Internationale Executive MBA - Health Care Management

Management Training voor bestuurders in de zorgsector

Dit studieprogramma heeft tot doel academische basis managementopleiding in de zorgsector over te dragen. Dit omvat het noodzakelijke begrip van de gezondheidszorgmarkt, analytische vaardigheden, sociale competenties, controle, marketing, strategisch en operationeel gezondheidszorg, systeemvergelijkingen in de zorgsector en verdere onderwerpen.

Een belangrijk doel van het MBA-programma is het verbeteren van de leiderschapskwaliteit van leidinggevende medewerkers van publieke en particuliere zorginstellingen en van de farmaceutische en medische-technische industrie. Het streeft er ook naar om topmanagers te ondersteunen in hun beslissingsrollen.

MBA Health Care Management is internationaal:

  • internationale cursussen
  • internationaal gerenommeerde sprekers
  • internationale groep natuurlijk deelnemers
  • internationaal relevante kwesties

Locaties

De MBA-opleiding vindt plaats op drie internationale locaties: Salzburg, Marburg, Trier en Toronto. Deze unieke locaties bieden goede infrastructuur met moderne klaslokalen. Ze maken deel uit van een internationaal georiënteerd concept. Zeven modules zijn in het Duits, de Toronto module wordt in het Engels geleerd.

Doelgroepen

  • Artsen die competentie in het management zoeken
    Mensen werken ook in de zorgsector, de farmaceutische industrie of in het medisch-technisch gebied, of
  • mensen die willen werken in deze gebieden of zich willen kwalificeren voor een leidende positie via de kennisoverdracht aangeboden in het MBA-HCM programma
  • Alumni van bijbehorende velden en takken van studie (of vergelijkbare kwalificatie) op zoek naar een kwalitatief hoogwaardige verdere opleiding in de zorgsector

toepassingscriteria

Academisch diploma dat in aanmerking komt voor een functie in een zorginstelling, met beroepsactiviteit op dit gebied, OF een diploma vergelijkbaar met een academische opleiding (bijvoorbeeld 5 jaar ervaring in een verantwoordelijke leidinggevende functie in de zorgsector).

Opleiding te volgen in:
Engels

Zie 3 andere vakken van SMBS - University of Salzburg Business School »

Deze cursus is Campus gesitueerd
Begindatum
okt 2019
Duration
2 jaar
Deeltijd
Prijs
15,650 EUR
Op locaties
Op datum
Begindatum
okt 2019
Aanmeldingslimiet

okt 2019

Location
Aanmeldingslimiet
Einddatum