INSEEC MBA

De INSEEC MBA, die in het Engels wordt geleerd, stelt de deelnemers in staat om de complexe aspecten van bedrijven die in een multiculturele, Europese context werken, te begrijpen en vaardigheden te ontwikkelen waarmee zij topmanagementposities kunnen vervullen.

Het is gericht op beide studenten (met een vierjarig postsecondair diploma) en professionals. Het curriculum bevat kerncursussen in marketing, wet, financiën en algemene bedrijfsvoering.
Naast kerncursussen moeten de deelnemers een gebied van concentratie kiezen (financiën, marketing, human resources of luxe). Grote nadruk ligt op culturele beheersvraagstukken en op recente of opkomende trends in de Europese bedrijfsomgeving.

Deelnemers zullen ook een seminar bijwonen in het persoonlijke management, gericht op het ontwikkelen van hun interviewvaardigheden bij het zoeken naar werk bij top Europese bedrijven en het vergroten van hun vaardigheden in projectmanagement en teamwerk. Het seminar biedt studenten advies over het schrijven van resumés en het beheren van zakelijke bijeenkomsten.


In het loop van het academiejaar worden een aantal bezoeken aan bedrijven gepland. Daarnaast worden de deelnemers uitgenodigd voor conferenties die door prominente Europese managers worden gegeven.

Cursussen zijn beschikbaar in Excel en PowerPoint applicaties. Tenslotte kunnen deelnemers taalcursussen in het Frans, Japans, Spaans, Duits of Italiaans bijwonen.ROBERT OLORENSHAW

Program Director


De proliferatie van MBA-cursussen heeft ervoor gezorgd dat het steeds moeilijker wordt onderscheid te maken tussen de verschillende programma's die universiteiten en managementscholen over de hele wereld aanbieden.

Studenten die een MBA-cursus willen volgen, moeten het programma kunnen kiezen dat het beste past bij hun eisen en hun persoonlijke profiel. Het INSEEC MBA-programma, ook al blijft het algemeen algemeen op academisch niveau, voldoet aan drie doelstellingen.

Ten eerste traint het de leerlingen om volledig operationeel te zijn in een breed scala aan bedrijfstakken, waardoor ze overal in de wereld kunnen werken en een multidisciplinair team kunnen leiden. Ten tweede installeert het de kwaliteiten van aanpasbaarheid, mobiliteit en leiderschap rond een sterk gediversifieerde benadering van het bedrijfsleven. Ten derde hebben we een duidelijke internationale dimensie met leraren van verschillende nationaliteiten (Amerikaans, Brits, Frans, Spaans ...) en kunnen wij de studenten de kans bieden om een ​​dubbel diploma te behalen uit een verblijf in het buitenland, ook op ruil of in een stageplaats (Australië , New York, Londen, Barcelona).

Samenvattend betekenen deze kenmerken dat studenten voor een breed scala aan professionele situaties op internationaal niveau uitgerust zullen zijn.

Opleiding te volgen in:
  • Engels

Zie 2 andere vakken van INSEEC Paris »

Deze cursus is Campus gesitueerd
Begindatum
sep 2019
Duration
Op locaties
Op datum
Begindatum
sep 2019
Aanmeldingslimiet

sep 2019