EFMD Equis Accredited
AACSB Accredited

In een onderling verbonden wereldeconomie, succesvolle organisaties vereisen leiders die wereldwijde business begrijpen, breng dan een strategische mind-set, en het implementeren van evidence-based technieken om positieve verandering te bewerkstelligen.

IE Business School en Singapore Management University hebben de handen ineengeslagen om een ​​intensieve 10-maanden MBA-programma aan toptalent schimmel in Azië voor een dergelijke leidinggevende functies bieden. De joint-opleiding maakt gebruik van een methode van blended learning (face-to-face leren met interactieve online periodes) waarmee professionals uit diverse achtergronden, industrieën en culturen te verenigen in de geest van leren, open geest en debat, ongeacht hun geografische locatie , reisschema's en werk verplichtingen.

De IE-SMU MBA-programma biedt inzicht in Asia-Pacific markten, bedrijfsstrategieën en beleidsacties culturen en combineert het beste van theorie en praktijk, doordat de studenten aan het testen van nieuw geleerde concepten, vaardigheden en managementtechnieken in business case analyses, gesimuleerde omgevingen, en-docenten begeleid, cross-functionele, real-life projecten.

Toelatingsvoorwaarden

  • GMAT of GRE score (Revised General Test gemaakt op of na 1 augustus 2011), met IE of SMU toelatingstoetsen als alternatieven - Drie jaar relevante werkervaring - Essays en andere vormen van zelfexpressie (3) - Scheidsrechter formulieren (2 ) - Werk verificatie letter (optioneel) - Organigram - Resume - Afschriften - Bachelor's Degree (indien toekenning van diploma niet wordt vermeld op transcript) - TOEFL of IELTS score (als de voertaal van uw undergraduate studies was niet Engels. Het moet worden genomen binnen de laatste 2 jaar op het moment van het indienen van uw aanvraag.

Vergoedingen

  • Toepassing: S $ 100, geen restitutie - Collegegeld (GST inbegrepen): S $ 74.900
Opleiding te volgen in:
Engels
Singapore Management University

Zie 2 andere vakken van Singapore Management University »

Deze cursus is Combinatie van online en op de campus
Begindatum
aug 2019
Duration
13 - 13 maanden
Deeltijd
Prijs
74,900 SGD
Op locaties
Op datum
Begindatum
aug 2019
Aanmeldingslimiet

aug 2019

Location
Aanmeldingslimiet
Einddatum