I. Doel van het programma

Op basis van de aanbevolen disciplines - Economie, Management en Recht, is de International MBA-programma van Zuel ontworpen om verantwoordelijke professionals met een internationale visie en diepgaande kennis van de zakelijke omgeving in China voor te bereiden, en met expertise in niet alleen leidinggevende vaardigheden, maar ook juridische vraagstukken in de moderne business.

II. Programma-informatie

Credits eisen. De internationale MBA-studenten gaat over tentamens en het bereiken van de noodzakelijke kredieten. Een minimum van 32 studiepunten nodig zijn om scriptie schrijven te beginnen, en de studenten zijn niet van toepassing voor MBA graden totdat ze met succes hun stellingen te verdedigen.

Programma Pedagogiek. Case study, groepsdiscussie en seminars worden geïntroduceerd in het onderwijs met een focus van het cultiveren van de studenten 'kritisch denken en probleemoplossend vermogen. Gastsprekers, alsmede gevestigde docenten zullen worden uitgenodigd om lezingen te leveren.

Assessment. Een uitgebreide evaluatie mechanisme wordt aangenomen. De beoordeling wordt uitgevoerd in structurele indeling van het systeem uitgevoerd met een bepaald deel van het eindexamen en andere taken (inclusief opkomst, presentaties, case analyse en opdrachten). De gedetailleerde verhoudingen zijn voorgeschreven door de professoren.

Afstuderen en Degree verlenen van

  1. MBA-studenten zal worden bekroond met de Zuel master diploma en verleende de MBA-graad nadat ze geslaagd zijn voor de examens, bereikte de nodige kredieten en met succes verdedigd hun scripties.

  2. Vereisten voor de thesis: a) het Chinees en Engels abstracts zijn vereist; b) De kern van het proefschrift geschreven kon worden, hetzij in het Chinees of Engels (een minimum van 30.000 woorden Engels of 20.000 Chinese woorden nodig); c) Wanneer de scriptie is geschreven in het Engels, een kopie van de Chinese vertalingen worden op de inmiddels ingediend.

III. Toelatingscriteria

  • Een minimum van drie jaar werkervaring
  • Een bachelor diploma of gelijkwaardig
  • 24 jaar of ouder
  • Bevoegde GMAT of GRE of IELTS score
Opleiding te volgen in:
  • Engels

Zie 3 andere vakken van Zhongnan University of Economics and Law - MBA School »

Deze cursus is Campus gesitueerd
Begindatum
Duration
2 jaar
Voltijd
Prijs
85,000 CNY
Op locaties
Op datum
Aanmeldingslimiet
Begindatum
sep 2019
Aanmeldingslimiet
Location
Aanmeldingslimiet
Einddatum

sep 2019

Location
Aanmeldingslimiet
Einddatum