1 jaar
Voltijd
Price
Prijs
32,000 EUR
Locations
Italiƫ - Milaan, Lombardije
Startdatum : Sept. 2018
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Sept. 2018
Italiƫ - Milaan, Lombardije
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan